Kemal Kılıçdaroğlu'ndan seçim itirafı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ABD gazetesi The Wall Street Journal'a itiraf gibi seçim değerlendirmesi yaptı.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan seçim itirafı
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan seçim itirafı
GİRİŞ 03.04.2014 06:52 GÜNCELLEME 03.04.2014 07:40
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Kılıçdaroğlu, seçimden istedikleri sonucu alamamayı 'toplumun kendi ekonomisini iktidar ile özdeşleştirmesi'ne bağladı. Oy beklentilerinin yüzde 30 olduğunu dile getiren Kılıçdaroğlu, partisine "siz tümüyle olayları yolsuzluk üzerine inşa ettiniz" ve "CHP eleştirir, ama hiçbir proje üretmez" eleştirisi yöneltildiğini söyledi.

"KÜRTLERE GÜVEN VEREMEDİK"

Kılıçdaroğlu özellikle Doğu ve Güneydoğu'da yüzde 1'lerin altında kalmaları konusunda ise "Kürtlere yeteri kadar güven vermediğimiz kanısındayım. Biz olabildiğince o bölgeye çok fazla gittik. Yeni projelerimizle gittik, öneriler götürdük. Çözüm sürecinin AKP tekelinde olmadığını, CHP iktidarında da sorunun çözümü için olağanüstü çaba harcayacağımızı ifade ettik. Ama Diyarbakır ve Hakkâri'de yokuz. Kars, Ardahan, Elazığ, Adıyaman'da aldığımız sonuçlar fena sayılmaz" dedi.

YORUMLAR 9
  • dudu durdu 10 yıl önce Şikayet Et
    devlete 400 trilyon zarar vermiş birini. önce ihraç edip sonra başkan adayı yaparsanız güven oluşturamazsınız. Cumhuriyeti biz kurduk atatürkçüyüz gibi klişelerde millet bıktı. Biz gelmezsek kaos çıkartırız söylemlerinizden de bıktık. Saygısızlığınızdan, çamur at izi kalır siyasetinizden, insanları sokağa dökerek sonuç almaya çalışmanızdan, canlara mal olmanızdan bıktık. Huzur ve hizmet istiyoruz.
    Cevapla
  • Temiz Bey 10 yıl önce Şikayet Et
    Ey Kılıçdaroğlu ! Artık atamayla,göreve getirmeyle Cumhur başkanı Yok artık !. Hele hele CHP li veya CHPnin seçtiği, önerdiği biri Türkiyenin başına asla gelemez ! Millet demek AKP demektir bunu kafana koy, Cumhur başkanımızı biz kendimiz seçeriz ! sende baka kalırsın !
    Cevapla
  • Cüneyt Bekmezci 10 yıl önce Şikayet Et
    SOL'UN YAZARLARI CHP'YE İHANET EDİYOR.... İktidarı çalıştıracak olan ana muhalefetin akıl hocaları ağır yenilgilere rağmen hala CHP'nin iyi oy aldığı, oylarını artırdığı laflarını ediyor.Bu sözleri inanarak söylüyorlarsa, onlar fikir hocalığını bıraksın gitsinler akıllarıyla değil beden güçleriyle para kazansınlar.Yok bunu kendi toplumlarının moralini bozmamak adına söylüyorlarsa o zaman yakın planda ülkemize uzak planda da kendi tabanlarına ihanet ediyorlar. Kılıçdaroğlu derhal istifa etmeli. Zira hem kötü siyasetçi hemde kötü politikacı. Zira yarına dair hiç bir projesi yok, işi gücü kaset, dedikodu yazık oluyor....
    Cevapla
  • Mert MALATYALI 10 yıl önce Şikayet Et
    ahhh bir anlasalar..... CHP kaybetmeye hep mahkum; haberde de bahsi geçtiği üzere siyasetleri hep iftira, hakaret, çamur atma dan vazgeçmedikleri ve hiçbir proje sunamayıp yapılması planlanan her yeniliğe karşı çıktıkları için.
    Cevapla
  • Nuri BALTACI 10 yıl önce Şikayet Et
    Philedelphia size yeter. Bu güne kadar kime güven verdiniz ki? İsterseniz önce oradan başlayın. Millete ne gerek ki güven veresiniz. Kirli ittifaklarınız ve iftiralarınızın size yeteceğini düşündünüz. Ama nereden başlarsanız başlayın biz en iyisini bilir ve yaparız anlayışını terketmediğiniz sürece bu milleti anlamanız mümkün gözükmüyor. Birde siyasetin millet ile yapılacağını anlamanız gerek. Millete rağmen siyaset ile alacağınız oy maksimum budur. Gerçi oda size yeter. Ne gerek var proje üret, düşün taşın kafa yor. İktidar ol gece gündüz çalış. Varsın oyunuz az olsun yatağınız sıcak, kafanız rahat olsun. Milletin derdiyle dertlenen evlatları elbet olacaktır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi