Kılıçdaroğlu: Umudumuzu yitirmeyeceğiz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'un 2020 olimpiyatlarına ev sahipliği yapmasını büyük bir umutla beklediklerini, ancak gerçekleşmediğini belirtti.

Kılıçdaroğlu: Umudumuzu yitirmeyeceğiz
Kılıçdaroğlu: Umudumuzu yitirmeyeceğiz
GİRİŞ 08.09.2013 13:13 GÜNCELLEME 08.09.2013 17:08
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Kılıçdaroğlu, "Umudumuzu yitirmeyeceğiz. İnşallah önümüzdeki süreçte olimpiyatlar mutlaka Türkiye'ye gelecektir, İstanbul'a gelecektir. Üç büyük imparatorluğa başkentlik yapmış bir İstanbul'a olimpiyat yakışır" dedi.

CHP Parti Meclisi Genel Başkan Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı. Kılıçdaroğlu, toplantının açılışında yaptığı konuşmada Türkiye'nin 2020 Olimpiyatlarına adaylığının dün akşam neticelenmesi nedeniyle heyecanlı bir gün geçirildiğini söyledi.

İstanbul'un olimpiyatlara ev sahipliği yapmasını büyük bir heyecan ve umutla beklediklerini ancak maalesef bunun gerçekleşmediğini ifade eden Kılıçdaroğlu, "Ama umudumuzu yitirmeyeceğiz. İnşallah önümüzdeki süreçte olimpiyatlar mutlaka Türkiye'ye gelecektir, İstanbul'a gelecektir. Üç büyük imparatorluğa başkentlik yapmış bir İstanbul'a olimpiyat yakışır" diye konuştu.

Olimpiyatların barış, dostluk, kardeşlik, kültürlerin birleşmesi, centilmence yarışma anlamına geldiğini belirten Kılıçdaroğlu, savaşın olduğu yerde olimpiyatların olamayacağını da söyledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 8
  • ismail 10 yıl önce Şikayet Et
    bekle bekle . bir yüz bin daha ölsün suriyede müdahale olmasın nasıl olsa orada ölen her bir müslümanı kendine hasım görüyorsun. olimpiyatı almak için hiç bir çabanız yokken bunu bile siyasete alet etiniz ya helal olsu size sayın kılçdaroğlu sayın yazmak zorunda kaldım başka şeyler yazınca yayınlamıyor sayın editürümüz...
    Cevapla
  • ethem öter 10 yıl önce Şikayet Et
    GENE YALAN. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz demiş Ziya paşa zil takıp oynadığınızı herkes biliyor, bari yalan söyleyip daha fazla küçülme.
    Cevapla
  • GOK YELELİ AGOP 10 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu. Bir Tayyip Erdoğan değildir..
    Cevapla
  • hursit dilaver 10 yıl önce Şikayet Et
    ENVER.. PARDON tayyip kazanacağına tokyo kazansın. hatırlamadınız tabi ..bu vandalların 100 yıl önceki dedeleri de edirneye bulgar saldırırken ENVER ALACAĞINA BULGAR ALSIN demişlerdi..aynı kafa dün akşam olimpiyat istemiyoruz diye kadıköyde debelenip durdu. ve kimler sevinçten taklalar attı bir bilseniz...tayyip bey üzülmesin,bunların dedeleri de aynıydı.osmanlıyı sattı.ruslar çatalcaya kadar geldi. hainlik diz boyu zaten.her devirde bunlar bulunur.ve olacaktır TAYYİP GİDECEK,ESED KALACAK diyen hain değil mi.. mustafa kemalin de böyle
    Cevapla
  • hasan yılmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    bekenmedik derecede olumlu. güzel bir yorum olmuş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı