Bakan Kılıç'tan "Öğrenim kredisi" açıklaması

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Gezi Parkı eylemlerine katılan üniversitelilerin burslarının kesileceği iddialarını içeren haberleri yalanladı.

Bakan Kılıç'tan "Öğrenim kredisi" açıklaması
Bakan Kılıç'tan "Öğrenim kredisi" açıklaması
GİRİŞ 30.07.2013 20:03 GÜNCELLEME 30.07.2013 20:03
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Twitter hesabından, Gezi Parkı odaklı eylemlere katılan öğrencilereöğrenim kredisi verilmeyeceğine ilişkin iddialar içeren haberlerle ilgili değerlendirme yaptı.

"Gezi Parkı eylemlerine katılan üniversitelilerin burslarının kesileceği haberleri tamamen yalan ve hayal mahsulüdür" ifadesini kullanan Kılıç, habere dayanak olarak gösterilen yönetmeliğin 1997 yılında yayınlandığını kaydetti. Kılıç, "Yani yalancıların, Gezi Parkı'nın yerini bile bilmedikleri tarihte" yorumunda bulundu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • Kamil 10 yıl önce Şikayet Et
    Hem doğru hem yanlış bir uygulama. Doğru, çünkü terör olaylarına katılan insanlara birde devletin kredi vermesi uygun olmaz.Yanlış,belki o şahsın anne babası vergi veriyordur.(yani verdiği verginin karşılığını istiyor olabilir).Aslında bu yönetmelik yanılmıyorsam pkk.eylemlerine katılan kişiler için çıkartılmıştı ancak anlaşıldığı üzere hangi parti başta ise onun görüşlerine ters gösteri yapanlara karşı kullanılması olası bir yönetmelik.
    Cevapla
  • zeyzey 10 yıl önce Şikayet Et
    keşke. yapsanız . hatta okuldan atsanız . bunlar okudukca azıtanlardan.
    Cevapla
  • Haydar Kolcu 10 yıl önce Şikayet Et
    SÖZDE SAMSUN MİLLETVEKİLİ KOÇ'A. Sözde sende Sende Samsun Milletvekilisin.Emin ol Haluk Koç Senin yünden SAMSUN'luyum demeye utanıyorum.Sebebi Samsun için hiçbir şey yapmaman yapanlarada köstek olman.EN İYİ YAPTIĞIN ÖMÜ Öğrencilerin beynini yakayıp millete karşı kışkırtman.
    Cevapla
  • Mehmet Demirci 10 yıl önce Şikayet Et
    Sanki Yapmazsınız. Sanki hiç sizden beklenmeyecek bir hareket. Sizler, işçi, memur,emekli, fakir fukara düşmanısınız. Nerde bir kalantör var onların arkasındasınız. Sizin dinle imanla alakanız yok. En acı olan şeyde saf insanları din kullanarak sömürmeniz. Size yalaka olacak, koyun olacak, kafası çalışmayan fikri olmayan android insanlar olacak. 200 kg kömürle oy satın almalısınız. Bizede yazıklar olsunki sizin gibi adamlar seçip başımıza getiriyoruz. Yahudi yandaşları
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Seçim sonrası ilk kabine toplantısı! İşte masadaki 4 kritik başlık! Gözler Erdoğan'da
Biden'dan İran'ın İsrail'e saldırısıyla ilgili şok itiraf!