"Bediüzzaman CHP zulmünü Isparta'da çekti"

Başbakan Erdoğan, "Şimdi Pensilvanya'daki zat, ağzına hiçbir zaman Bediüzzaman'ın ifadesini almamıştır, kullanmamıştır. Güya Bediüzzaman'ın yolundan gidiyor, yalan. CHP ile şu anda kol kola giren, birlikte hareket eden, birlikte kaset siyaseti yapan biri, nasıl Said Nursi'nin izinden gidebilir" diye konuştu.

GİRİŞ 02.03.2014 13:09 GÜNCELLEME 02.03.2014 14:43
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan seçim çalışmalarına Isparta'dan devam etti.

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

-Muhalefet partileri 2002'den bu yana sandıkta başarılı olamadılar.Muhalefet demokrasi ile iktidar olmayı becemeyince farklı yollar deniyor.

-Sandıkta alt edemekleri AK Part'yi kasetle, yalanla baş etmeye çalışıyor. Bunların eline üç beş koyun verin kaybedip gelirler. Kasetle gelen kasetle gider biz milletle geldik milletle gideriz.

BEDİÜZZAMAN CHP ZÜLMÜNÜ BURDA ÇEKTİ

-Isparta bizim için önemli. Merhum Said-i Nursi Hazretleri uzun yıllar burada kaldı. Said-i Nursi CHP zulmünü burada çekti.

Merhum Bediüzzaman Said Nursiye neden Menderesi desteklediklerini soruyorlar "Eğer Demokrat Parti düşerse ya Halk Partisi ya Millet Partisi iktidara gelir ve sosyal yaşantımızı etkiler. DP'yi Kuran vatan, millet menfaati için destekliyorum"

28 Şubat'ta darbecilere ödül veren, CHP ile kolkola olan birisi nasıl Bediüzzaman'ın izinden gidiyor olabilir ki? Dürüstsen samimiysen bu ülkeyi karıştırmayı bırak dön buraya gel diyorum.

ERDOĞAN: BEN DE İNANDIM

Ben da safmışım ellerimden geleni yaptım. Bana gönderilen kitaplarında methiyeler gönderdi. Bana da tespih gönderdi. Ama ananas göndermedi.

Peygamberimizin olimpiyatlara geldiğini söyleyince şaşırdım. Hocalarıma sordum. Bunun itikadi mesele olduğunu söylediler. Ama değil mi ki kamyona bindirdiler.

Nerede Barla'daki merhum Said Nursi nerede Pensilvanya'daki zat. Zaten rahle-i tedrisinden geçmemiş, ama öyle yutturmuş.

-Said Nursi bu ülkeyi bırakıp kaçmadı.

-Said Nursi ülkeyi karıştırmadı işin ucunda hapis de olsa vatanım dedi. Zalimler için yaşasın cehennem dedi.

-Güya Said Nursi'nin yolundan gidiyor. CHP ile beraber yüreyen biri Bediüzzaman'ın yolunda yürüyemez.

-Bir Hocaefendiye beddualar yakışır mı? Biz gazap için gelmedik rahmet için geldik.

-Hz. Cebrail'e destek vermem diyor CHP'ye destek veriyor.

-Biz bu millete efendi olmaya değil köle olmaya geldik.

-Gün geçtikçi büyüyen devlet nasıl yolsuzluk yapar?

- Sanayiciler eleman arıyoruz eleman yok diyorlar.

-40 bin öğretmen ataması daha yapılacak.

- Ulusal gvenliğimizi tehdit eden bu yapıyı yılanın deliğine girse de bulup yargıya teslim edeeğiz. İşte 30 Mart bunun için çok önemli, yeni Türkiye'nin istikrarı için tarihi bir önem taşıyor. AK Parti'ye mührü basmaya var mısınız?

-Hızlı tren Isparta ve Burdurlullarla da buluşacak. Tünel çalışmaları en kısa zamanda sonuçlanacak.

-Isparta'ya yeni devlet hastanesi müjdesi.

