Başbakanlık'tan Öcalan yalanlaması

Başbakanlık Basın Merkezi bugün Milliyet gazetesinde yayınlanan "MİT İmralı'ya paketi anlattı" başlığıyla verdiği haberi sert bir açıklamayla yalanladı.

Başbakanlık'tan Öcalan yalanlaması
Başbakanlık'tan Öcalan yalanlaması
GİRİŞ 13.09.2013 12:47 GÜNCELLEME 13.09.2013 13:44
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Başbakanlık Basın Merkezinden yapılan açıklamada, demokratikleşme paketinin ilgili makamlar dışındaki kişilerle görüşme konusu yapıldığı iddialarının tümüyle gerçek dışı olduğu bildirildi.

Açıklamada, Milliyet gazetesindeki habere atıfta bulunularak, "demokratikleşme paketinin ilgili makamlar dışındaki kişilerle görüşme konusu yapıldığı biçiminde yer bulmuş olan iddia, tümüyle gerçek dışıdır" denildi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dün yaptığı açıklamanın hatırlatıldığı açıklamada, demokratikleşme paketinin, ilgili bakanların katılımıyla yapılacak olan değerlendirme toplantısında nihai şeklini alması akabinde önümüzdeki hafta Başbakan Erdoğan tarafından açıklanmasının planlandığı belirtildi.

Milliyet gazetesinde yer alan haberde MİT yetkililerinin İmralı'ya giderek PKK lideri Abdullah Öcalan ile son bir hafta içinde üç kez görüşme yaptıklarını iddia edilmişti.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 6
  • süleyman bostancı 10 yıl önce Şikayet Et
    MİLLETİN GÖZÜNE BAKA BAKA YALAN KONUŞMAYIN . Ya milletin gözüne baka baka yalan konuşmayın .. bu süreç nasıl işliyor sanıyorsunuz tabiki karşılıklı anlaşma ve isteklerle ilerliyor.. bu haber yalan demek bu milletin gözüne baka baka yan konuşmak demektir..
    Cevapla
  • Halit Yama 10 yıl önce Şikayet Et
    öylemi?. Öcalan ın onayı olmadan hükümet adım atamaz hale mi geldi?
    Cevapla
  • tolga tamer 10 yıl önce Şikayet Et
    “MİT, İmralı’ya gidiyor''. yukarıdaki başlık yeni şafak gazetesinin 12 eylül 2013 üne yani düne ait 15 sayfasından ve haberin altında yazılanlarda bunlar “MİT yetkililerinin bugün İmralı Adası’na giderek Abdullah Öcalan ile görüşeceği öğrenildi. MİT yetkililerinin yapacağı görüşmenin ardından, bu görüşmeye ilişkin değerlendirmenin yarınki Demokratikleşme Paketi’nin ele alınacağı zirve toplantısında yapılacağı kaydedildi” e ne olacak şimdi yorum yapanlar? kime inanmalı?!
    Cevapla
  • Darbeleredurdeme 10 yıl önce Şikayet Et
    LAF OLSUN DİYE YORUM YAPMAK :). Milliyet gazetesi Demirören grubuna aittir,Derya Sazak gezi olaylarına destek veriyor diye hükümete yakın demirören grubu herifin işine son verdi ve Fikret Bila genel yayın yönetmenliğine getirildi. Yani neymiş Milliyet Aydın Doğan grubu gazetesi olmadığı gibi,şu an sahip olan grup da Aydın Doğan zihniyetinde bir grup değilmiş :) Sevgili okuyucu ve yorumcu arkadaşlar yorumlarda biraz daha kalite ve donanımlı yorumlar lütfen. Kahvede hükümet kurup yıkar gibi yorum yapmayalım komik oluyor :)
    Cevapla
  • necati gevenli 10 yıl önce Şikayet Et
    SUÇ DEĞİLMİ. böyle gazetelerin yaptığı yalan haberler suç olsun cezasıda ağır olsun bu devlet meselesi neyse küfredecem amma siz yinede anladınız........................
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil