AK Partili isimden Şükür'e şok suçlama

AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür ve kardeşi Gökhan Şükür'ün 17 Aralık operasyonunun senaryosunu hazırlayanlar arasında yer aldığını iddia etti.

AK Partili isimden Şükür'e şok suçlama
AK Partili isimden Şükür'e şok suçlama
GİRİŞ 07.03.2014 11:17 GÜNCELLEME 07.03.2014 11:21
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, Didim'e bağlı Akbük beldesinde katıldığı seçim bürosu açılışında AK Parti'den istifa eden eski milli futbolcu Hakan Şükür ile ilgili olarak bir iddia ortaya attı. Kılınç, bağımsız milletvekili Hakan Şükür ve kardeşi Gökhan Şükür'ün 17 Aralık senaryosunun içerisinde ve aracı konumda olduklarını öne sürdü.

Gültekin Kılınç, yaptığı açıklamada, "16 Aralık akşam namazı sonrası, bütün bankalar kapanmış ancak Hakan Şükür'ün kardeşi Gökhan Şükür elinde 4,5 milyon dolarlık parayla Halk Bankası Genel Müdürünün evine gelmiş. Hakan Şükür ise bu olaya aracı olmuş. Para ise Yugoslavya'da yapılacak bir üniversite için hayırseverlerce toplanmış. Para ertesi gün transfer edilecekken, 17 Aralık sabahı, namaz vaktinde Halk Bankası Genel Müdürünün evine baskın yapılıyor ve aslında sır olması gereken bilgiler bir anda basınla paylaşılıyor. Çuvallarla dolu evrak ise bir gecede, her nasılsa savcı tarafından okunuyor. Bunun sonucu Türkiye genelinde ülkenin kalkınması için önemli projelerin sahiplerini, üstlenicilerini ve Türkiye'yi ileriye taşıyacak mimarları bir anda içeriye aldılar ve mal varlıklarına da el koydular. Maksat Türkiye'nin şaha kalkışını önlemekti" diye konuştu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 15
  • mehmet akif 10 yıl önce Şikayet Et
    HAKAN SENİN GİBİ DELİKANLIYA YAKIŞMADI . YAKIŞTIRAMADIK .....!. açıkla ne biliyorsan .. bu millet bu müslüman dünyası illegal yaptıklarınız işler için , halkın oyları ile iktidar olmuş bu hükümet e yaptığınız darbe planları için seni , sizleri affetmeyecek ... affetmeyeceyiz .....!
    Cevapla
  • KANİ SEVİĞ 10 yıl önce Şikayet Et
    yazık sana hakan. ne desen boş en güzeli '' kral çıplak ''
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ Bismillahirrahmanirrahim . hayatımda en nefret ettim uzak duemaya çalıştığım şeytan ve futbol . bununla beraber dunya kupasında atmış olduğu göl ile dünyada ülkemizin adı yazılmasında vesile oldugundan sembatim hakan beye oldugu . bunun hariçinde en ufak bir sıçaklığım olmuş değil ..... darbe teşebbüsün içerigi hakkında bilği nedyaya cıktığında benim tek gördüğüm hukuk siztemi dışılan bu oparasyon asla kabul etmedim etmeyeceğim
    Cevapla
  • Aslan GÜL 10 yıl önce Şikayet Et
    CIAMAAT'ın İSLAMİ anlayışı için iyi tespit. hizmettekilerin görmesi lazım, cemaatın insani, islami ve ahlaki yapısı budur. daha çok şey var da insanlar anlatmaktan imtina ediyorlar. onlar da bir gün anlatılır umarım...
    Cevapla
  • Ruhi Kara 10 yıl önce Şikayet Et
    SEVERDİM SENİ!. Ama artık gözümde pul kadar değerin yok Hakan. Senden hiç beklemezdim.. Maç esnasındaTuttuğun orucun sevindirir duruşun övgülendirirdi ama sahte bir yanınında olması ne kadar kötü.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü