7 bakanlıkta atamalar Resmi Gazete'de

Ekonomi, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Gümrük ve Ticaret, Kalkınma, Maliye ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme bakanlıklarındaki atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

7 bakanlıkta atamalar Resmi Gazete'de
7 bakanlıkta atamalar Resmi Gazete'de
GİRİŞ 12.03.2014 09:49 GÜNCELLEME 12.03.2014 09:49

Buna göre, Ekonomi Bakanlığı İç Anadolu Bölge Müdürü Caner Solmaz, Anlaşmalar Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Emine Şendil ile İhracat Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Salih Çiçek, başka görevlere atanmak üzere görevlerinden alındılar.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine, aynı yer Genel Müdür Yardımcısı Muhsin Ganioğlu yeniden atandı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nda açık bulunan Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine, Müsteşar Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç atandı.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nda açık bulunan gümrük ve ticaret başmüfettişliklerine Recai Şen, Tevfik Bora Erdengi, Bülent Özkan getirildi.

Kalkınma Bakanlığında açık bulunan Bakanlık Müşavirliğine Müsteşar Yardımcısı Ahmet Yaman atandı.

Maliye Bakanlığında açık bulunan Vergi Başmüfettişliğine de Murat Aktaş getirildi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Genel Müdür Yardımcısı İsa Apaydın yeniden atandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!