Başbakan Erdoğan'dan 7 Şubat itirafı

Başbakan Erdoğan, devlet içindeki paralel yapıdan ilk kez MİT krizinde şüphelenmeye başladığını söyledi.

Başbakan Erdoğan'dan 7 Şubat itirafı
Başbakan Erdoğan'dan 7 Şubat itirafı
GİRİŞ 20.02.2014 06:30 GÜNCELLEME 20.02.2014 06:40
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bir grup milletvekili ile dün sabah kahvaltıda bir araya geldi. Erdoğan, bir milletvekilinin, "Paralel yapı ile ilgili gönlünüzdeki kırılma ne zaman başladı?" sorusu üzerine "7 Şubat'taki MİT krizinde içimde şüpheler başladı" dedi.

RESMEN HANÇERLENMİŞİZ

MİT krizi sonrası cemaatin ileri gelenlerini çağırıp, "Siz mi yaptınız" diye sorduklarını belirten Erdoğan, "Onlar da 'Bizden nasıl şüphe edersiniz?' dediler. Ama sonrasında gördük ki, bu olayı onlar tezgahlamışlar. Meğer büyük bir takiyye içindelermiş. Mümin, mümine bunu yapar mı? Resmen hançerlenmişiz." dedi. Erdoğan, kriz başladığında MİT Müsteşarı Hakan Fidan'a, "İfadeye gitme. Gelirlerse da içeri alma" şeklinde bizzat talimat verdiğini söyledi. Paralel yapının, seçim öncesi AK Parti aleyhine propaganda yaptığını da belirten Erdoğan, "Ama merak etmeyin biz çok iyi durumdayız. Millet bizimle beraber" dedi. Erdoğan, korku imparatorluğunun yıkıldığını ve yağmur gibi bilgi ve belge yağdığını belirterek, "Adam KPSS'ye girmiş, karısı ile beraber aynı cevapları vermiş" dedi.

YEDEK MİLLETVEKİLLİĞİ SÜRPRİZİ

Başbakan Tayyip Erdoğan, milletvekillerinin devamsızlığı nedeniyle Meclis çalışmalarının aksamasına ilişkin şikâyetler üzerine ilginç bir çıkış yaptı ve "yedek milletvekilliği" uygulamasına geçilmesi gerektiğini bildirdi.

YORUMLAR 10
  • Vurdum Duyar 10 yıl önce Şikayet Et
    selam olsun. Yaptığınız hizmetler bizi ileriye taşıyacağına eminiz. Allah Sizinle olsun. Ancak konuşmalarınızda mitinglerinizde yaptığınız binaların içinde canını dişine takan insanlar olarak sizden bir selam bekliyoruz. Siz olmazsanız yeni binalar biz olmazssak o binalar dolmaz ve hizmet vermez. Artık Dünya darbe nasıl engellenir sizden öğrendi dünyanın daha bizden öğreneceği çok şey var bir roket atmayı değil ama bir insan öldürmemeyi dünya bizden öğrenecek.
    Cevapla
  • karacocuk 10 yıl önce Şikayet Et
    KPSS HIRSIZLIĞINA DİKKAT-1. Sayın başbakanım ben yıllardır sürüne sürüne fakirlik içinde üniversitemi bitirdim. Sonrasında kimsem olmadığı için alanımda iş bulamadım. Fakir ve işsiz üniversite mezunu olduğum için nişanlımın annesi nişanlımdan beni ayırdı ve başkasıyla evlendirdi. O sırada bir arkadaşım dersane sahibi oldu ve benim durumumu bildiği için bedava Kpss dersanesine aldı. Gecemi gündüzüme katıp sınav günü neredeyse heyecandan kalbim duracak seviyesinde sınavımı verip puanımı aldım.
    Cevapla
  • Mustafa ETİZ 10 yıl önce Şikayet Et
    Bilge Fen Kardeşime. Bilge kardeşim siz benim yazdığım ayetlerden hükümeti savunduğum algısınımı çıkardınız? Ben bu ayetleri Müslümanlar olarak top yekün Allah'ın kitabına sarılmamızı, parça parça olmamız gerektiğini, Allah'ın indirdiği kitaba iman edenlere Allh'ın Müslüman ismini verdiğini ve bizim için bu ismin yeterli olması gerektiğini vurgulamak için yazdım. Dikkat ederseniz sadece ayetleri yazdım yorum dahi yapmadım. Neden yazılan ayetlerden bile bir Müslüman olarak suizana ulaşıyoruz anlayamıyorum. Ayrıca cemattende olabilirsiniz bu ne beni nede birbaşkasını ilgilendirmez.
    Cevapla
  • bilge fen 10 yıl önce Şikayet Et
    Mustafa ETİZ kardeşime. Yazdığın ayetler amenna..Aynı Kuran da domuz eti haram diyor biz satılabilir yenebilir diyoruz zinadan uzak durun diyor biz karşılıklı anlaşma varsa suç yok diyoruz .Kuranı anlamalı sadec uyduğumuz ayetler değil butun olarak söylenmeli.Faizde odememeliyiz ama denk butçe! yapacak guçumuz olmadığından faiz için bişey demenin anlamı yok. (Denk butçe nasıl olur diyorsan 54.hukumeti araştırabilirsin ).Ayrıca cemaatçide değilim .... vesselam
    Cevapla
  • mert mert 10 yıl önce Şikayet Et
    kriptolar bitmez bizim ülkemizde. o halde onlar gözünü tek acarsa sen dört acacaksin bir devlet adami olarak !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?