Erdoğan'ın yakınındaki isimler de gönderildi

Başbakanlık Koruma Daire Başkanlığı'nda görevli 23 koruma görevden alındı.

Erdoğan'ın yakınındaki isimler de gönderildi
Erdoğan'ın yakınındaki isimler de gönderildi
GİRİŞ 04.02.2014 10:39 GÜNCELLEME 04.02.2014 12:48
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Başbakanlık'taki görevden almaların, Teftiş Kurulu'nun Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ofisinde bulunan dinleme cihazlarıyla ilgili raporunu tamamlamasının ardından gerçekleşmesi dikkat çekti.

Rapor geçtiğimiz hafta savcılığa gönderilmiş, savcılık da "casusluk şüphesiyle" dosyayı özel yetkili başsavcı vekilliğine devretmişti.

Görevden alınanlar arasında Başbakan Erdoğan'ın yakın koruma ekibinden isimler ile Başbakanlık'ta güvenlik kameraları merkezinde görevli isimler olduğu belirtiliyor.

KAYNAK: NTV
YORUMLAR 5
  • Murat Kara 10 yıl önce Şikayet Et
    Ali Emre!. Maaş ödeyemeyen bir bütçeye sahip ülke 2014 yılına kadar kaç km. yol, kaç km.tünel, kaç km. viyadük, kaç km. hızlı tren, (Denizin altından geçiş yapılan Marmaray'ı ve Melen suyunu Avrupa yakasına geçiren -152 metre derinlikteki su geçiş tünelini sormayacağım) kaç tane okul, kaç tane hastane, kaç tane kamu binası yaptı biliyor musun? 2001 krizi ile soyulan bankalardaki vatandaş parasının ne kadar olduğunu, Zorunlu Tasarruf denilen maraz için ne kadar ödeme yapıldığını, konut edindirme yardımının vatandaşa iadesi ile ne kadar ödeme yapıldığını, savunma sanayiinde neler gerçekleştirildiğini merak edip, araştırdın mı? Meleklerin kayıtlarının muhasebesini senden soracak değiliz çok şükür!
    Cevapla
  • cengizhan 10 yıl önce Şikayet Et
    meleklerın kayıtları. melekler sadece hukumetı kaydedıyor herhalde imamlar bu kayıtlarda yokmu.okyanus ötesını nasıl kaydedıyorlar acaba.ulkenın önde gelen iş adamlarıyla pazarlıklar ananaslar tesbıhler kumpaslar yalan delıller bu kayırtlar ötekı dunyada ortaya dokulecek o zaman hesap verılecek .
    Cevapla
  • ali emre 10 yıl önce Şikayet Et
    temizlemek lazım... temizleyin temizleyin... meleklerin kayıtlarını nasıl temizleyeceksiniz onuda dusunun tabii...
    Cevapla
  • GONYALI 10 yıl önce Şikayet Et
    DURMAK YOK . temizlige devam
    Cevapla
  • odursun 10 yıl önce Şikayet Et
    TÜRKİYE BU ARKADAŞI ÇOK SEVDİ.... malum çevreler tarafından yıllarca bilinçli olarak yazılan,çizilen,söylenen 'biz adam olmayız, bizden bişey olmaz vs.' klişelerini yıkan, toplumun ve hemde birey olarak türk insanının özgüvenini en üst seviyeye çıkaran büyük ustayı kötülüklerden, malum ARKADAŞIN şerrinden ve tüm şer odaklarından koru allahım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak