Muhsin Yazıcıoğlu kabri başında anıldı

Yazıcıoğlu, vefatının 5. yılı dolayısıyla Tacettin Dergahı'ndaki kabri başında.

GİRİŞ 25.03.2014 13:38 GÜNCELLEME 25.03.2014 13:54
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde helikopterinin düşmesi sonucu 5 kişiyle birlikte hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, ölümünün 5. yılında Tacettin Dergahı'ndaki kabri başında anıldı.

Yazıcıoğlu, vefatının 5. yılı dolayısıyla Tacettin Dergahı'ndaki kabri başında düzenlenen anma törenine Yazıcıoğlu'nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu, çocukları, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, partililer ve birçok seveni katıldı. Yazıcıoğlu için Kur-an'ı Kerim okundu, dualar edildi. Ayrıca vatandaşlara ücretsiz yemek dağıtıldı.

Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet dileyen BBP Partisi Genel Başkanı Destici, "Rahmetli Genel Başkanımıza liderimize, şehidimize, Muhsin Başkanımıza, onunla birlikte hayatını kaybeden, Erhan Üstündağ, Yüksel Yancı, Murat Çetinkaya, İsmail Güneş, Pilot Kaya İstektepe'ye Allah'tan rahmet diliyorum, ruhları şad olsun, mekanları cennet olsun" dedi.

"BU MESELENİN ÜSTÜNÜ ÖRTMEYE ÇALIŞANLARIN..."

Devlet erkânının olayı çözmesi için adım atması ve olayın kapatılmaması gerektiğini belirten Destici, şunları kaydetti:

"5 yıl oldu ve yine biz büyük bir hüzün içerisinde şehitlerimizi anıyoruz. Ben buradan Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza, bu olayı çözmek bizim namus borcumuzdur diyen Sayın Başbakan yardımcımıza, bu olayı devletin içerisindeki çeteler bu suikastı işlemişlerdir diyen Sayın Başbakan yardımcımıza, Sayın Adalet Bakanına, hakimlere, savcılara, yürütmeyi elinde bulunduran herkese sesleniyorum. Başta rahmetli Muhsin Başkanımızın ailesi, arkadaşlarımızın aileleri BBP camiası, tüm Muhsin Yazıcıoğlu sevenleri, tüm İslam coğrafyasındaki bütün kardeşlerimiz ve yüreğinde zerre kadar iman ve adalet duygusu barındıran herkes artık bu hadisenin aydınlatılmasını bekliyor. Yorulmamızı, usanmamızı, bıkmamızı, korkacağımızı, yılgınlık göstereceğimizi zannedenler yanıldıklarını bugüne kadar gördükleri gibi bundan sonra da görmeye devam edeceklerdir. Cesaretimiz, kararlılığımız, metanetimiz, sebatımız ve her şeyden önemlisi sabrımız bu hadisenin üzerini örtmeye çalışanların, bu hadiseyi, bu soruşturmayı uğratmaya çalışanların çabalarının ve çırpınışlarını mutlaka yenecektir."

YORUMLAR 2
  • harun 10 yıl önce Şikayet Et
    oyun bozuldu. seçimler yaklaşırken bu ölümü sayın başbakanımızın üzerine yıkma amaçları vardı ama deşifre oldular ölü üzerinden siyaset yapıyolar ne acınacak duruma düştününz mhp bbp chp yazık yazıkkkk
    Cevapla
  • MUSTAFA GERMİRLİ 10 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH RAHMET EYLESİN. eğer yaşasaydı destici ve ekibini hemen çabuk anında muhterem efendinin yanına yollardı kemikleri sızlıyordur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar'dan PKK destekçisi Geerdink'e iki dilde yanıt
Hamas resti çekti! Gazze şartlarında taviz yok