Bozdağ: Cenab-ı Allah'ı unuttular

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Bütün bunların tamamı bilesiniz ki milletin iradesini ipotek altına almak, milletin iradesini fesada uğratmak içindir. Milletle Tayyip Erdoğan arasındaki muhabbet bağını, gönül bağını koparmak içindir" dedi.

Bozdağ: Cenab-ı Allah'ı unuttular
Bozdağ: Cenab-ı Allah'ı unuttular
GİRİŞ 15.03.2014 20:13 GÜNCELLEME 15.03.2014 20:13

Yozgat'ın Yerköy ilçesinde partisinin seçim bürosunu ziyaret eden Bozdağ, burada yaptığı konuşmada, 30 Mart yerel seçimlerinin ülkeye hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Her seçimde milletin zihnini karıştırmaya çalışanların olduğunu belirten Bozdağ, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın her dönem siyasi hayatını bitirmek için çeşitli oyunlar oynandığını ifade etti.

Başbakan Erdoğan'ın yolunu kesmek isteyenlere milletin izin vermediğini anlatan Bozdağ, şunları kaydetti:

BOZDAĞ: CENAB-I ALLAH'I UNUTTULAR

"İstanbullular izin vermediler ve Recep Tayyip Erdoğan'ı belediye başkanı seçtiler. O zaman DYP, SHP, CHP oldu sonra koalisyon hükümeti var. Muhalefette belediyeyi didik didik incelediler. Arkasından Anayol hükümeti oldu kısa bir Refah-Yol'dan sonra ana sol ne oldu. Her gün müfettişler belediyede. Talimat alıyorlar, 'Gideceksiniz, inceleyeceksiniz, yolsuzluk bulacaksınız, hırsızlık bulacaksınız' talimatıyla her gün belediyede yatan, her işi denetleyen müfettişler var. Bulamadılar bir şey. Bulsalardı, emin olun şiir okuduğu için değil, 'yolsuzluk yaptı' diyerek, 'hırsızlık yaptı' diyerek o zaman mahkumiyet verirlerdi ama bulamayınca ne yaptılar. Dediler ki 'şiirden dolayı ayrılık yapıyor' diye ceza verdiler. Okul kitaplarındaki şiirden belediye başkanlığı koltuğunu çekip aldılar. Hapishaneye götürüp koydular. Dediler ki 'Artık Tayip Erdoğan bitmiştir. Ebediyen siyaset yapamaz.' Hesapları öyle yaptılar ama hesabın büyüğünü yapan, hesapların sahibi, zamanın sahibi Cenab-ı Allah'ı unuttular."

- "Çözüm sürecini provoke etmek isteyenler var"

Bozdağ, çözüm sürecini birilerinin provoke etmek istediğine işaret ederek, "Şimdi rahatsızlar. 'Terör yeniden başlasın' diye uğraşanlar var. Çözüm sürecini provoke etmek isteyenler var. 'Niye terör örgütü silahları yeniden başlatmıyor. Niye terör yeniden hortlamıyor' diye rahatsız olanlar var. Çünkü terörü bitirmiş bir Türkiye'den korkuyorlar" diye konuştu.

Türkiye'nin gelişmesine ve ekonomisinin büyümesinden rahatsız olanların olduğunu belirten Bozdağ, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Türkiye enerjisini oraya değil de başka alanlara harcarsa Türkiye daha güçlü olur. Hamdolsun 2009'da da milletimiz bu hesapları yapanlara pirim vermedi. 2011 rahat bir seçim oldu ama şimdi 2014 seçimindeyiz. 2014 seçimi öncesi yine iftiralar yine yalanlar yine dolanlar. Bütün bunların tamamı bilesiniz ki milletin iradesini ipotek altına almak, milletin iradesini fesada uğratmak içindir. Milletle Tayyip Erdoğan arasındaki muhabbet bağını, gönül bağını koparmak içindir."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi