Savcı Sayan: CHP'nin içine ettiler

CHP eski Parti Meclisi üyesi Savcı Sayan, Kamer Genç'in Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a yönelik sözlerine veryansın etti.

Savcı Sayan: CHP'nin içine ettiler
Savcı Sayan: CHP'nin içine ettiler
GİRİŞ 27.11.2013 00:24 GÜNCELLEME 27.11.2013 00:24
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Japon Milli Günü'nde Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın konuşmasına karşı çıkan CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç'e CHP eski Parti Meclisi üyesi Savcı Sayan'dan sert tepki geldi. 

CHP içine yönelik operasyondan sonra partinin gidişatından memnun olmadığını söyleyen Savcı Sayan, yaşanan son olayın CHP için kabul edilemez olduğunu söyledi.  Sayan "CHP yönetimi yarın yapılan bu terbiyesizlikten dolayı özür dilemediği ve bunu yapan hakkında bir yaptırımda bulunmazsa ne yüzle insanlardan oy isteyecektir. CHP'nin adeta içine ettiler. Kadına hiçbir şekilde söylenmeyecek şekilde bir ifade CHP'li Milletvekili'nin ağzından çıkıyor. Bu mu kadına değer veren CHP'nin tavrı" dedi. 

YORUMLAR 1
  • garib-kul 10 yıl önce Şikayet Et
    chp. yahu chp partisinden ondan nemalananlardan ne bekliyorsunuz,halklara ozgurlukmus,ekenomi paylasimiymis,inanclara serbetslikmis, hepsi palavra,chp de devran suren yoneticilerinin, ve o kadro ile calisan alt tabakanin 1940 dan beri turkiyeme ve musluman millete yaptiklari, ve hala yapmak istedikleri ortada,Allahim her ulkeyi ve iktidari chp gibi partiden korusun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk profesör 'Dubai' gerçeğini açıkladı!
Altını olanlar ekrana kitlendi: Altındaki ani fiyat değişiminin 2 nedeni belli oldu