Devlet Bahçeli: 30 Mart'ta tercihinizi yapın

MHP Genel Bahçeli Devlet Bahçeli, memleketi Osmaniye'de konuştu.

Devlet Bahçeli: 30 Mart'ta tercihinizi yapın
Devlet Bahçeli: 30 Mart'ta tercihinizi yapın
GİRİŞ 26.03.2014 14:11 GÜNCELLEME 26.03.2014 14:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

MHP Genel Bahçeli Devlet Bahçeli, "30 Mart'ta terazinin bir tarafına seçimi, bir tarafına yolsuzluk söylemlerinden aklamayı koyarak vatandaşı tercih yapmaya zorlamayın" dedi.Partisince Toprakkale ilçesinde düzenlenen mitingde konuşan Bahçeli, Türkiye'nin iç ve dış tehditlerin arttığı bir dönemde seçime gittiğini belirterek, vatandaşlardan tepkisini demokratik yollardan göstermesini ve sandığa gitmelerini istedi.

MHP'nin yerel seçim hazırlıklarına ilk başlayan parti olduğunu ifade eden Bahçeli, MHP adaylarının seçimleri kazanması durumunda etnik ve mezhep ayrımı yapmadan tüm vatandaşları kucaklayacağını ve hizmet götüreceğini dile getirdi.

11 yıllık AK Parti iktidarında sosyal ve ekonomik sorunların çözülemediğini savunan Bahçeli, "Vatandaşlarımızın sosyal ve ekonomik hayatlarında bir gelişme varsa Recep Tayyip Erdoğan ile yola yürüyebilirsiniz ama gerçek bu değil. Milli tehdit, bölünme, demokratik açılım denilen zırva, özerklik söylemleri ve bunların üzerine 17 Aralık'ta ortaya çıkan yolsuzluk iddiaları. O zaman düşünmek lazım" diye konuştu.

Yolsuzluğun toplumu çökerten bir hastalık olduğunu kaydeden Bahçeli, şunları söyledi:

"Yolsuzluk hoşgörüyle karşılanamaz, 17 Aralık operasyonlarının üzerinden 100 gün geçti, Hala Başbakan yolsuzluk lafını ağzına almadı. Polisi suçladın, hakimleri ve savcıları dağıttın, sen MHP'yi kiminle işbirliği yapmakla suçluyorsun? Geçmişte beraber olduğun kesimlerle neden kötü oldun? Biz Oslo görüşmelerinden başlayarak bugünlere gelen süreci biliyoruz, MHP senin kiminle işbirliği yaptığını biliyor. Yolsuzluk söylemlerinden yasalar çıkartılarak kurtulamazsın. Toplum bir çalkalandı mı, sosyal kargaşa bir başladı mı kimse yerinde kalmaz. Türkiye'yi böyle çıkmaza sürüklememek lazım. 30 Mart'ta terazinin bir tarafına seçimi, bir tarafına yolsuzluk söylemlerinden aklamayı koyarak vatandaşı tercih yapmaya zorlamayın."

YORUMLAR 2
  • Nermin İnce 10 yıl önce Şikayet Et
    .... yaptık bile, ak parti!!!
    Cevapla
  • benazir kandemir muhcu 10 yıl önce Şikayet Et
    sağol ben almayayım. çünkü tercihimi yapalı yıllar oldu...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama