Baykal'a kaset şantajını yapanları açıkladı

Paralel yapıdan her ne olursa olsun hesap sorulacağını söyleyen Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Baykal kasetinin de paralel yapının işi olduğunu söyledi.

Baykal'a kaset şantajını yapanları açıkladı
Baykal'a kaset şantajını yapanları açıkladı
GİRİŞ 27.03.2014 14:27 GÜNCELLEME 27.03.2014 15:07
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Mahkeme kararına uymayan Twitter'e tepkisini de "Türkiye muz cumhuriyeti mi?" sözleriyle dile getiren İşler, Twitter'in Türkiye'ye 3. dünya ülkesi muamelesi yapamayacağını ifade ederek "talepler karşılandıktan sonra tamamen kapatılacağını düşünmüyorum" dedi.

Zamanında Baykal'a yapılan şantajı paralel çetenin yaptığı artık bugün net olarak görülüyor. Aynı şekilde Milliyetçi Hareket Partisi milletvekillerine de yapılan şantajların yine bu paralel çete tarafından yapıldığı bugün Türk toplumu tarafından gayet net bir şekilde anlaşılıyor. Fakat şimdi bu iki partimiz hedefte AK Parti, sayın başbakanımız olduğu için seslerini çıkarmıyorlar. O gün için bu paralel çetenin varlığı şu an bilindiği ölçekte bilinmiyordu. 17 Aralık operasyonu sonrasında gördük ki Türkiye böyle bir çete ile karşı karşıya. Bu çete ile mücadelemizi sürdürüyoruz. Normalde Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin bu mücadelede bizim yanımızda olması lazımdı. Geçmişte bu çetenin tehdidine şantajına maruz kalan bu partilerin en azından geçmişin öcünü almak için, hesabını sormak için AK Parti'nin yanında, hükümetin yanında olması lazımdı. Ama bakıyoruz ki hayır, tam tersi onlarla birlikte hareket ediyorlar. O gün paralel çetenin şantajına kurban giden Baykal'ın ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin bugün yine paralel çetenin bir başka tehdidine şantajına boyun eğmesinin ben çok manidar buluyorum. Başbakanın dinlenmesi, cumhurbaşkanın, hükümet yetkililerinin genelkurmay başkanından tutun komutanlara herkesin dinlenmesi elbette ki çok ciddi sonuçları olması gereken bir takım uygulamalar. bu uygulamaları hiçbir ülke affetmez. Bunların hesabı muhakkak sorulacak. Ben en kısa zamanda bu işlerin hesabının sorulacağı kanaatindeyim

"KİMSE TÜRKİYE'YE 3. DÜNYA ÜLKESİ MUAMELESİ YAPAMAZ"

Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı (TİB) kendisine iletilen mahkeme kararlarını uyguluyor. Bu mahkeme karalarını Twitter kendisi uygulamadığı için, normalde uygulasaydı, ilgili sayfalar, ilgili yayınlar kaldırılacak böylece Twitter tamamen engellenmemiş olacaktı. Onları yapmadığından dolayı, TİB'in Twitter ile ilgili bir engellenmesi söz konusu. Bir iki tane müstehcen yayın ile ilgili gerekli tedbirleri aldıklarının söylüyorlar. Diğer konularla ilgili talepler karşılandıktan sonra ben Twitter'ın tamamen açılacağı kanaatindeyim.

Sosyal medyada organize şekilde sürekli hakaretler yapılıyor, insanlar bunda rahatsız, şikayetlerini dile getiriyorlar, belki mahkeme kararı götürüyorlar ama muhatap bulamıyorlardı.

Bundan sonra Twitter Türkiye'ye 3. Dünya ülkesi muamelesi yapamayacak. Bu olay gündeme geldikten sonra baktığımızda bütün gelişmiş dünyada, Twitter çoğu ülkede mahkeme kararı dahi olmadan talepleri karşıladığını görüyoruz, öğrendik bunları medyadan. Peki Türkiye'ye neden ayrıcalık yapılıyor. Türkiye bir muz cumhuriyeti mi?

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, bu açıklamaları A Haber Ankara Temsilcisi Murat Akgün'e yaptı.

YORUMLAR 3
  • Nermin İnce 10 yıl önce Şikayet Et
    .... paralel yapı yaptı tabi ki, şimdi chp ile kol kola girmişler gibi gözükselerde, bu paralel yapı istediği anda istediğine çok büyük oyunlar oynamış, herşey ortaya çıktı, 2 gün sonra paralel yapı cezasını çekmeye başlayacak.
    Cevapla
  • Maide Can 10 yıl önce Şikayet Et
    kaset şirketi. cemaat değil film şirketi ne varsa bunlarda iki aydır yok onun kaseti yok bunun kaseti diye diye milleti galeyana getirmeye çalışanlar şimdi masum pozuna yatıyor ama paralel kasetçilik tükendi bitti hesabını vermeye hazırlanın
    Cevapla
  • Maide Can 10 yıl önce Şikayet Et
    belli . kaset sonrası chp nasıl dizayn edildi bir gece de aday değilimden nasıl başkanlığa geçtiler bu millet her şeyi gördü pisliklerini etrafa saçmasınlar gerçeği herkes biliyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı