Metiner: Sizin Hürriyet'ten farkınız ne?

17 Aralık operasyonunun konuşulduğu canlı yayında AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner Bugün Gazetesini sert sözlerle eleştirdi. Metiner, "Sizin Hürriyet gazetesinden farkınız ne o zaman" dedi.

GİRİŞ 19.12.2013 20:40 GÜNCELLEME 19.12.2013 21:08
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner canlı yayında katıldığı programda Bugün Gazetesi Ankara Temsilcisi Adem Yavuz Arslan'a yüklendi. Metiner, "Gazetenizde operasyon ile ilgili yaşananların belgelendiğini yazıyorsunuz. Bu bir belge midir yoksa iddia mıdır?" diyerek sert çıktı.

DOĞRU ÇIKMAZSA ÖZÜR DİLEYECEK MİSİNİZ?

Metiner, "İslami hassiyetiniz nereye gitti?, Ya bunların bir teki doğru çıkmazsa siz o zaman çıkıp özür dileyecek misiniz? Habercilik bu mudur? sorularını yönleterek Yavuz Arslan'a ağır yüklendi.

İSLAMİ AHLAK ANLAYIŞIYLA BAĞDAŞMIYOR

"Yaptığınız gazetecilik değildir" diyen Metiner, "Biz farklı gazetecilik yapmak zorundayız sevgili Adem Yavuz Arslan. Bizim bağlı olduğumuz ahlaki kayıtlarımız var. Özür dilemenin bir anlamı yok. Sen bugün kendi gazetenden şu bakana şu kadar para verildi ve belgelendi diyorsan bu iddia olmanın ötesine geçer. Ha bunlar kanıtlanır mahkeme aşaması sonlanırsa o zaman her türlü eleştiriyi getirebilirsin. Ama seçime doğru gidilirken AK Parti'ye karşı bir algı operasyonunun içinde yer almak islami ahlak açısından da bağışlanamaz bir hatadır. Gazetecilik değildir. Habercilik de değildir. Bugün TV ve Bugün gazetesinde islami ahlak anlayışıyla bağdaşmayan bir tavır var" dedi.

SİZİN HÜRRİYET'TEN FARKINIZ NE?

Arslan'ın "bu haberler her yerde var" demesinin ardından Metiner, "Sizin farkınız ne o zaman. Sizin Hürriyet gazetesinden farkınız ne o zaman?" diye sordu. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 4
  • Akil Bilir 10 yıl önce Şikayet Et
    Hüseyin Gülerce bizim cemaat yapmadı diyor ama twittera baktığınızda. Adem Yavuz Arslan başta olmak üzere Nuh Gönültaş, Erhan Başyurt, Gültekin Avcı, Mehmet Baransu, Faruk Mercan, Emre Uslu ve bilimum cemaat kontenjanlı sözde gazeteci günün 24 saati twitter üzerinden ÖNCE KENDİLERİ HASHTAGLER açıyor sonra kendi yazıları, kendi haberleri, kendi videolarını birbirleriyle PASLAŞARAK KURU KALABALIK kara PROPOGANDASI yapıyorlar. Ertesi günde şu hashtag TOP oldu diye CEMAAT GÜCÜ ADINA BÖBÜRLENİYORLAR. Gezi AKLINDAN ! aldıkları dersle twitter MEYDAN MUHAREBESİNDEN bu denli hedef gözetmeksizin yaptıkları atışlar GAYRIMÜSLİMLERE MÜŞFİK MÜLAYİM müslümanlara ise ŞEDİD Mİ ŞEDİD TAVIRLARINA örnek olması hasebiyle de İBRETLİK tir. Evet onlar artık irşad eksenli dini bir cemaat olmaktan çıkıp KİME HİZMET ! ettiği malum bir CAMİA olma yönünde EVRİLDİKLERİNİ ziyadesiyle gösterdiler. Yolları açık olsun DİYECEK DEĞİLİZ. Allah ıslah etsin.
    Cevapla
  • YILDIRIM EVREN 10 yıl önce Şikayet Et
    Sn.Metiner ağzına sağlık. Bende Sultan Yavuz'un iki cümlesiyle insanları düşünmeye davet ederim. "Allah’u Teâla şahidimdir ki; gayem Allah’ın kelamını yükseltmektir.... Yarın kıyamet gününde Hz. Peygamber’e nasıl cevap veririm?" . Tüm müminler neyi ve kimi desteklediğinize dikkat edin. Allah yaptıklarınızı veya yapmadıklarınızı sorduğunda ne diyeceksiniz. Bunun provasını yapın. Bir zulüm devri kapanıyor. Hala anlamıyorsunuz..
    Cevapla
  • Engin,yay 10 yıl önce Şikayet Et
    BUGÜN. Bide Televizyonlarindada,cikarip ögretim üyesini konusturuyorlar. Ülkemizde bir ögretim üyesinin ve ünüverste rektörünün,Basbakan dan fazla söz Hakki var. Bunlar böyle alismis.
    Cevapla
  • Kasım Birgi 10 yıl önce Şikayet Et
    Farkları yok zaten. Yok zaten hiçbir gazetenin birbirinden farkı... Zaman ve Bugün de dâhil...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!