Başbakan Erdoğan: Dine saldıran CHP'ye oy istiyorlar

Başbakan Erdoğan doktorların iki günlük istirahat iznini deldi ve Kartal'da ve Maltepe'den sonra Ataşehir'de seçim konuşmasını yaptı.

GİRİŞ 29.03.2014 12:48 GÜNCELLEME 29.03.2014 17:47
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Başabakan Erdoğan doktorların iki gün istirahatı iznini dinlemedi ve partisinin Kartal mitinginde vatandaşlara hitap etti. Başbakan'a eşi Emine Erdoğan, kızı Esra Albayrak ve torunu da eşlik etti.

İşte Başbakan'ın Kartal konuşması:

Şu CHP zihniyetine bakın. Biz ne yaptıysak Kartal'a orda kalıd. Kardeşlerim şimdi duyduk ki; size tapu vaadinde bulunuyormuş. Sen kimsin? Senin tapu yetkin mi var? Senin böyle bir yetkin yok. Söz veriyorum diyor. Bunların hayatı yalan. Bunlar ne hukuk tanırlari ne hak. Ne olacak başındaki adam Kılıçdaroğlu atıp tutuyor. Mazotu 1.5 liraya indirecekmiş. Sen Meclis'e gelecek cari açık diyeceksin. Mazotu 1.5 liraya indireceksin.

Gelin bu yalancılara, müfterilere gelin yarın en güzel cevabı verelim. Dün Konya'ya gidemedim. Konya'da 200 bin Kayseri'de 150 bin kişi toplandı.

Malum birileri dolaşıyor. Haşhaşiler. Bunlara gerekli cevabı verdiniz değil mi? Bizim ablalarımız rahmetle konuşuyor. Bizim ablalarımız gazapla değil icraatle konuşur.

 

DİNE SALDIRAN CHP'YE OY İSTİYORLAR

Bunlar yıllarca bu ülkede dine, Diyanet'e, Kuran'a, kitaba her şeye saldıran CHP'ye oy istiyorlar. Bu ne çelişkidir ya. Bakıyorsunuz kendisine okyanus ötesi diye hakaret eden Bahçeli'ye oy istiyorlar. SMS'ler geçiyorlar. Hangi ilde hangi partiyi destekleyeceğiz. Hani siyasete karışmıyordunuz. BDP'ye bile oy verecek hale geldiler.

Bunların hepsi birbiriyle ittifak yapar. Bizim ittifakımız Hak ve Halk. Hafıza- Beşer Nisyan ile malumdur. 94'te belediye başkanı olduğumuzda İstanbul'u CHP'den aldık Kartal'ı da.

SÖYLEDİKLERİM YALANSA GİDİN CHP'YE OY VERİN

Kartal'da, Pendik'te, Tuzla'da tankerler geliyordu, su tankerleri. Anneler hatırlayın o günleri hatırlayın. Gençler hatırlamaz siz onlara hatırlatın, 2,5 milyon genç bu seçimde ilk defa oy kullanacak. Yavrum biz susuzduk AK Parti geldi bizi susuzluktan kurtardı. Bu söylediklerim yalansa bize oy vermeyin gidin CHP'ye oy verin. Ama bu anlattıklarım doğruysa gelin kaldığımız yerden daha çok yapacak işimiz var diyerek yolumuza devam edelim.

 

YARIN KARTAL AK PARTİ'NİN OLSUN

Bizim 6'da propagandamız bitiyor. Siz 6'dan sonra kapı kapı dolaşacaksınız. Kartal'ı yarın AK Parti'ye kazandıracaksınız. Bu haşhaşilerin sandıkta yolsuzluk yapmasına izin vermiyorsunuz?
_________________________________________________________________

BAŞBAKAN ERDOĞAN'IN İKİNCİ DURAĞI MALTEPE

Başbakan Erdoğan İstanbul turunda Maltepe'de konuştu. Muhalefete ve Paralel Yapı'ya yüklenen Erdoğan CHP zihniyetinin ortaya koyduğu tablo ortadadır. Şimdiye kadar bu ülkeye bir faydaları olmamıştır" dedi.

İşte Erdoğan'ın Maltepe konuşması:

Artık seçimlere saatler kaldı. Yarın tarihi bir karar veriyoruz. İstanbul'da çöp dağları vardı. Maltepe'yi yöneten şu CHP belediyesi ne yapmış Allah aşkına. Hakikaten başarılı bir belediyecelik yaptıysa verin. Ama bizim oylarımız neden bir yere ipotekli olsun. Biz aklımızı, irademizi bir yere vermedik ki? Bana kim eser üretirse benim oyum ona. Bunlarda takiyye var, yalan var. Bunların genel başkanı çıkmış diyor ki; Gençler oylarınız Atatürk'ün parasına. Ya Atatürk ebedi istirahatgahında. Atatürk seni orda tutmazdı. Senden bir şey olmaz. Atatürk'e en büyük kötülüğü İnönü yaptı. Bırakın Atatürk herkesin olsun.

Bizim rotamızı, istikametimizi millet çizdi.

Pensilvanya'dan bir zat çıktı. Peşinde olduğu Said Nursi'yi istismar edenlerden. Ona isyanını öyle bir hale getirmiş ki; kendini mesih, mehdi ilan etmiş.  SMS geçiyorlar. Şu şu ilde MHP. Şu şu ilde CHP. Bunların okullarından çocuklarınızı alın.

Yarın bu CHP'ye Maltepe'de sandıkta gerken dersimn verin. Bunların Türkiye'de tek başına iktidar olmuşluğu var mı? Yok. Bu millet CHP'yi iyi tanır. Bazıları anlamadı. Akılları ipotek altında. 79 senede 230 milyar dolar milli gelir vardı. 590 milyar dolar koyduk.

CHP sen bu ülkeye yalandan, takiyeden başka ne yaptın? Şu duraklara bakın bu metroyu kim açtı? Yüksek hızlı tren geliyor. Bunların akılları almaz. Şu Marmaray'ı kim yaptı? Buna kim karşı çıktı? CHP. Bunlar çılgına dönüyor. Yavuz Sultan Selim Köprüsü bunları çıldırtıyor. Nasıl Marmaray'ı yaptık bitirdik. Önümüzdeki sene Yavuz Sultan Selim köprüsünü de açıyoruz.

Atatürk'ün muasır medeniyet seviyesi budur. Yurtdışındaki devlet adamları bana hep şunu soruyor? Bu Marmaray'ı nasıl yaptınız?

10. YIL MARŞI'NI SÖYLEMEK BENİM KARNIMI DOYURMUYOR

Bunların bugüne kadar tek başına iktidar oldukları baki mi. Tek partili dönem hariç. Ne zaman çok partili hayata geçildi, iktidar olamadılar. Bazıları hala anlayamadılar. Onlar akıllarını ve iradelerini kiraya verdiler kiraya. İpotek altında. Bunlar 10 yıl Marşı'nı söylerler. 10. Yıl Marşı'nı söylemek benim karnımı doyurmuyor. Demir ağlarla ördü. Neyi ördünüz ya. Siz Atatürk'ten sonra bir şey yaptınız mı?

Batının kötülüklerini değil iyi tarafını al. CHP şimdiye kadar tam aksini almış. Cumhuriyet tarihinde bölünmüş yol 6100. Biz 17 bin km yol yaptık. Farkımız bu. Biz Türkiye'yi devraldığımızda 100 liranın 70 lirası borçtu.

Merkez Bankası'nda 27.5 milyar dolar. Şimdi 128 milyar dolar. Fark bu.  Bakınız IMF'e borçlandı bunlar. 23.5 milyar dolar. Şimdi sıfır. Şimdi IMF bizden borç istiyorlar.

