CHP ve paralel yapının başbakan adayını açıkladı

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, paralel yapının yürüttüğü seçim kampanyasına ilişkin çarpıcı bilgiler aktardı. Tayyar, paralel yapının Sarıgül'ü başbakan yapmayı planladığı öngörüsünde bulundu.

CHP ve paralel yapının başbakan adayını açıkladı
CHP ve paralel yapının başbakan adayını açıkladı
GİRİŞ 27.03.2014 01:58 GÜNCELLEME 27.03.2014 06:35
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Mustafa Sarıgül'ün malvarlığını açıklaması gerektiğini, bu varlığın nakite çevrilmesi durumunda çok büyük bir rakama tekabül edeceğini belirten Tayyar, "Şimdi CHP'nin de Cemaat'in de adayı Sarıgül" dedi.

Abilerin ve ablaların seçim kampanyası için dolaştığının altını çizen Şamil Tayyar şöyle konuştu:

PARALELCİLER GAZİANTEP'TE ÇOĞU YERDE CHP'Yİ DESTEKLİYOR

İşte abiler ablalar, dolaşıyorlar. Bunların çoğunu ben geçmişten tanıyorum, biliyorum. Gittikleri yerlerde açık açık, mesela Gaziantep'te CHP'ye çalışıyorlar. Islahiye'de, Gaziantep merkezde, Şahinbey'de, Şehitkamil'de CHP'ye, Nurdağı'nda MHP'ye. Bulundukları yerde güçlü olan partiye göre tercihleri değişiyor.

"SEÇİMDEN SONRA HÜKÜMET GİDECEK, SARIGÜL BAŞBAKAN OLACAK"

CHP'ye çalıştıkları yerlerde Mustafa Sarıgül'ün Başbakan olacağını söylüyorlar. "AK Parti'ye oy vermeyin, seçimden sonra bu hükümet gidecek, Sarıgül başbakan olacak" diyorlar.

''SARIGÜL'ÜN İBB'Yİ KAZANAMAYACAĞINI ONLAR DA BİLİYOR! ASIL AMAÇLARI...''

Şimdi, Sarıgül İstanbul'da Büyükşehir'e aday değil mi? Yani o gittikleri evlerden anlatıyorlar bize bunları. Sarıgül'ün seçilmeyeceği bizim tarafımızdan zaten biliniyor da, onlar da biliyorlar. Amaçları, AK Parti'yle CHP arasındaki makası daraltıp, Sarıgül'ün Kılıçdaroğlu'ndan daha fazla oy alacağı bir tabloyu oluşturmak. Oluştuğu zaman CHP'nin başına getirecekler.

Yani Sarıgül, gördüğümüz kadarıyla paralel yapının yeni bir başbakanlık projesi. Bu anlatımlardan onu çıkarıyorum. Başka türlü, Gaziantep'in en ücra köşesinde bir abi, bir abla bu projeyi anlatıyor ise, demek ki yukarıdan gelen bir talimat var. Bunlar bunu rastgele anlatmazlar. Demek ki böyle bir projeleri var.

YORUMLAR 11
  • Bekir z. Çelik 10 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun. Dikkat ederseniz Şamil Bey Paralel yapının ve CHP'nin başbakanı diyor. Başbakan da paralel devlet dediğine göre paralel devletin başbakanı olacak. Ama Türkiye Cumhuriyeti Devletinin değil. Paralel yapıya hayırlı olsun. Sarıgül şimdi Sarısabır olmuş.
    Cevapla
  • Cahit BÖLÜKBAŞ 10 yıl önce Şikayet Et
    Neden Saadet Partisini Desteklesinler ki?. evet paralel yapının başı zamanında da necmettin erbakan'ı şıkıştırıp ta istifa ettirmediler mi? ikinci kişiyi asla kabul etmezler.saadet çatısı altında toplanma gibi düşüncesi olur mu? kendi olurlarından başka hiçbir düşünceyi bile kabul etmeyenlar bunlar.kabul etmeyi bırakın tahammül bile edemeyenler.varsa yoksa kendi menfaatleri.altta kalanın canı çıksın.pirensipleri bu.halkı düşünmeyi bırakın ülkeyi bile düşünmeyenden ne beklersin.allah ıslah etsin.
    Cevapla
  • mert mert 10 yıl önce Şikayet Et
    iddia ediyorum. bu paralelciler bitirilmeyecek ama chp bitecek !! chp cok yanlis yapti !! denize düsen yilana sarilirmis ;-)
    Cevapla
  • alat asim 10 yıl önce Şikayet Et
    SAADET PARTİSİNİ NEDEN DESTEKLEMİYORLAR ???? ?....... feytullahçılar istese saadet partisi altında büyük bir yapı oluşturabilirler. hatta bdp yi bile geçip 3. parti olabilirler. Demekki Cenabı Allah şaşırtıyor. Acayip mesele, chp , feytullahçılara yakışıyor mu???.
    Cevapla
  • Reci Türk 10 yıl önce Şikayet Et
    Herkesin Hesabı Bir yere kadar. Herkesin bir hesabı varsa Allahında bir hesabı vardır. 28 şubat yapıldı arkasında Hayırlara vesile oldu, Çumhurbaşkanlığı seçimlerinde meclis iradesi yok sayıldı arkasından yine hayırlara vesile oldu. İsteyen istediği hesabı yapsın. Mevlam ne eylerse güzel eyler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı