Yüzbinler Başbakan Erdoğan'ı karşılayacak!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda yüzbinler tarafından karşılanacak. Hatırlanacağı üzere Erdoğan, gezi olayları esnasında Afrika dönüşü miting meydanlarını aratmayan kalabalığa seslenmişti.

Yüzbinler Başbakan Erdoğan'ı karşılayacak!
Yüzbinler Başbakan Erdoğan'ı karşılayacak!
GİRİŞ 27.12.2013 00:53 GÜNCELLEME 27.12.2013 17:59
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bugün saat 17.00'de Atatürk Havalimanı'nda büyük bir kalabalık tarafından karşılanacak. 

İstanbullular Recep Tayyip Erdoğan'a büyük bir karşılama yaparak desteklerini gösterecek.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı 'Yeni Türkiye için İstiklal mücadelesi veren Başbakanımızı karşılıyoruz' adı altında sosyal medyada karşılama için harekete geçti.

İstanbullular ise "Başbakanımızı karşılamak için bugün Atatürk Havalimanı'nda olacağız, sizi de bekleriz" gibi mesajlarla sosyal medya üzerinden Başbakan Erdoğan'ı karşılama çağrısı yaptılar.

Hatırlanacağı üzere Gezi Parkı olayları ile başlayan karışıklıklar sonrası Başbakan Erdoğan Atatürk Havalimanı'nda binlerce kişi tarafından karşılanmştı. Erdoğan, gece 03.00'te miting meydanlarını aratmayan kalabalığa seslenmişti. Yine Gezi olayları sonrası AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın organizasyonunu üstlendiği "Milli İradeye Saygı" mitingi Kazlıçeşme'de yapılmış ve 1 milyon kişi Başbakana destek için bir araya gelmişti. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 44
  • Temiz Bey 10 yıl önce Şikayet Et
    ERDOĞANIN cesaretine hayranım doğrusu !. Muhalefet başkanlarının Erdoğandan nefretleri, aha Miğlletin bu sevgisi ! !
    Cevapla
  • frkn21 10 yıl önce Şikayet Et
    ....... haydi BİSMİLLAH
    Cevapla
  • ramazandalkılıç 10 yıl önce Şikayet Et
    ERDOĞANIMIZ. iki doğan temizdir. bir yeni doğan iki tayyip erdoğan. bunu herkez beyninin bir köşesine yazsın. rahmetli özal sağ olsaydı seninle gurur duyardı başbakanım yolun ve yolumuz açık olsun
    Cevapla
  • odursun 10 yıl önce Şikayet Et
    HAYDİ İSTANBUL HAVALİMANINA. yapılan yorumları okudukça vatanım adına umudum ve sevincim katlanarak büyüyor,duygulanıyorum.HAYDİ İSTANBUL DOSTA GÜVEN, DÜŞMANA GÜÇLÜ BİR MESAJ İÇİN BAŞBAKANIMIZA DESTEK İÇİN HAVALİMANINA.....
    Cevapla
  • matarama suko 10 yıl önce Şikayet Et
    Büyüksün. Allah'ım seni tüm iç ve dış çetelerden en başta da fetullah gülen'in çetesinden korusun. Vay be ne günlere geldik. Ben ki birkaç hafta öncesine kadar cemaati ne kadar severdim. Tebrikler kendinizden bu kadar kısa sürede nefret ettirdiniz ya beni. Ama az kaldı inşallah başbakanımız bu illegal örgütün de kökünü kazıyacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı
İsrail'den misilleme! "İran’ın saldırısı İsrail ve ABD’ye yaradı..."