Belediyecilikte bu CHP MHP bu işten anlamaz. Maltepe'de hizmet denen bir şey varsa gidin verin. Ama ortada bir şey yok.

Kartal Belediyesi malum o da CHP'li. O da 25 bin kişiye iş verecekmiş. Sen şimdiye kadar ne verdin de böyle yalan atıyorsun.

Bunların bir de hocası var. Peygamberimizi Miraç'tan indirip kamyonete bindiriyor. Biz bunu hoca sanardık meğerse holding patronu, rafineri, senaristmiş.

Oraya gönül veren kardeşlerime sesleniyorum. Bizler Allah'tan başka kimseye itaat etmeyiz. Ama bunlar şirazesinden şaşmış. O diyorsa doğrudur. Kim o ya? Peygamberimiz mi o?

Maltepe'ye Edibe kardeşim yakışır. Edibe hocamı size emanet ediyorum.

İşte Başbakan Erdoğan'ın Ataşehir konuşması...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Ataşehir mitinginde coşkulu bir kalabalığa seslendi.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları...

Sevgili Ataşehirliler bugün bir başkasınız, coşkunuz bir başka. Yarına hazır mıyız? Yarın Ataşehir'i farklı bir gün bekliyor.

Bu can bu tende oldukça, bu can bu millete feda olsun. Olur, sesimiz kısık da olsa bu gönül konuşur. Konya'ya gidemedim ama Davutoğlu kardeşim 200 bine konuştu. Taner kardeşim de Kayseri'de 150 bine konuştu.

Burada afişlerimizi kestiler.

BUNLARIN İŞİ İFTİRA ATMAK

Bu Kılıçdaroğlu denen zat bana bir iftirada bulunuyor. Ne diyor? Benim İsviçre bankalarında 8 ayrı hesabım varmış. Diyorumki varsa delinin ispatla. Gelsin bir avukatın, benim avukatımda gelsin. O paralar varsa getirsisnler millete bağışla. Ama ispatlayamazsınız ki. Bunların işi montajcılık, kasetçilik, iftira atmak. Bunu bilirler.

Ataşehir'i Ataşehir yapan biziz. Modern şehri kuran biziz. Elele verdiğimiz zaman biz Ataşehir'i daha çok ileri götürürüz.

Geçen seçim olduğu gibi birkaç yüz oyla burayı kaybetmeyelim.

Ben Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'da bir çok ile gittim. Kılıçdaroğlu ile Bahçeli niye gitmedi. Çünkü gidemezler. Bunlar bu millete aşık değil. Biz yola çıkarken bir şey dedik. Tek millet dedik. Ben herkesi severim çünkü beni yaradan Allah onları da yarattığı için severim.

Ben bu İstanbul'u kimden aldım CHP'den. Ne vardı? Yolsuzluk vardı, susuzluk vardı.

TAYYİP ERDOĞAN BUGÜN VAR YARIN YOK AMA...

Biz şunun bunun partisi değiliz. Biz milletin partisiyiz. Biz ilkeler üzerine kurulu bir partiyiz. Tayyip Erdoğan bugün var yarın yok ama bu millet daima var.

Paralel devlet, paralel yapı asla olamaz.

20 yıl önce İstanbul susuz muydu? Siz şimdi bunları hatırlamazsınız cici kızlarım. Bizimle birlikte çöp dağları kalktı, susuzluk bitti.

Ataşehir'de CHP'ye ve MHP'ye oy vermiş kardeşlerime sesleniyorum, oyunuzu esere verin esere, siyasi ideolojiye bakmayın.

CHP ancak arkasında darbeler olursa hükümet olmuş. Darbeler olmazsa hükümet olamamış. Elhamdürillah bundan sonra da olamaz.

BU VATANA İHANET DEĞİLDE NEDİR?

Şimdi bizim Suriye'deki toprağımız olan Süleyman Şah Saygı Türbesi'ne karşı yapılacak olan herhangi bir saldırıya karşı alacağımız önelmeleri dinlemişler. Bu haşhaşiler, bu adiler orayı dinliyorlar. Dinlemekle kalmıyorlar bir de yayınlıyorlar. Ben şimdi Pensilvanya'ya sesleniyorum. Bu vatana ihanet değilde nedir. Bundan sana oy mu gelecek de böyle bir şey yapıyorsun.

Bu zata gönül vermiş kardeşlerime sesleniyorum. Bu oyuna gelmeyin. Yarın hep birlikte bu oyunu bozma zamanı.

Ben Nimetullah kardeşimi sizlere emanet ediyorum. Size efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geliyor.


Başbakan Erdoğan'ın Sarıyer konuşması:

Başbakan Erdoğan yerel seçim çalışmaları kapsamında Sarıyer'de halka seslendi.

CHP DEMEK PİSLİK ÇÖP DEMEK

İstanbul'un incisi Sarıyer'deyiz. Burda sizinle bi hasbihal edip kapanışı Eyüp'te yapacağız. Şu derenin dili olsa da konuşsa. Sarıyer'deki kardeşlerim buna layık değil dedim ve bu dereyi temizledim. 20 yıl önce İstanbul'a beldiye başkanı oldum. Belediyeyi kimden devraldım? CHP. İstanbul'da çöp dağları, hava kirliliği, kanalizasyon vardı. CHP demek pislik demektir. CHP demek yolsuzluk demektir. İSKİ yolsuzluğunu biliyorsunuz. Bunlar da temzlik yok. Bunların tarihinde temizlik yok. Bu yüzden benim milletim bunları tek başına iktidar yapmaz.

Nasıl bir talihsizlik olduysa Sarıyer'i CHP'ye verdi. Yarın Sarıyer'i Sedat Özsoy kardeşime vereceksiniz. Büyükşehir'de Kadir beye, Sarıyer'de Sedat kardeşime, merkezi yönetimde de biz varız.

KENTSEL DÖNÜŞÜM BİZİM İŞİMİZ

Şunu bilmenizi istiyorum; biz birçok yerde kentsel dönüşüm yapıyoruz. Vatandaş bir an önce bizde de kentsel dönüşüm yapın diyorlar. Beyoğlu'nda bakın bu hamle başladı. Ben kalkıp CHP'nin genel başkanı gibi yalan mı söyleyeyim?

SANA BOŞUNA ÇAKMA KEMAL DEMİYORLAR

İnsan, demokrasi, şehir anlatmak daha iyi değil mi? CHP'li belediye gelirleriyle ancak personel maaşını öder. Bunların işi gücü yalan. işleri rüşvet. Bunların genel başkanı ne diyor? Benim İsviçre bankalarında 13 hesabım varmış. Sen adamsan, sen doğruysan avukatını çağır böyle bi hesap varsa bu paraları sana vereceğim Züğürt Kemal.

Kılıçdaroğlu boşuna sana çakma Kemal demediler. Yolsuzluk klasörünün önünde fotoğraf çektiriyor. Yolsuzluktan kovduğunuz adamı neden İstanbul'a aday yaptınız?

BU İSTANBUL ADAYLARININ DEDİĞİNE BAK

O da ayrı bir cins. Arena'yı ben yaptırdım diyor. Ya dürüst ol. O stadı ben yaptırdım. Oraya harcadığımız para 400 milyonu aştı. TOKİ olarak yaptık, Galatasaray'a teslim ettik. Kalktı bununla hava atmaya çalıştı. Senin kilon ne ki oraya stat yapacaksın?

İstanbullu buna yarın gerken dersi verecek. Bunlarda seçim kaybeden CHP'ye genel başkan oluyor. Kılıçdaroğlu İstanbul'a aday oldu. Kağıthane'ye kağıttepe diyor. Seçmen kağıdını kaybettiği için oy kullanamadı.

BUNLAR YAVUZ SULTAN KÖPRÜSÜNE KARŞI ÇIKIYOR

Buna 3 koyun ver kaybeder gider. Ben belediye başkanıyken 180 km'den su getirdik. Kadir Topbaş kardeşim boğazın altından su getirdi. Biz denizin altından çalışıyoruz. Biz Marmaray'ı yaptık buna karşı çıktılar. Yavuz Sultan Selim köprüsüne karşı çıkıyorlar. Kim CHPliler.

Önümüzdeki yıl Yavuz Sultan Köprüsü'nü açıyoruz. Avrupa'yı Asya'yı bağlıyoruz. 20-25 dk şehir dışına çıkılacak.

Marmaray'ın güneyinden iki katlı tüp geçit yapıyoruz. Sarıyer'ı bu adamların elinden kurtaralım. CHP'nin işi yıkmaktır. 94'ten bu yana biz varız. Biz hiçbir vatandaşımızı mağdur bırakmadık.

Şu metroyu yenikapıya kadar kullanmıyorsunuz? MHP'li kardeşlerime sesleniyorum. Bu MHP bize 23.5 milyar dolar borç bıraktı. Bu nasıl milliyetçilik?

BİZ ONUN BUNUN PARTİSİ DEĞİLİZ

Bu Kılıçdaroğlu ne diyor biz Atatürk'ün partisiyiz bize oy verin diyor. Atatürk olsa seni ordan kovardı. Biz sizin gibi şunun bunun partisi değiliz. İlkeleriniz varsa ayakta durursunuz.

Peygamber Efendimiz öldüğünde Hz. Ömer dedi ki "Kim Muhammed öldü derse onun kellesini vururum" dedi. Hz. Ebubekir ona dedi ki "Ömer peygamber efendimiz fanidir. Sen de bunu kabullen"

OSMANLI TOKADINI ATIN

Şimdi bu pensilvanya dinimize saldıran CHP'ye saldırıyor. Başörtüsü yasağını biz kaldırdık.

Çıkmış alevi-sünni ayrımı yapıyor. Ya sen alevi olabilirsin ben sünniyim. Neden insanları ayırıyorsun?

Bu MHP Türkçülük, BDP Kürtçülük yapıyor. CHP'de kumsalların partisiyim diyor. Git kumda oyna.

Dışişlerimizde yaşanan hadiseyi biliyorsunuz. Bunlar hain, bunlar haşhaşi. Yarın sandıkta bu CHP'ye, bu MHP'ye ve pensilvanya'ya bir Osmanlı tokadı atın.

Başbakan Erdoğan'ın Eyüp konuşması:

Dua makamındayız. Yarın bu saatlerde inşallah yola devam edeceğiz. Birçok yerleri dolaşarak geldik. Türkiye gümbür gümbür geliyor ama Türkiye bir başka geliyor. CHP İstanbul'da miting yapamıyor. Ancak ilçe mitingi yapıyor. Kılıçdaroğlu bir kent meydanı mitingi yapsaydın. Bugün kadıköy'de yapıyormuş. Biz onun bir ilçede yaptığını biz üç ayrı ilçede yaptık.

EYÜP SULTAN'DA FARK ATMALIYIZ

Eyüp Sultan bir başka. Bu seçim çok farklı. Biz Eyüp Sultan'da açık ara kazanmalıyız. Sizin burada atacağınız oy Türkiye genelini etkileyecek. Biz genel seçim yapıyoruz.

Dikkat ederseniz bazı şeyler değişti. CHP ve MHP ile ittifak yapacak. Saadet'le ittifak yapacak. Bunların tek derdi AK Parti'yi devirmek. Bu karar sizin elinizde değil. Bunlar halka inanmıyor ki!

ATATÜRK SENİ PARTİYE ALMAZDI

Kılıçdaroğlu ne diyor: 2.5 milyon genç oy kullancakmış. Bunlar da kime oy vereceklerini biliyormuş. Atatürk'ün partisine. Atatürk seni o partiden içeri almazdı. Biz şunun bunun partisi değiliz. Biz milletin partisiyiz. Bu partiyi millet kurdu, rotasını bu millet çizdi. O istikamette de gidiyoruz.

Ben doğma büyüme Kasımpaşalıyım. Şu an Kasımpaşa'da da bizi izliyor. Burdan Kızılay meydanındaki herkese selam söylüyorum.

Bu CHP Menderes'in hizmetlerini hazmedemedi. Bunların derdi yıkmak. Ben İstanbul'u kimden aldım? CHP'den. O zaman ne vardı? İSKİ yolsuzluğu vardı. Susuzluk vardı. Çöğ dağları vardı. Suyu getirdik, hava kirliliğini kaldırdık. Çöp dağlarını erittik.

BAHÇELİ VE KILIÇDAROĞLU'NUN SÖYLEMLERİ AYNI

Biz size sevdalıyız. Biz dertliyiz dertli. Bunlarda yalan çok, bunlarda iftira, takiyye çok. Bu Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'nin söylemleri aynıdır. Bu Kılıçdaroğlu bana iftira attı. Benim için dedi ki; İsviçre bankalarında 13 hesabım varmış. Dedim ki; eğer sen adamsan, dürüstsen avukatını yolla bana eğer bu hesaplar çıkarsa bu paraları sana vereyim. Sen züğürt Kemal'sin ya.

Ey CHP'ye gönül veren kardeşlerim siz bu yalancıya nasıl inanıyorsunuz? Kardeşlerim bir de şimdi yanlarına Pensilvanya'yı aldılar. Bu Pensilvanya 28 şubat öncesi bir başkaydı. Sonrasında başkaydı.

28 Şubat öncesinde başörtüsü için ne diyordu? 28 Şubat'ta fürüat dedi. O zamanın generallerine hediyeler gönderdi.

Benim başörtülü bacılarım zulüm gördüler. İmam-Hatipleri, Meslek liselerini kapattılar. Sabrettik sonunda bu iş hamdolsun çözüldü.

Benim çocuklarım da bu zulmü yaşadılar onlar da Amerika'da okudu. Şimdi istediği üniversiteye giriyor. İstediği yerde memur oluyor.

Bu Kılıçdaroğlu utanmadan çıkmış diyor ki; başörtü sorununu ben çözdüm. Yarın bu CHP'ye, MHP'ye, Pensilvanya'ya gelin bir Osmanlı tokadı atın.

Onların ablaları takiyye, yalanla bizim ablalarımız doğru ve hakikatle konuşur.

Haliç'i kim temizledi? Kadir Topbaş kardeşimiz dağları delerek boğazın suyu Kağıthane'ye getirdi. Ordan Haliç'e karışıyor. Haliç Kongre Merkezi'nin temelini biz attık Kadir Bey bitirdi.

Kadir Bey Taksim - Yenikapı metro hattını yaptı. Kılıçdaroğlu bunların adayına hırsız dedi. Gitti aday yaptılar. Bu ne menem iş?

Diyor ki; ben başkan olunca olamaz ya yıkacağım diyor. Sen kimsin neyi yıkıyorsun? Bizim iktidarımızda orayı yıkacaksın. Neyi yıkıyorsun? Avucunu yalarsın avucunu.

Şimdi Kadir Bey Unkapanı köprüsünü kaldırıp denizin altından geçecek. Dedemiz Fatih gemileri karadan yürüttü biz de denizin altından yürüyoruz.

Haliç'in çamurunu temizlerken kiminle görüştüysem burayı doldurmamız gerekir. Burayı temizleyemeyiz. dediler. Hocalarla konuştuk bu iş olmaz dediler.

Biz Haliç'i temizlemeye başladık. 9.5 km petrol boru hattı gibi hat döşedik. Çamuru attık suyu içeri aldık. Kenstsel dönüşümü başlattık. Eski Alibeyköy'ü düşünün şimdiki halini düşünün. Bizde eser  var, onlar da yıkmak var.

Türk'ü Türk olduğu için, Kürd'ü kürd olduğunu için, aleviyi alevi olduğunu için sünniyi sünni olduğu için sevmiyorum. Beni yaradan Allah onları da yarattığı için sevmiyorum.

Tek Devlet

Tek Bayrak

Tek Vatan

Tek Millet

Şu an 72 ilde doğalgaz var. BDP siyasi kürtçü, MHP siyasi Türkçü CHP'ye bakıyorsun o da kumsalların partisi. Biz 780 bin km'nin partisiyiz. Bizim farkımız bu.

Sen Dışişleri Bakanlığı'mızı dinleyebilirsin. Bunun bedelini ağır ödeyeceksin. Sen sahte pasaportla Pensilvanya'ya kaçmış olabilirsin. Artık senin bi Türk pasaportun yok.

Türkçe Olimpiyatlarına gittik oraya Peygamber Efendimiz gitmiş. Bu adam Peygamberimizi kamyonete bindirdi.

Bizi dinleyenler, Cumhurbaşkanını dinleyenler vatan hainidir. Bunlar bununla yargılanacaklar. İnlerine gireceğiz inlerine. Ne gerekiyorsa yapılacak. CHP ve yandaşları gelsin kurtarsın.

Boşuna İstiklal Mücadelesi demiyorum. IMF'ye borç 23.5 milyar dolar borç vardı sıfırladık. Biz iktidarı kimden aldık? MHP'den. 3.5 yılda kaçıp gitmiş. Merkez Bankası'nın kasasında şu an 128 milyar dolar var. Yolsuzluğu olan bir hükümet bunu yapabilir mi?

İnaşllah yarın Eyüp'ü rekor bir sonuçla alacağız.

YORUMLAR 26
  • Nermin İnce 10 yıl önce Şikayet Et
    .... chp'nin hayatı yalan dolan olmuş zaten. atıp atıp duruyor.
    Cevapla
  • Serkan Gergin 10 yıl önce Şikayet Et
    Ne Vakit Dindarlara Müsade Etmiş Chp. Atanmışların, askerlerin ve sermaye odaklarının sesi hep gür çıkmıştır. Bunun kırılma noktası AK Parti iktidarıyla olmuş ve milletin iradesi yönetime yansımıştır. Bunu ve ülkemizin gelişmesini istemeyen eski Türkiye'nin karanlık odakları bu oyunları oynuyorlar yine kaybedecekler. Milletin iradesi hakim olmaya devam edecek.
    Cevapla
  • naim sorguc 10 yıl önce Şikayet Et
    Ses geri gelmiş. Ses geri gelmiş, meydana bakılırsa Kartal da geri gelecek gibi.
    Cevapla
  • Serkan Gergin 10 yıl önce Şikayet Et
    Çok Seviliyor. Milleti için 60 yaşında bir adam bir günde 2 il bazen 3 il dolaşıyor ve milleti için çalışıyor, yaptığı büyük çalışmaları anlatıyor. 12 Yıl önce bu ülke gerçekten çok kötü bir haldeydi. Bu değişimin öncesini de bilince yapılanların ve yapanın kıymetini bilirsiniz.
    Cevapla
  • mehmet cemal 10 yıl önce Şikayet Et
    vatansever. sevgili başbakanım ne olur istirahat et emanetin emin ellerde o oy isteyenlere gelince senide dediğin gibi yaradılanı yaradandan ötürü severiz bu yüzden köpeklere havlıyor diye kızamayız ama takmayızda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor
Bahçeli Ferdi Tayfur'la kime mesaj verdi? 'MHP lideri buna çok tepkili'