- Ispartayı emin ellere teslim edeceğiz. Nuri kardeşim Ispartayı çok modern bir hale getirecek.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 44
  • ali aksan 10 yıl önce Şikayet Et
    kaset siyasetini istemeyenler şimdi kaset üretme derdinde. hocanın bilgisi Allahla kendi arasındadır.nerden bileceksiniz ne olduğunu .hoş görünerek oy istediğiniz kesimin üstadı said nursi evlenmemiştir.rabiyetül adeviye hz yahya hz isa ...
    Cevapla
  • yıldırım 10 yıl önce Şikayet Et
    Alim. Kendini herkesten daha ziyade alim ve bilgili addeden sayın Başbakan,bu durumu yeni mi öğrenmiştir? Överken,övgüler düzdürürken,"bitsin bu hasretlik" derken,"kahramanlar" derken bunları önüne konulan kağıtlardan mı okuyarak söylüyordu? Bu laflar şimdi söylenecek laflar değil.Ya en başından beri söylemeliydi ya da şimdi susmalıydı.
    Cevapla
  • minber 10 yıl önce Şikayet Et
    ahmet uzun. ahmet uzun kardeşim negüzel söylemişsinde iş namaz kılmaksa sayın başbakanımızda çok şükür namazını eda eden bir başbakan kaldıki peygamber efendimizin arkasında bile yalandan namaz kılan onlarca yahudi vardı hiç oraya buraya çekmeyin ne yaptıda sayın başbakanın yoldan çıktığını idda ediyorsunuz elle tutulur bir belgeniz bir szöyleminiz bile yok bolbol edebiyat yapıyorsunuz kelime oyununda 1 numarasınız bende abilere gittim çokca sohbetlere katıldım ama dediğin gibi koşulsuz destek olmaz ayrıca hizmetin tabanındaki samimiyete iyi niyete zaten ne başbakanın nede bizlerin bir lafı yok ama cemaati yönetenler cemaate hakim isimlerin yaptıklarıda balçıkla sıvanmaz bu hükümete bunları reva görmek işte asıl islama hizmet için çalışan bu insanlara iftiralar atınca dinden çıkılmıyor biz bunları yapanlara dur diyince dinden çıkıyoruz hadi canım sen hangi dine inanıyorsun??? .
    Cevapla
  • Murat Diniz 10 yıl önce Şikayet Et
    ahmet uzun. "Hizmet insanlarını İslam dışı ilan her kim olursa olsun, kendisi dinden çıkar.." Böyle mi anlatıyorlar size? Yeni rüya mı geldi? Hizmet dediğiniz şey benim 80 yaşındaki cahil nenemin gözünde bile "Oğlum fetullahçılar adamlarını hep yükseltiyor tutuyorlar" şeklinde. Gerisini sen düşün. Soru çalınır "Vardır bir hikmeti" , İsrail'e gıkınız çıkmaz "Vardır bir hikmeti", 12 eylüle ve 28 şubata tam destek "Vardır bir hikmeti" ... Aslında içten içe sizde biliyorsunuz yanlışları örneğin Peygamber efendimiz tebliğ yapmış doğru din budur gelin demiş ama cemaat ibrahimi dinler saçmalığına kapılmış ama hep vardır bir hikmeti değil mi?. Peygamber efendimiz'in aklına gelmemiş mi acaba diyalog? Neyse Allah'a çok şükür aklımız başımızda da robot gibi "Vardır bir hikmeti, vardır bir hikmeti" diyerek herşeyi yemiyoruz.
    Cevapla
  • ahmet ilhan 10 yıl önce Şikayet Et
    Bediüzzaman siyasi malzeme olamaz.. bediüzzaman'a azıcık saygınız varsa okullardaki karma eğitimi kaldırın. liselerin mecburi hale gelmesiyle gelinlik çağa gelmiş kızlarımız erkeklerle aynı sınıflarda, aynı koridorda eğitim görmesini kabul etmiyoruz. hz. rasülullah (sav) in hayatı seçmeli ders iken hilafeti kaldıranlar, medreseleri kapatanlar, ayasofya' yı puthaneye çevirenlerin, ezanı türkçeleştirenlerin kemalizm dersi niçin mecburidir. islam dini ve kur'anı kerim kanunla korunmaz iken tek kişiyi bir ilah gibi 1952 model kanunla korumak demokratik ülkemize yakışmıyor. madem akdakamar adasındaki kiliseyi açarak ermenileri memnun ettiniz. fatih sultan mehemmed hanın aziz mirasi ayasofya' yı putlardan temizleyerek camiye tahvil ediniz ki milletimizde sizi sevsin, bağrına bassın. saygılarımızla
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar