Dayanamadı söyledi: Ben de safmışım!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Isparta'da yaptığı konuşmada yine paralel yapıya yüklendi.

Dayanamadı söyledi: Ben de safmışım!
Dayanamadı söyledi: Ben de safmışım!
GİRİŞ 02.03.2014 13:30 GÜNCELLEME 02.03.2014 14:03
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Bizde gazap olmaz rahmetle mükellefiz diyen Başbakan Erdoğan itiraf gibi bir açıklamada bulundu. 

Cemaate yönelik olarak, ben de saf mışım. Ben de elimden gelen desteği verdim, diye açıklamada bulunan Başbakan Erdoğan konuyla ilgili olarak şu sözleri kullandı:

"Bana gelen kitaplarında öyle methiyeler görüyordum ki, herhalde samimi diyordum. Bana da tespihler gönderdi. Bir tek ananas göndermedi. Son Türkçe olimpiyatlarında Peygamberimizin de orada olduğunu söyleyince şaşırdım. Kendi televizyonlarında Sevgili Peygamberimizi kamyonete bindiren bunlar değil mi? Ama bunlarda yüz yok, yalanın bini bir para. Ben bu yapılanmanın içindeki kardeşlerime sesleniyorum. Biraz düşünün. Nerede Barla'daki merhum Said-i Nursi, nerede Pensilvanya'daki zat. Zaten hayatında bir kere rehle-i tedrisinde bulunmamış ama öyle yutturmuş. Biri ömrünü zindanda geçiriyor, diğeri vatanına ihanet ediyor. Cebrail parti kursa desteklemem diyerek kibir içine giriyor."

YORUMLAR 6
  • S.Gökhan YILMAZ 10 yıl önce Şikayet Et
    saflık & liderlik . liderlik gereği , vatanımız ve milletimize yönelik tedbirleri almak gibi asli görevi olanlardan bu tarz açıklamalar gelmesi hele hele 10 yıl sonra , endişe verici bir durumdur . Allah cc. her kimin ülkemiz üzerine gizli planları varsa tez zamanda ortaya çıkarır inşaALLAH . ( daha geçenlerde RUSYA ya ki Rusyanın şuan ki işgalini de dikkate alırsanız AB den bizi kurtarın Şangay Örgütüne alın diyenlerin stratejilerini de anlamak zor )
    Cevapla
  • burak şişman 10 yıl önce Şikayet Et
    !!??!!. üniversitede geldi şaaakırtlardan biri gazete parası vermen lazım dedi dedim ki banamı sordun abone yaparken vermem dedim..eve verdiğim para 5 yıldızlı otel parasıyken bakkal amcadan gelecek himmet(beleş) peyniri bekliyoduk 15 gün kahvaltısız....
    Cevapla
  • artvinli 10 yıl önce Şikayet Et
    Bence zaman gazetesini alıp çevremize , mitinglerde bedava dağıtmak lazım. yani şimdi %50 saf mıymışız...vay halimize...hepimiz değil ama çoğumuz Elhamdülillah uyandık. Birde diyorum ki saflığa alışmışken böyle mi devam etsek ...bazı dostlara da tavsiyem var...Zaman Gazetesinden kurtulamayanlar için belki sana gelmiyordur , alma kapıda bırak ...belki birileri okurda yazılanları görünce uyanır , saflıktan kurtulur...Bence alıp bu gazeteyi dağıtmamız lazım. Aleyhimize ne yazıyorlar herkese göstermek lazım
    Cevapla
  • kübra ablak 10 yıl önce Şikayet Et
    hepimiz kandırıldık. Başbakanım sizinde kandırılmanız çok normal yine önce Allah'ın izniyle sonra sizin samimiyetinizle ve öngürünüzle bunların gerçek yüzünü gördük. Zararın neresinden dönülürse kardır biz millet olarak ne badireleri atlatmışız bunu da atlatırız Allah'ın izniyle Rabbim size zeval vermesin ömrünüz bereketli olsun. (amin)
    Cevapla
  • Burak Coşkun 10 yıl önce Şikayet Et
    Olur böyle şeyler.. Oy oy valla bende çok dertliyim sayın başbakanım, senelerdir her yerde cemaat alehine bir şey söyletmeyen, kendimi şakirt yerine koyup elimden gelen desteği veren beni bile delirtti bu hizmet (!), yalnız bir sıkıntım var şu zaman gzt. inden bir türlü kurtulamadım bi yardımcı olun gazetenin adresi benim ev, birisi vermiş parasını hala geliyor iptalde ettiremiyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!