Başbakan Erdoğan: Evladım da olsa ...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP zihniyetinde olan savcıların mağduru olduğunu söyledi.

Başbakan Erdoğan: Evladım da olsa ...
Başbakan Erdoğan: Evladım da olsa ...
GİRİŞ 29.12.2013 13:43 GÜNCELLEME 29.12.2013 14:45
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP zihniyetinde olan savcıların mağduru olduğunu söyledi.

Manisa'nın Akhisar ilçesinde düzenlenen toplu açılış töreninde konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Son seçimde her iki kişiden biri AK Parti'ye oy verdi. Bu bir güven oylamasıdır. Ama birileri bunu hazmedemedi" dedi.

"Milletin istikamet çizmesi için elimizden geleni yaptık. Karar milletin dedik, kararı siz verdiniz" ifadelerini kullanan Başbakan Erdogan, "Aramıza fitne, fesat sokmak niye. İşte bunlarla mücadele edeceğiz dedik" şeklinde konuştu.CHP kaymak takımının partisi.CHP zihniyetinde olan savcıların mağduru olduğunu dile getiren Başbakan Erdoğan, "CHP bu ülkede kaymak takımının partisidir. 'Millet karar veremez' diyorlar, 'millet anlamaz' diyorlar. 'Millet kim ki Türkiye'ye istikamet çizecek' diyorlar. Bunlara işte o lobiler, o örgütler, o çeteler onlar destek veriyor. Onlarla yürüyüyorlar. AK Parti ile bu kirli oyun, kirli düzen çöktü. Bundan rahatsız oluyorlar. AK Parti ile birlikte içeride ve dışarıda yeni bir dönem başladı. Çünkü hesaplar artık alt üstü oldu" şeklinde konuştu.

Yolsuzlukla mücadeleden prim vermeyiz

Başbakan Erdoğan, "AK Parti, yolsuzluklarla mücadele ede ede bugünlere geldi. Babamın oğlu olsa, evladım olsa, kim olursa olsun, biz yolsuzlukla mücadeleden prim vermeyiz" dedi.

Vatana ihanet içindeler

"Gerek anamuhalefet gerek yavru muhalefet vatana ihanet içindedir" ifadelerini kullanan Başbakan Erdoğan, şöyle devam etti:

"Zira 642 milyar, eski rakamla 642 katrilyon bu ülkede devletin kasasında kaldı. Ama bak 17 Aralık'tan bu yana, 120 milyar dolar maalesef zarar var. Yazık değli mi, bunu nasıl yaparsınız? Böyle bir kampanya nasıl başlatırsınız? Bu bir çete olayıdır, bu bir örgüt olayıdır. Maalesef anamuhalefet de yavru muhalefet de el ele şu anda bu işi yapıyorlar."

YORUMLAR 22
  • atakan 10 yıl önce Şikayet Et
    Şaşarım yorumlara. Şunu sorarım darbe yorumları yapan arkadaşlara. Darbe ile başa gelen sol bir parti gördünüz mü siz hiç.Darbede ençok ezilen zulme uğrayan hangi kesimdir acaba. Peki en çok ağlayan kimdir acaba?
    Cevapla
  • sami erol 10 yıl önce Şikayet Et
    düşman..... Al birini vur ötekine...CHP ile MHP ikisi bir araya gelse adam etmez...yalnız size olan güvenimiz ciddi olarak zedelendi....oğlunuz ve şahsınızın mal varlığını açıklayın.bırakın hukuku önce toplum vicdanında temize çıkın başbakanım...topluma sürekli düşman gösterme propagandanız artık inandırıcı olmuyor..
    Cevapla
  • hasan yılmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    zekeriya öz chp li miymiş. ilginç.neyse artık o yolsuzluğu soruşturacak savcı görevinden alındığına göre,farazi şeyler üstüne konuşmayada gerek yok.1 nisan olsa güzel şaka olurda.
    Cevapla
  • deniz güngör 10 yıl önce Şikayet Et
    Dua İle. Allah (c.c) sayın başbakanımızı başımızdan eksik etmesin inşallah(amin). böyle kirli insanlara da bu vatanı yönetme gibi fırsat vermesin
    Cevapla
  • bilge 10 yıl önce Şikayet Et
    PEYGAMBERİMİZ MEKKENİN FETHİNDE HAZİNEDEN ALTIN ÇALAN KADIN İÇİN RİCAYA GELEN USAMEYE NE DEDİ?VALLAHİ KIZIMDA OLSA ELİNİ KESERDİM. evet iç ve dıştan hükümete karşı taarruza geçtiler ve tayip erdoğanın gitmesi hükümetin dağılması ekonomik kriz kaos ,terör ,iç şavaş ,arkadan da suriyeye dönmemiz isteniyor ,en sonundada bölünme .iyide dünya Müslümanlarına ümit olan ve içinde bulundukları zilletten ve başlarındaki satılmış liderlerden kurtulabileceklerine ümidin en büyük canlı örneği olan türkiye gibi önemli bir ülkede neden ak partideki siyasetçiler belediye başkanları haram yiyiyormu diye mit tarafından izlenmiyor yok izleniyorsa neden tepelerine çökülmüyor işte bu zaafımız islam ümmetine yapılmış bir hatadır sadece türkiyeye değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi