'AKP'den alacağız' dediği ili MHP'ye kaptırdı!

CHP'li başkan Macit Özcan'ın olduğu Mersin Büyükşehir Belediyesi dün yapılan yerel seçimlerle MHP'ye geçti.

'AKP'den alacağız' dediği ili MHP'ye kaptırdı!
'AKP'den alacağız' dediği ili MHP'ye kaptırdı!
GİRİŞ 31.03.2014 10:38 GÜNCELLEME 31.03.2014 10:38
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kılıçdaroğlu, yerel seçimler öncesinde Amerika'da yaptığı bir açıklamada zaten CHP'de olan Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni bir an için AK Partili zannederek ilginç bir gafa imza atmıştı. Kılıçdaroğlu, "Mersin'i AK Parti'den alacağız" demişti ama Mersin zaten CHP'deydi.

CHP MERSİN'İ MHP'YE KAPTIRDI
Dün akşam açıklanan seçim sonuçlarına göre CHP'de bulunan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı yüzde 31.77 oyla MHP'ye geçti. CHP'nin oyu ise yüzde 28.55'te kalırken AK parti'de bu rakam yüzde 27.91 oldu.

YORUMLAR 4
  • Murat Kara 10 yıl önce Şikayet Et
    Yabancıya Gitmemiş!. Mersin'i kaybetmiş ne demek! MHP, CHP'nin kankisi değil mi? Şişli'de MHP'ye (numarasını vermeyeyim) bir sandıkta, Büyükşehir seçiminde 1, İlçe seçiminide 2, Belediye meclisi seçiminde ise yine 1 oy çıktı. Şişli'deki MHP oyları buhar mı oldu? Ne demiştik seçimden önce MHP=CHP. Al birini, vur ötekine! İstanbul genelinde aldığı oy BDP'den daha az. Genel seçimlerde milletvekilleri için uzaylılar mı oy kullandı? Siyasetleri, duruşları bu kadar omurgasız, bu kadar ilkesiz işte! Seçimden sonra da siyasetçiyiz diye gezmeye devam ederler utanmadan! Türkiye genelinde CHP+MHP = AK Parti yapmadı işte gördünüz. Muhafeti anasıyla, yavrusuyla toplasanız AK Parti etmedi. Daha konuşmayın artık. Biz de Türkiye için işimize bakalım.
    Cevapla
  • akıncı35 10 yıl önce Şikayet Et
    helal başkan sana. chp ye çok yakışıyor bu genel başkan harika:))
    Cevapla
  • halil soba 10 yıl önce Şikayet Et
    ADAMIN HANGİ DEDİĞİ DOĞRU ÇIKTIKİ. Şimdiye kadar söylediklerinin hangisi doğru çıktıki,bu tahmini doğru çıksın.Hayatta doğru iş yapmak isteyen kişi Kılıçtaroğlunun dediğinin tersini yaparsa en isabetli işi yapmış olur.
    Cevapla
  • Abdullah Çakır 10 yıl önce Şikayet Et
    ittifaka göre doğru söylemiş. bu seçimlerde mhp ile chp arasında ittifak olduğu anlaşılmıştı her ne kadar inkar etselerde. bu yüzden kılıçdaroğlu söylediği şeyi yapmış. mersini mhp almış
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!