Bakan İslam: Şimdi tezgahta hile var

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam, Sakarya'da: "İktidarı sandıkta alamayacaklarını artık biliyorlar. Ya darbe ya da hileyle alacaklarını düşünüyorlar. Darbe bitti, kaset darbesi de bitti, şimdi tezgahta hile var" dedi.

Bakan İslam: Şimdi tezgahta hile var
Bakan İslam: Şimdi tezgahta hile var
GİRİŞ 24.03.2014 16:23 GÜNCELLEME 24.03.2014 16:23
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Karasu ilçesinde vatandaşlara hitap eden İslam, geçen yıldan beri Türkiye'ye karşı tuzaklar kurulduğunu söyledi.

Gezi Parkı olaylarının ardından 17 Aralık sürecinin yaşandığına işaret eden İslam, 25 Aralık'ta da darbe teşebbüsünde bulunulduğunu dile getirdi.

İslam, Türkiye'nin eski günlere döndürülmeye çalışıldığına dikkati çekerek, şöyle konuştu:

"Şu anda yaşanan olayların amacı, Türkiye'yi eski günlerine döndürmektir. Çok açık bir şey bu. Bunu, AK Parti'nin karşısında duran herkes açıkça söylüyor. Geçmişe dönmek isteyen muhalefet var. Türkiye'nin kırılgan ekonomik yapıya sahip olmasını istiyorlar. Yurt dışından gelen tek haberle borsa batsın istiyorlar, demokrasisi olmasın, iyi yönetilmesin, faşizan yönetimler olsun, sosyal hayatı kötü olsun, baskılar olsun, herkes birbirine düşman olsun, kan durmasın istiyorlar."

"Bütün mazlumlara yardım ediyoruz"

İslam, darbe girişimlerinin başarılı olması halinde Türkiye'nin bölgesindeki yükselişinin engelleneceğini kaydederek, Türkiye'nin artık kendi bölgesinde söz sahibi olduğunu aktardı.

"Bütün mazlumlara yardım ediyoruz" diyen İslam, "Türkiye, tüm dünyada mazlumların gür sesi oldu. Söylenmesi gerekenleri söylüyoruz. Artık dünya sizin çiftliğiniz değil. İstediğiniz gibi at koşturamazsınız. İşte kısmak istedikleri ses, budur. Sesimizi kısmak istiyorlar. Halkımız bu sesin kısılmasını istemiyorsa, ne yapması gerektiğini biliyor. 6 gün sonra Türkiye olarak, dünyadaki gür sesimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın ve çalışma arkadaşlarının yanında, dimdik duracaksınız. Yegane gücümüz, sizlersiniz. Arkamızda millet varsa, biz de varız ama millet yoksa bu rüya sona erer" ifadesini kullandı.

Allah'ın izniyle ülkenin üzerindeki oyunların bozulacağını belirten İslam, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bize, çok açıkla gösterdiler ki iktidarı istiyorlar. İktidarı sandıkta alamayacaklarını artık biliyorlar. Ya darbe ya da hileyle alacaklarını düşünüyorlar. Darbe bitti, kaset darbesi de bitti, şimdi tezgahta hile var. Türkiye Cumhuriyetinin bütün fertleri, hangi partiyi, hangi takımı tutarsa tutsun, bu hilenin karşısında durmalıdır. Bu hileye 'hayır' demelidir. Milli iradeye sahip çıkmalıdır. Oylarını vererek seçtiklerine sahip çıkmalıdır, sandığına sahip çıkmalıdır."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • mehmet akif 10 yıl önce Şikayet Et
    YENİ AİLE BAKANIMIZ SENİ ÇOK SEVDİK ... . SOY İSMİNİZE YAKIŞIR AĞIRBAŞLI , AZ KONUŞAN , TÜRK İSLAM YUVALARINI YIKAN FEMİNİST SÖYLEMLERDEN UZAK DEMEÇLERİNİZ BİZLERE UMUT VERDİ ... İSLAM HANIMEFENDİ KIZIMIZ SOYADINIZA YAKIŞAN İSLAM DEĞERLERİ İLE TÜRK İSLAM AİLESİNİ yeni diye ithal edilen , kadın taraflı , hıristiyan AB nin zaten çökmüş gençlik , aile , kadın yasalarının yerine İSLAM ın sevgi , saygı , muhabbet kokan güzel dinimiz İSLAM öğretilerini istiyoruz.. SN İSLAM kızımız ...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!