Demirtaş: Adil yargı sizi de bizi de yargılasın

BDP Eş Başkanı Selahattin Demitaş, rüşvet ve yolsuzluk operasyonlarıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, "Korkunuz yoksa eğer yaptıklarınızdan çekinmiyorsanız, suç işlemediyseniz, bırakın adil yargı sizi de bizi de yargılasın." dedi.

Demirtaş: Adil yargı sizi de bizi de yargılasın
Demirtaş: Adil yargı sizi de bizi de yargılasın
GİRİŞ 04.02.2014 17:28 GÜNCELLEME 04.02.2014 17:28

TBMM'de partisinin grup toplantısında konuşan Demirtaş, şunları söyledi: "Korkunuz yoksa eğer yaptıklarınızdan çekinmiyorsanız suç işlemediyseniz, bırakın adil yargı, sizi de bizi de yargılasın. Adil yargılamadan ne çıkmışsa ortaya, hep birlikte kabul edelim. Biz yaptığımız konuşmalardan, siz çaldıklarınızdan, mahkeme huzuruna çıkalım.

Hep birlikte, yargılanalım. Bize de ceza verseler kabulümüz, siz de ceza alsanız kabulümüz. Bizim de birikmiş mal varlığımız, dosyalarımız var. Neresinden baksanız, 5 bine yakın fezleke birikmiş, yaptığımız konuşmalardan dolayı biz de yargılanabiliriz, korkmuyoruz çekinmiyoruz.

Sizin mal varlıklarınız ile bizim mal varlıklarımız, mahkeme huzuruna gittiğinde, adil bir yargılama sonunda ne çıkacağını biliyoruz. Sizin çaldıklarınızın, rüşvetlerinizin aldıklarınızın hesabını verecek yüzünüz olmayacak. Ama biz çıktığımız her mahkemede yaptığımız konuşmanın aynısını, hakimin huzurunda yapacağız. Kesinlikle beraat edeceğiz buna da inanıyoruz.

Yeter ki, adil yargı olsun. Siz korkmuyorsanız hadi o zaman! Korkunuz yoksa, yargıçları, mahkemeleri, serbest bırakın. Talimat vermek, kontrol altına almak yerine, serbest bırakın. İşte internet düzenlemeleri sansür, korkunuz yoksa, neden interneti yasaklamaya çalışıyorsunuz? Zaten, belli bir sansür oluştu."

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Daha önce böylesi olmadı! Türkiye'ye yılın sürprizi Polonya'dan
Türkiye iddiası gündem olmuştu: Katar'dan Hamas açıklaması