Erdoğan: Bu telefon hep sende mi duruyor?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ülkenin yoğun gündeminde kurmaylarını gece telefonlarıyla sık sık yokladığı bir kez daha ortaya çıktı.

Erdoğan: Bu telefon hep sende mi duruyor?
Erdoğan: Bu telefon hep sende mi duruyor?
GİRİŞ 24.09.2013 13:16 GÜNCELLEME 24.09.2013 16:52
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Hürriyet gazetesinden Deniz Gürel, bugünkü köşesinde çok önemli bir kulisi okuyucularına aktardı. Gürel, Başbakan Erdoğan'ın ekonomiyle çok yakından ilgilenen bir bakanı gece yarısı 02:30'da ararken karşılaştığı tabloyu yazdı. 

İşte Gürel'in yazısından ilgili bölüm: 

"İlgili bakanı arayan Başbakan Erdoğan'dan başkası değil. Telefona, bakanın koruması çıkar. Erdoğan, bakanı telefona ister. Koruma panikle ‘Bakan uyuyor' diyemez ve lafı geveler.

Telefonu kapatan Başbakan, bakanı 05.00 sularında tekrar arar. Telefona yine koruma çıkar.
Erdoğan, sesi titreyen korumaya, ‘Oğlum bu telefon hep sende mi duruyor' diyerek telefonu kapatır.

YILDIZ'A DA GECE TELEFONU

Bilenler bilir. Bu Başbakan Erdoğan'ın ilk gece telefonu değil.

Geçtiğimiz aylarda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ı gece 02.00'de arayan Erdoğan, ‘Taner Bey nasılsın nerdesin?' diye sorar.

O saatlerde Bakanlıkta bulunan Yıldız, ‘Her zamanki gibi bakanlıkta işimin başındayım' yanıtını verir.

Kurmayları arasında bile ne zaman uyuduğu merak konusu olan Başbakan Erdoğan'ın ülkenin içinden geçtiği kritik dönem ve önümüzdeki üç seçim göz önüne alındığında gece telefonlarının artarak devam etmesi artık kimse için sürpriz olmayacak.

YORUMLAR 30
  • suleyman d 10 yıl önce Şikayet Et
    BARİ GECELERİ OLSUN KENDİNE RAHAT; ALEME DE HUZUR VERSE DAHA İYİ OLMAZ MI?. Allah cc. Kuran-ı Kerimde mealen "Ben geceleri dinlenmek,gündüzleri de çalışmak için yarattım" diyor.
    Cevapla
  • cesur malatyalı 10 yıl önce Şikayet Et
    yeminle diyorum. 15 gün melih gökçekle çalıştım Allah yardım etsin yanındakilere sabah 06 da evine geliyorduk ertesi sabah sabah ezanında diğer gurup geliyordu 24 saat çalışıyorduk adam hiç boş durmaz etrafında 4 veya 5 kişide pc başında twiter takip ederdi saatlerce başını bekledik gece sokakları kontrole çıkar öğleden sonra helikopterle şehri havadan takip ederdi randevuları saat 16 18 arası evin bahçesinde verirdi bakın şimdi ankara ankara olalı bu hizmeti görmemiştir.
    Cevapla
  • mehmet 10 yıl önce Şikayet Et
    doğal bir olay. bazı insanlar öyledir. tez canlıdır. zamandan hızlı gitmek isterler.uyuyamazlar.vakit geçmez.bazen kafadaki düşünceler bazende heyecandan uyuyamaz insan.Başbakanı çok iyi anlıyorum. Aklındakileri yapmak Türkiyede yaptıkları tarihe kendini yazmak istiyor.Heyecanını paylaşmak içinde saat demeden arıyor.Nerden mi biliyorum? ben de kendi hayatımda küçüğünü yaşıyorum. eşim bana geceleri dolaşan adam diyor.uyumadığımı söylüyor. evet uyumuyorum. 3-5 saat yetiyor bana..kendimi zararım olsada ben bunu hissetmiyorum. zamanın önünde koşmak istiyorum. o da benim cinsimden anlaşılan ama onun hayalleri ve yapacakları tüm memleketle ilgili benimki sadece kendi dünyam. :)
    Cevapla
  • yukselsalem 10 yıl önce Şikayet Et
    Bakanlık. Başta Sağlık( Kamu Hastaneler Birliği), Milli Eğitim(Bir türlü uzlaşma sağlanamayan eğitim modeli), Çalışma Bakanlığı(Başbakanın talimatı olmasına rağmen çözülemeyen taşeron ve işçilerin problemleri), Çevre Bakanı( Her defasında kendi insiyatifini kullanamayıp Başbakanı önemli yapılaşmalar konusunda meşgul etmesi), Spor Bakanlığı( Ülke futboluna köklü çözümler getirilemeyerek günü kurtarmaya çalışılması ve doping meselesi) bu bakanlıkların gerçekten elden geçmesi lazım. Takdir toplayanlar ise benim nazarımda Enerji Bakanı hakikaten fevkulade bir insandır hizmet aşkı vardır, İç işleri bakanını şahsi olarak sevmesem de iş aşkı vardır, Ulaştırma Bakanlığı zaten harika işlere imza atıyor ve Binali bey kendine güveni ile tam not alıyor. Bir vatandaş olarak nacizane görüşlerimi dile getirdim. Selamet ve sekinet ile inş...
    Cevapla
  • Haydar Kolcu 10 yıl önce Şikayet Et
    BEN 1 SINIF ELEKTRİK TEKNİKERİYİM !!!!. elektrikle ilgili bilgi almak isteyen arkadaşlarımız varsa aşağıda email adresi var elektrik faturalarını göndersinler yanlız evde bulunan elektrik çalışan beyaz eşyalarıda yazsınlar ben onlara her konuda hem teknik konuda hem mevzuat konusunda bilgilendiririm.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika 1915 mesajı!
Küçükçekmece’de silahlı kuyumcu soyguncuyu etkisiz hale getirdi