The Economist'ten skandal karikatür!

The Ekonomist'te yayınlanan skandal karikatürde Başbakan Erdoğan dönerci olarak çizildi.

The Economist'ten skandal karikatür!
The Economist'ten skandal karikatür!
GİRİŞ 17.01.2014 12:43 GÜNCELLEME 17.01.2014 14:00
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Gezi olayları sırasında yayınladığı bir sayısında derginin kapağında Başbakan Erdoğan'ı elinde bir gaz maskesi montajlanmış bir "sultan" şeklinde veren The Ekonomist yine iğrenç bir şekilde yayınladığı karikatürde Erdoğan'ı dönerci olarak çizdi.

Peter Schrank'ın imzasını taşıyan iğrenç karikatürde Başbakan Erdoğan, 'Erdoğan's döner kebap' dükkanında üzerinde demokrasi yazan bir döneri keserken görülüyor. Bu sırada Avrupa Birliği yetkilisi ise kendisini izliyor.



The Ekonomist Gezi olaylarında yayınladığı bir sayıda ise Erdoğan'ı böyle resmetmişti.

YORUMLAR 57
  • murat öz 10 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH 'ta onları eşşeğe benzetmiş.. Tevrat’la yükümlü tutulup da onunla amel etmeyenlerin durumu, ciltlerle kitap taşıyan eşeğin durumu gibidir. Allah’ın âyetlerini inkâr eden topluluğun hâli ne kötüdür! Allah, zalimler topluluğunu hidayete erdirmez.
    Cevapla
  • kadir aslan 10 yıl önce Şikayet Et
    İt ürür kervn yürür.. Elin gâvurundan Türkiye'nin başbakanını övmesi beklenmez ya. Kime ne diyeceksin. Eger böyle çamur atıyolarsa anlamak lazım ki Erdoğan doğru yolda. Aksi olsa şüphe ederdim. Bu küresel bi algı değiştirme hareketidir. Vatandaş da adam olsun, tongaya basmasın. onun bunun ağızıyla Türkiyeye 11 yıldır çağ atlatan insanların hakkını yemesin. Eger onun bunun sözüne bakıp da bu hükümeti ( beş vakit namaz kıldığı halde) yalnız bırakacak olursa, eline yüzüne dursun derler adama. Adam olsun herkes, adamlıktan cıkmasın.
    Cevapla
  • Bumin Kağan 10 yıl önce Şikayet Et
    malesef. yalan yok guzel ve DOGRU cizmisler malesef ...
    Cevapla
  • şükrü UĞUR 10 yıl önce Şikayet Et
    haberlare birde başka açıdan bakın . the economist denen şarlatan medya kuruluşu milyonların katili esedi mısırda milli iradeye yapılan darbeyi ve darbecileri konu alan bir haber yada karikatürü almanyada şu günlerde yaşanan mevzuları israilin mavi marmara baskınındaki haksız ve yanlış tutumunu daha filistin mevzusunu söylemiyorum ki yıllardır süre gelen insanlık dışı bir vahşet bu gördünüzmü yok şimdi buradan the economist yöneticilerine sesleniyorum sen kimsinde benim seçmiş olduğum bir lidere dil uzatıyorsun hadi ordan KÖ.....K !!!
    Cevapla
  • tutanchamun77 10 yıl önce Şikayet Et
    the economist ve financial times gazetesi israil devletini kuran Rothschild yahudi ailesine aittir. the economist ve financial times gazetesi israil devletini kuran Rothschild yahudi ailesine aittir. Rothschild ve Rockefeller yahudi ailesi dünya ekonomisinin ve medyanın patronlarıdır. ama time dergisinde her yıl yayınlanan dünyanın en zengin listelerinde yer almazlar...çünkü medya onların elinde olduğu için kendilerini arka planda gizleyip, dünya siyasetini ve ekonomisini bu şekilde yönetirler...bu yüzdendir ortadoğuda erdoğanı istemedikleri için bu şekilde kara propaganda yapıyorlar, hatta the economist bir önce milletvelili seçimlerinde açıkça " chp ye oy verin " diye yazmıştır...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor
Meteoroloji'den uyarı! Kara bulut gibi çökecek! Dışarı çıkmayın...