Erdoğan: Bu konuda yanlış yaptık!

Başbakan Tayyip Erdoğan Manisa gezisinin 2. gününde Salihli ilçesinde halka seslendi. Erdoğan, HSYK konusunda yanlış yaptıklarını söyledi.

Erdoğan: Bu konuda yanlış yaptık!
Erdoğan: Bu konuda yanlış yaptık!
GİRİŞ 29.12.2013 16:38 GÜNCELLEME 30.12.2013 11:26
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

İşte Başbakan'ın konuşmasından satır başları:

-Maalesef yargının içinde de, yürütmenin içinde de çürükler var. Buldukça bunları temizliyoruz.

-Biz bir yanlış yaptık. HSYK'yı denetleyen bir mekanizma vardı. Adalet Bakanlığı'nın yetkisini aldık. Yanlış yaptık.

-Bu ülkede başbakan, bakanlar denetlenecek, bu beyler denetlenmeyecek. Bu böyle olmaz.

-Sen kimin savcısısın? Soruyorum. Sen iddia makamısın, millet adına. Sen nasıl masum insanlar hakkında dosya açarsın?

-Bu hesabı en güzel şekilde millet soracak. Uluslararası ve ulusal olan kurumlara hesabı millet soracak.
Bir savcı olarak sen nasıl medyaya bilgi sızdırırsın. Başbakan denetlenecek, bakanlar denetlenecek bu beyler denetlenmeyecek demekki bu böyle olmaz.

-Sen nasıl olurda masum insanlar hakkında dosya düzenleyerek onların üzerinde kara bulutlar estirmeye çalışırsın. Dedelerimiz kadırgaları karadan yürüttü biz de Marmaray'ı denizin altından yürüttük.

-Şimdi CHP'liler Marmaray'ı kullanıp buluşmaya gidiyorlar. Eski trenler var ya, çuf çuf, CHP böyle gidiyor. Biz hızlı trenle gidiyoruz. Bunlar Halkbankasının camını çerçevisini indiriyorlar.

-Bunlar hainlerin ta kendisidir. Kendi genel başkanına kaset komplosu kurdu. Adı kaset genel başkan. Adını anmıyorum.

YORUMLAR 21
  • Mustafa Giresunlu 10 yıl önce Şikayet Et
    SAYIN NUR DÜLGER BİRAZ MANTIK LÜTFEN. bakın çok basit kendi içinizde nasıl çelişiyorsunuz.ayakkabı kutularını koydurdular diyorsunuz fakat halk bankası genel müdürü ayakkabı kutularını kabul etti zaten hatta imam hatip yaptırmak için dedi:))))yani mantıken ayakkabı kutusunu başkaları koymamış oluyor dimi:))ne olur burada sadece akp seçmeni yok o yüzden biraz daha düşünün lütfen saygılarımla!!!
    Cevapla
  • FATİH PURTUL 10 yıl önce Şikayet Et
    YORUMUN DEVAMI... +++ Bakıyorum siyasi geçmişi Erbakan Hoca ile başlamış ve Erdoğan'la devam etmiş kişiler aradaki irtibat kopukluğu ve-veya başka düşüncelerle egale ediliyorlar. Bunların görülmesi ve hele hele gelinen şu son dönemdeki güncel sıkıntılar üzerine daha dikkatli olunarak dava insanlarının tercih edilmesi partimizin ve misyonumuzun geleceği açısından çok yararlı olacaktır. Sakın ama sakın..!! " Yola çıktığınız dava arkadaşlarınızı bırakmayın!!! "
    Cevapla
  • FATİH PURTUL 10 yıl önce Şikayet Et
    BİR YANLIŞI DA BEN HATIRLATAYIM.!!!. Teşkilatların kararlarına ve düşüncelerine itibar etmeyerek geçmişi sol birini sanki alternatifsizmiş gibi partinize aldınız. Hadi aldınız yerel yönetimlerde yine bu kişiyle devam kararı alınması çok büyük bir hata olacaktır. geçmişi belli, çevresi belli, amacı belli olan bu kişilerin sırf BİZ BU ADAYLA KAZANIRIZ düşüncesiyle devam veya tercih edilmesi, son dönemde şahit olduğumuz yoldan ayrılanlar, abiyane tabirle satanlar! devam edecektir. Gönlümüz birçok yeri kazanmaktan yana ancak doğru adaylarla. Yarın bizi yarı yolda bırakmayacak kişilerle. +++
    Cevapla
  • nur dülger 10 yıl önce Şikayet Et
    şimdi yargı avukatlıüğı yapanlar. siz değilmiydiniz generaller ,askerler tutuklanınca ,yargılanınca feveran edenler ?yargı adil değil askere tuzak kurdu. diye söylenip duran.askerlerin evinde bulunduğu idda edilen belgeler,günlükler birileri tarafından bırakıldı diyen sizler!bu gün sırf akp ismini ayakkabı kutusu partisine dönüştürmek için şeytani bir planla o ayakkabı kutularını yerleştiren aynı odaklara avukatlık yapıp şahitlik ediyorsunuz. eğer başbakan cezasını çekiyo deyip bu gün aynı odaklara inanmadığınız halde intikam alma duygularıyla yapıyorsanız yazıklr olsun!nedenmi ?başbakan bunlarla yürümeden ne oldukların anlayamazdı anlasada ispatlayamazdı! anladığı zaman özel yetkili savcıların işine son verdi ama kendi kadrolarını kurup yetiştirene kadar onlarla ciidi şekilde uğraşamazdı .ama siz askerleri içeri tıkarken lanetlediğiniz bu odakları bu gün baş tacı edindiniz
    Cevapla
  • keskin söz 10 yıl önce Şikayet Et
    Evet buyuk yanlis yaptiniz bunlara kucak acmakla!. Durust ve ahlakli olmak icin dindar olmak sart degildir! Mahatma Gahndinin dedidgi gibi Onlara, kirli ayaklari ile beyninizde dolasmalarina izin vermeyecektiniz! 300 metrekarelik bir arsamdan baska birseyim olmamasina ragmen bu vatanda olanlarda dolayi benim bile icim yandi! Bu siyonist usaklarinin yaptigi tartismasiz vatana ihanettir ve tartismasiz talebim idam yasasinin bir an önce gundeme girmesidir!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı