CHP'den Ankara için son hamle!

CHP'nin Ankara'daki seçim sonuçlarıyla ilgili il seçim kuruluna yaptığı başvurular reddedildi. CHP şimdi seçimin iptali için başvuru yapmaya hazırlanıyor.

CHP'den Ankara için son hamle!
CHP'den Ankara için son hamle!
GİRİŞ 05.04.2014 15:34 GÜNCELLEME 05.04.2014 15:34
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek ise bugün mazbatasını aldı.

Mazbatasını almadan önce çok kısa bir konuşma yapan Gökçek, 'Cenabı Allah 5. kez başkanlığı lütfetti hamdediyorum. Buraya kadar zahmet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum' dedi.

CHP, Ankara İl Seçim Kurulu'ndan beklediği yanıtı alamadı. Kurul, CHP'nin yeniden sayım yapılması, iptal edilen oyların yeniden değerlendirilmesi ve birleştirme tutanaklarına ilişkin itirazını reddetti.

Ankara İl Seçim Kurulu'nun ret kararını Twitter'dan değerlendiren CHP adayı Mansur Yavaş, "İlçe ve il seçim kurullarına itiraz süreci tamamlanmıştır. Hakkımızı YSK nezdinde arayacağız. Süreç devam ediyor" mesajı verdi. CHP, Yüksek Seçim Kurulu'ndan da sonuç alamazsa, bu defa "tam kanunsuzluk gerekçesiyle" seçimin iptali ve yenilenmesi için başvuru yapılacak.

İtiraz süreci devam etmekle birlikte sandıklardan çıkan son verilere göre AK Parti adayı Melih Gökçek, 31 bin oy farkla CHP adayı Mansur Yavaş'ın önünde görünüyor.

YORUMLAR 2
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. mansur yavaş amaçını anlamak için kör olmak gerek galiba . unuttugu bir gercek var nasılki heaplarını sandıkda bozan secmen aynı şekilde gene bozar akıllanmazlar . chp genel başkanlıgı seçimde kaybetmek ve seçmeni sokaklarda anarşi için dökmeden gecdiğinden dolayı . sarıgül kaybeti mansur yayaş yavaş seçmeni döker ise daha öne gecer sevdasında .
    Cevapla
  • GOK YELELİ AGOP 10 yıl önce Şikayet Et
    ATATÜRK'TEN SONRA EN BÜYÜK LİDER ERDOĞAN ,. Sayın Gökçek'in büyük başarısından sonra İngiliz dergisi Economistin Erdoğan için "Atatürk'ten bu yana Türkiye'nin en büyük lideri" / gerçi bana göre Atatürkten'de ileri görüşlü ) ifadelerini kullandıktan sonra keyfim yerine geldi ..:)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek