Bakan Suat Kılıç'tan 'kına'lı olimpiyat tweet'i...

2020 Olimpiyatlarına ev sahipliği yapma şansımızı Buenos Aires'te Tokyo'ya kaptırdık. Dün gecenin ardından sosyal medyada bir çok mesaj paylaşıldı ve yenileri de gelmeye devam ediyor...

Bakan Suat Kılıç'tan 'kına'lı olimpiyat tweet'i...
Bakan Suat Kılıç'tan 'kına'lı olimpiyat tweet'i...
GİRİŞ 08.09.2013 10:44 GÜNCELLEME 08.09.2013 11:11
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Bunlardan en ilginci Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'tan geldi. Kılıç, ev sahipliği şansımızı kaybettikten sonra şu tweet'i attı;

Bakan'ın retweet ettiği iletiler arasında yer alan Ak Parti Milletvekili Şamil Tayyar'ın tweet'i de dikkatlerden kaçmadı:

YORUMLAR 15
  • Murat Diniz 10 yıl önce Şikayet Et
    hasan yılmaz Sporcu Hans Alkol'ü tokyo da da içemeyecek merak etme. JAPONYA: Parklarda ve sokaklarda içki içmek yasak, 20 yaşından küçüklere içki ve sigara satışı tamamen yasak. Gece 22 den sonra 50 yaşında bile olsan alkol satışı yasak. ALMANYA: Sokakta içki içenlere para cezası uygulanıyor ve gece saatlerinde içki satışı yasak. FİNLANDİYA: 18.00-9.00 arası satış yapılmıyor. Cuma günleri 20.00’ye kadar satış yapılıyor. Pazarları ise satış yapılmıyor. İSVEÇ: 19.00-10.00 arası satış yapılmıyor. Cumartesi 15.00’e kadar satış yapılıyor. Pazarları ise alkol satışı yok.İSVİÇRE: Gece 22.00-06.00 arasında market ve büfelerde alkollü içki satışı yapılmıyor. Daha yazayım mı? Şimdi Bu Hans medeni bir insan olduğu için geldiği ülkelerden alışkındır bu sisteme merak etme. Tabi medeni olmayı açıklık ve alkol zanneden CHP lilere bunu anlatmak zor. Şimdi Japonya'da Akparti varmı yok mu bir düşün sonra git cehaletine ağla!
    Cevapla
  • Kâmil ÖZDEMİR 10 yıl önce Şikayet Et
    "sen herkesi kör alemi sersem mi sanırsın". Ziya Paşa'nın bu sözü hatırlansaydı, ülkemizin en büyük iki kulübü UEFA tarafından Avrupa kupalarından men cezası aldığı , TFF nun gerekli tedbirleri almadığı takdirde Milli Takımımız için de cezaların söz konusu olduğu, madalyalı atletlerin dopingli çıktığı bir dönemde Olimpiyatlara talip bile olunmazdı.Şapkayı önümüze koyup, özeleştiri yaparak önce temiz futbol, dopingsiz spor ilkesini gerçekleştirelim.Aksi takdirde " kabul olmayacak dualara amin" demeye devam eder milyarları da israf ederiz.
    Cevapla
  • hasan yılmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    olimpiyat tanıtım videosundaki türkiye. muhafazakar demorat bir görünüm değil,sosyal demokratların görünümü.şimdi sen olimpiyatları aldın,sporcu hans geldi saat gece 10 da.ver bir bira dedi.bizde yasak kardeş dedin. oda iyi ozman mı diyecek.tokyonun olması daha iyi olmuş.
    Cevapla
  • emin içel 10 yıl önce Şikayet Et
    olimpyat. yahu niye uğraşıp duruyorsunuz gelmesin olimpiyatlar ülkemize zaten vermezler işinize bakın....
    Cevapla
  • Hakikat 10 yıl önce Şikayet Et
    Olimpiyatlar. Bunun niye böyle olduğunu çıkıp Suat Kılıç ın açıklaması gerekir. Olimpiyatların teğet geçmesini bile Ergenekon a MHP ye CHP DHKPC ye ermenilere bağlayanlar var ki İşin aslını ondan öğrensin herkes.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi
Dili boğazına kaçan müşterisini böyle kurtardı...