Başbakan'dan genel af açıklaması

Başbakan Erdoğan, "Gündemimizde kesinlikle genel af yok" dedi.

Başbakan'dan genel af açıklaması
Başbakan'dan genel af açıklaması
GİRİŞ 19.11.2013 13:25 GÜNCELLEME 19.11.2013 15:57
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Diyarbakır'da yaptığı, 'Dağdakiler inecek, cezaevleri boşalacak' açıklamasından sonra genel af iddiaları ortaya atıldı. Kafaları karıştıran bu iddiaya Başbakan'dan açıklama geldi.

BUNU KAÇ KERE SÖYLEDİM...

Başbakan Erdoğan partisinin grup toplantısı çıkışında gazetecilerin genel af tartışmalarına ilişkin sorusuna da "Demek ki ben iyi anlatamamışım. Ben ta ne zamandan beri, 'Bizim gündemimizde genel af diye bir şey kesinlikle yoktur.' Bunu kaç kere söyledim. Ben hayallerimi anlatıyorum, siz genel aftan bahsediyorsunuz, yok böyle bir şey, kesinlikle yok" diye konuştu.

YORUMLAR 12
  • Mice 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah affeder və bagisliyorsa bırakın cezayı allah versin
    Cevapla
  • lina 8 yıl önce Şikayet Et
    genel af yoksa sanada oyumuz yokkk sen hayallerını kur bızım hayallerımız ne olucak
    Cevapla
  • refika d 9 yıl önce Şikayet Et
    genel af istiyorum. GenelAF İSTİYORUZsayın hükümet,PKK,KCK,yı serbest bırakıyosunuz,bizide dağdan inen pkk,lı,terörist,sayın,yeterki çocuklarıma EKMEK getiren SUÇSUZ KOCAM başımızda olsun adaleti eşit istiyoruz,çok zor durumdayız,eşim haksız yere ceza evinde, çocuklarım,öksüz kalmayı, hak,etmemişti,genel af istiyorum.
    Cevapla
  • hasangulten 10 yıl önce Şikayet Et
    BAŞBAKANIMIZIN DEMESİ. Başbakanımız sadece devlete karşı işlenen suçlar affedilir ,şahsa karşı işlenen suçlar affedilmez diyor. peki pkk teöristi sadece devlete karşı mı suç işliyor, bugüne kadar kaç askeri ve polisi şehit etti, sivil halkın canına ve malına zarar verdi, demek pkk suçu yalnız devlete karşı işlemiyor, yaptığı eylemlerden halk da zarar görüyor. ama buna rağmen açılım adıyla onca pkk lının yargılanmadan sınır dışına çıkmasına başbakanımızca izin verildi,yani bir nevi gizli af oldu. o zaman başbakanımız ne diye şahsa karşı işlenen suçlar affedilmez diyor, asker ve polisi,vatandaşı şahıstan saymıyor mu.
    Cevapla
  • asabi adam 10 yıl önce Şikayet Et
    SİLAHLAR BIRAKILIRSA ŞAYET...... kısmi af gündeme gelebilir....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor