Arınç'tan MHP'li vekile: Külliyen yalan

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, oğlunun zorunlu hale getirilen pos cihazlarının değişimi konusundaki tek yetkili firmanın ortakları arasında yer aldığı iddiasına ilişkin TBMM Başkanlığı'na verilen soru önergesine Twitter hesabından "Külliyen yalan" yanıtı verdi.

Arınç'tan MHP'li vekile: Külliyen yalan
Arınç'tan MHP'li vekile: Külliyen yalan
GİRİŞ 20.07.2013 16:45 GÜNCELLEME 20.07.2013 16:54
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığı'na soru önergesi verdi. Türkkan, 1 Eylül'e kadar pos cihazlarının değişimi ve yazar kasa değişikliği zorunluluğu getirildiğini, bu konuda onaylı tek bir firma Vera Delta'nın değişim için 590 euro ve KDV tahsil ettiğini hatırlattı. MHP'li Türkkan, soru önergesinde, "Vera-Delta'nın sahibinin hükümete yakın olduğu bilinen Ethem Sancak olduğu, ayrıca Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın oğlunun da bu firmanın ortakları arasında yer aldığı iddiası doğru mudur?" diye sordu.

TWİTTER'DEN YANIT

MHP'li Türkkan'ın TBMM Başkanlığı'na Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in yazılı olarak yanıtlanması istemiyle soru önergesi verilmesinin internette yayılmasından hemen sonra Başbakan Yardımcısı Arınç, Twitter hesabından "Külliyen yalan" diye yazarak yanıt verdi. Arınç, kendisinin de, oğlunun da maaşı dışında herhangi bir geliri bulunmadığını belirterek, şöyle dedi:

"MHP'li bir vekilin soru önergesinde dile getirdiği; oğlumun mobil pos cihazı üreten bir firmaya ortak olduğu iddiası külliyen yalandır. Öncelikle varlığı kesinlikle yalan olan ve daha önce hiçbir yerde sözü geçmeyen konuyu iddia olarak TBMM'nin gündemine getirmenin hangi ahlaki değerle bağdaştığını kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Bu vesileyle bir kere daha hatırlatmak istiyorum ki; benim de oğlumun da maaşı dışında herhangi bir geliri bulunmamaktadır. Bundan sonra bu tür iddiaları gündeme getirmek isteyenlere duyururum."

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 10
  • ergün şahin 10 yıl önce Şikayet Et
    şehit kanlarını parasının pazarlığını yaptımı . acaba siyonist kardeşleri ile acaba gereksizler
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. chp ile mhp gecen seçimde istanbul büyükşehirde ortak calıştıkları gibi bu seçimdede beraber calışacaklarr anlaşılan gecen seçimde ke-mal beyin chp tahtına oturtacak başarının ardında mhp li kardeşlerimizin oyu yokmu bu seçimde bakalım hangi fitneçiyi ka-mal beyin tahtının yerine oturtturmak için ittifak yapılacak.. artık bir olacaklarsa chp gibi cabur siyaseti yapmalarıda normaldir elbet..
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. bir müsmünan kardeşi ile ilgili atılan itham için cevap hakkı verilmesi gerekmektedir muattap yalanladıgı taktirde kardeşlerine düşen inanmaktır . yargı sistemi takip etmekte ve yargı kararından sonra hala din kardeşine iftiralar devam ederseler münafıklıga düşmüş oluruz allah korusun olay meclise soru önergesi vermekle deyil beyan ile ilgili ellerindeki belgeleri yargıya vererek yargıya intikal etmeleri gerekmektedir .. eyerki gercek ise yaptıkları adaletsizlik bir yana din kardeşini aldattıgı içinde inhar eden allah korusun munafık olması ihtimali vardırki o kadar günahımız çok iken böyle günah vebali devletimize zararı olacaktır
    Cevapla
  • Kürşat Kadir ALPEREN 10 yıl önce Şikayet Et
    YALAN MI?. Yandaşların zengin edildiği yalan mı? El insaf diyorum. Kul hakkı diye bir günah var hatırlatıyorum. Şak şakçılar diğer bir deyişle AKP'nin ... kılları yine MHP'ye bir sürü laf söylemişler. Yalan diyen varsa gelsin ben ispatlayacağım bizim elde.
    Cevapla
  • ALPEREN BOZKURT 10 yıl önce Şikayet Et
    kimse yoğurtum ekşi demez. zaten 11 yıldır sizin hiç bir yanlışınız olmadı siz ne yaptıysanız hep doğrusunu yaptınız...öyleki siz yahudi cesaret ödülünü bile aldınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kar maskeli hırsızların kuyumcuyu soydukları anlar kamerada!
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kılıç, ABD'li heyeti kabul etti