Başbakan Erdoğan dinlemelerle ilgili konuştu

AK Parti milletvekilleriyle kahvaltılı toplantıda bir araya gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, paralel devletin 7 bin kişiyi dinlemesiyle ilgili olarak "Beni ve cumhurbaşkanını dinleyen bir yapı söz konusu. Bu bile MİT Yasası'nın ne kadar gerekli olduğunu ortaya koyuyor" dedi.

Başbakan Erdoğan dinlemelerle ilgili konuştu
Başbakan Erdoğan dinlemelerle ilgili konuştu
GİRİŞ 24.02.2014 17:27 GÜNCELLEME 24.02.2014 19:32
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Erdoğan milletvekillerinden seçim bölgelerinde paralel yapıyı iyi anlatmalarını istedi.

Toplantıya katılan milletvekilleri, Erdoğan'ın dinleme listelerinin bununla sınırlı kalmayacağını, yeni listelerin çıkabileceği mesajını verdiğini de söyledi.

YORUMLAR 3
  • Ebüzittin BAHTIKARA 10 yıl önce Şikayet Et
    Tüm yorumcu kardeşlerimin dikkatine:. Kişisel kanaatim ülkemizin gidişatından hoşlanmayan birileri , camiayı Ak Parti üzerinden, Ak Partiyi de camia üzerinden vurmak istiyor. Maalesef her iki grupta bu oyuna gelmiş durumda. Cemaat Dünyanın her yerine gerçekten çok güzel hizmetler götürmüş ve götürmeye devam etmektedir. Ak Parti bu ülkeyi adeta zilletten çıkarmış şaha kaldırmıştır. Bu iki grubun (Aslında aynı fikri kaynaktan beslenen) hizmetlerini göz ardı edip bu günkü kısır çekişmeye mahkum etmek vicdani değildir. Bence Ak Partiye yakın medyada Ak Partiyi , Cemaate yakın medyada cemaatin hatalarını hatırlatmak, alkış tutmaktan çok daha hayırlıdır. Herkes elini vicdanına koyup ona göre davranmalıdır. İman edenlere yakışan şakşakçılık değil, birleştirmek için çaba harcamaktır.Allah bu fitneyi tez içimizden kaldırsın.
    Cevapla
  • mustafa başbayan 10 yıl önce Şikayet Et
    KISA AMA ÖZ YAZAN.MUSTAFA BAŞBAYAN. Ben sayın başbakanıma kızıyorum ufku bukadar geniş ileriyi görebilen gençliğinden beri siyasette olan hemde 28 şubatı yaşayan o dönemdeki tavırlarını ve bizim bilmediğimiz Erbakan hocanın ve kendisinin çok yakinen bildiği bu münafık alametlerini taşıyan yapıyı kendi eliyle veya ekibinin dikkatsizliğiyle devletin bütün kademelerini ele geçirmelerine göz yumdu. yetişmiş eleman sıkıntısı gerekçesi kabul edilemez.ben bunların yerine milli grüşçüleri MHP lileri hatta dtp lileri bile terfi ettirseydiniz sadakatsizlik yapmazlardı yerlerini değiştirmekle olmaz bunların yetkilerini tırpanlayın hiçbirşey olamasınlar Hanefi avcıyı çıkarın yetkilendirin bunların üzerine salın kahrından ölürler.başbakanımıda kararlı duruşundan dolayı tebrik ediyorum.
    Cevapla
  • SELAHATTİN ÖKSÜZ 10 yıl önce Şikayet Et
    HELAL.... - mahserde de, artık helal etsen de kamu davasına donustu lafzı var mı acaba - bu saflar! kesın helal eder haklarını da...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor