Arıtman'dan başörtülü vekillere hakaret

CHP eski İzmir milletvekili Canan Arıtman başörtülü vekillere ve başörtüsüne hakaret etti.

Arıtman'dan başörtülü vekillere hakaret
Arıtman'dan başörtülü vekillere hakaret
GİRİŞ 29.10.2013 02:44 GÜNCELLEME 31.10.2013 00:48
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Canan Arıtman örtünen vekiller için "Bu kadınlar aptallık yapmasınlar. Bir süre sonra başı açık kadınlar vekil olamayacak. Öğretmen öğrenci için rol modeldir başörtülü olamaz. Mecliste başörtüsü için provokasyondur."

Hacı milletvekilleri için de "Gerçek hacı değiller. Onların kazandığı para helal değil.. Örtünmek kadını aşağılayan, eşitsizleştiren bir olgudur." dedi.

Daha önce de Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e ve eşi Hayrunnisa Gül'e de ağır hakaretler eden ve hakkında dava açılan Artıman kamuoyunda ırkçı vekil olarak biliniyor.

YORUMLAR 46
  • ömer talha kotiloğlu 10 yıl önce Şikayet Et
    NE İDİĞÜ BELİRSİZ FİTNELER. Allah ın emrini yerine getirdiği için bir bireye bu şekilde aşağılayarak hitap etmek seni ve partililerini ilgilendirmez. Sivas Cumhuriyet Üni.sitesinde birinci olduğu halde başörtülü olduğu için ağzı kapatılarak kürsü den indirilen öğrencinin izzeti.demokratik hakları gasp edilirken nerelerde dolaşıyordunuz ucube fikirleriniz neden o gün demokrasiyi savunmuyordu şimdi kadın hakları ile yalan yanlış değerlendirmelerde bulunuyorsun. Kocası mason olup din düşmanı olan teyze.
    Cevapla
  • Ü N V E R 10 yıl önce Şikayet Et
    Başörtüsü gündemimizden çıkmalı artık.... Nedir bu ya? Ben de Ak Partiye gönül vermiş bir insanım. Müslümanız çok şükür. Orucumu tutar, namazımı kılarım. Ama başım açıktır. Başını örtene de örtmeyene de saygı duyarım. Lütfen başörtüsü üzerinden bir kutuplaşma yaratmalayalım. Bizim gelmemiz gereken kıvam, ne topyekün başörtülü olmak, ne de topyekün başörtüsüz olmaktır. Bırakın kim nasıl istiyorsa öyle olsun. Nedir bu dayatmacı tutum. Canan Arıtmanı kınıyorum elbette. Ama görüyorum ki çoğu arkadaşımız da başörtülü olmayı savunuyor. Merak ediyorum acaba gerçek özgürlüğü, demokrasiyi savunan ama taa yürekten savunan kitle yüzde kaçtır?benim ülkemde. Lütfen daha geniş bakmayı öğrenelim hayata. Artık gündemimizde örtü olmasın, teknoloji olsun, bilim olsun, kalkınma olsun. Üçüncü dünya ülkesi gibi hareket etmekten vazgeçelim. Emin olun kazanan hepimiz olacağız.
    Cevapla
  • etem polat 10 yıl önce Şikayet Et
    arıtma ne demek . benim bildiğim arıtma kanalizasyon ve pis suların geniş sahalarda işlenerek temizlenerek kullanımı aklıma geliyor bildiğim kadarıyla ne kadar arıtılsada insan kullanımına zararlı sadece sulamada kullanılıyoo yani pek bi işe yaramıyoo yani arıtmadanda aynıı.
    Cevapla
  • İBRAHİM 10 yıl önce Şikayet Et
    sen aynaya bakabildin mi ki?. Milleti yönlendirip aynaya bakınca ne olacağından bahsediyorsun
    Cevapla
  • ahmet türkmen 10 yıl önce Şikayet Et
    YA TEYZE . ben çocuğumun rol modelinin baş örtülü olmasını istiyorum sana ne. senin fikir ve görüşlerin doğrultusunda mı yaşayacak insanlık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...