Çankaya'daki törende ilginç detay

Çankaya Köşkü'nde düzenlenen 2013 Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödül töreninde İçişleri Bakanı Muammer Güler'in ceviz ve hurma yemesi dikkatlerden kaçmadı.

Çankaya'daki törende ilginç detay
Çankaya'daki törende ilginç detay
GİRİŞ 24.12.2013 17:41 GÜNCELLEME 24.12.2013 17:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Çankaya Köşkü'nde düzenlenen 2013 Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödül töreninde renkli görüntüler yaşandı. İçişleri Bakanı Muammer Güler'in ceviz ve hurma yemesi, bakanın rahatsızlığı olabileceği yorumlarına neden oldu.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri'nin verildiği resmi törende eşi Hayrunnisa Gül ile birlikte kabul salonuna geldi. Cumhurbaşkanı Gül, protokolde yerlerini alan bakanlarla tek tek tokalaştı. İçişleri Bakanı Muammer Güler, oğlu Barış Güler'in bir hafta önce düzenlenen rüşvet ve yolsuzluk operasyonunda tutuklanmasın ardından, ilk kez Çankaya Köşkü'ne çıktı.

İçişleri Bakanı Güler, Çankaya Köşkü'nde düzenlenen törende hurma ve ceviz yerken objektiflere yakalandı. Protokolde en ön sırada Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın yanında oturan Güler, cebinden çıkardığı küçük poşetler içerisinde ceviz ve hurma yediği görüldü. Bakan Güler'in resmi bir törende kameralar karşısında belli etmemeye çalışarak ceviz ve hurma yemesi bir rahatsızlığının olup olmadığının sorulmasına neden oldu.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 1
  • HASAN BALBABA 10 yıl önce Şikayet Et
    kan şekeri düşmüştür. kan şekeri düşmüştür. o kadar stresten sonra. Allah yardım etsin kolay değil. Ne idüğü belirsiz ithamlarla karşı karşıyasın. Çocuğun içerde. insanlık hali
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'