Erdoğan ona 3 haftadır randevu vermiyor

Maliye ve polis baskını sonrası TÜPRAŞ kan kaybederken Mustafa Koç Erdoğan'dan randevu almak için yoğun çaba sarfediyor.

Erdoğan ona 3 haftadır randevu vermiyor
Erdoğan ona 3 haftadır randevu vermiyor
GİRİŞ 27.07.2013 09:34 GÜNCELLEME 27.07.2013 09:52
Bu Habere 81 Yorum Yapılmış

Gezi eylemleri sırasında Taksim'deki Divan Oteli'nin eylemcileri içeri alması Başbakan Erdoğan'ın tepkisine neden olmuştu. Koç Grubu'na ait olan otelle ilgili sert çıkış yapan Başbakan Erdoğan isim vererek grubun tavrını eleştirmişti.

KOÇ ŞİRKETLERİ AĞIR YARA ALDI

Koç Grubu'nun en büyük şiketi Tüpraş'A yapılan polis ve maliye baskını sonrası bazı çevreler Gezi eylemlerinin rövanşı yorumlarını yaptı. 2 gün içinde şirketleri 4.5 milyar değer kaybeden Koç Grubu ise durumu normalleştirmek adına kulis yapmaya başladı.

3 HAFTADIR RANDEVU İSTİYOR

Ankara kulislerine göre Mustafa Koç normalleşme için tam 3 haftadır Başbakan Erdoğan'dan randevu almak için yoğun çaba sarf ediyor. Edinilen bilgilere göre Başbakan Erdoğan henüz Mustafa Koç'a randevu vermedi.

YORUMLAR 81
  • ester malik 10 yıl önce Şikayet Et
    ayıdan post, tüsiaddan dost olmaz. tek yolu, topunu yurt dışına yani gerçek vatanlarına sürmek veya hapsetmektir istisnasız
    Cevapla
  • Başbakan.R.T.E 10 yıl önce Şikayet Et
    kemal oğuz a. mazotla ilgili yorumun...kemal oguz beni çok ama çok güldürdüm yahu.arabayı mı satsam saman alsammı diye yorum harikaydı eline saglık
    Cevapla
  • Ahmet 10 yıl önce Şikayet Et
    hale bak sen. demekki neymiş Erdoğanın elini öpüp kapısında yalanmak için gezinen bir tek Şafak sezer değilmiş nefret sevgiden doğar diye bir deyim vardır bu ulusalcı ve marjinal geçinenler kendi başaramadıklarını başaran Erdoğana sadece görüntüde karşı çıkmaktalar aslında hepsinin içten içe istemedende olsa büyük sevgisini kazanmış olmasıda biraz bünyelerine ağır geliyor
    Cevapla
  • Başbakan.R.T.E 10 yıl önce Şikayet Et
    dik dur eğilme . başbakan onlara kök söktürecek. koç gurubu kendilerini ne sanıyorlar ki.bu vatan hepimizin birilerinin değildir. PAŞAM DİK DUR EĞİLME ..BİZ SANA TÜRKİYE LİDERİ OL DEDİK SEN DÜNYA LİDERİ OLDUN SAYIN BAŞBAKANIM..AYAKLARININ ALTINI ÖPERİM.TEK LİDER .
    Cevapla
  • kemal oğuz 10 yıl önce Şikayet Et
    akaryakıtı nerden alırsam helal olur.. ben akaryakıtı koçtan almıyorum demirörenden alıyorum. o da şikeci helal mi. gidip yabancı şirketlerden alsam onlar da Yahudi, Fransız Amerikan, ingiliz petrol için Müslümanları katlediyorlar. en iyisi arabayı satıp at almak. kalan paraya bir samanlık saman alırsın. üstüne bolca arpa. yıllarca akaryakıt derdinden kurtulursun. türk çiftçisi kazansın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi