Fethullah Gülen'le ilgili o sözlere açıklık getirdi

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Fethullah Gülen'in kendisine açtığı dava ile ilgili konuştu.

Fethullah Gülen'le ilgili o sözlere açıklık getirdi
Fethullah Gülen'le ilgili o sözlere açıklık getirdi
GİRİŞ 06.04.2014 11:12 GÜNCELLEME 06.04.2014 11:26
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fethullah Gülen'in Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler'in daha önce söylediği sözler nedeniyle 50 bin TL'lik tazminat davası açmış ve bu dava kamuoyunda tepkiye neden olmuştu. İşler, Kanal7 ekranlarında Mehmet Acet'in sunduğu "Başkent Kulisi" programında konuyla ilgili olarak açıklamada bulundu. 

Daha önce söylediğim sözlerde Fethullah Gülen'e bir hakaret söz konusu olmadığını dile getiren İşler, 17 Aralık'tan önce Gülen'le ilgili konuşmasını da seyircilerle paylaştı.

"Daha önce Fethullah Gülen'le yaptığım görüşmede, Gülen, AK Parti Hükümeti'ne büyük övgüler yağdırdı. Ben de bütün başarıların devam edebilmesi için siyasi istikrar gerekiyor. O zaman Gülen de siyasi istikrar konusunda AK Parti'ye sonuna kadar destek vereeceğini söylemişti. Şimdi bu dava ile ilgili olarak da paralel yapının yayın organları benim hakaret ettiğimden dolayı tazminat davası açıldığını söylüyor ama benim bu sözlerin hakaret değil."

BAŞBAKAN YARDIMCISI İŞLER NE DEMİŞTİ? 

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, daha önce yaptığı açıklamada "Maalesef bizde cemaat bir akıl tutulması yaşıyor. Cemaat artık bitmiştir, bir başka yapı ortaya çıkmıştır. Yakın tarihimizde ne kadar kirli ve karanlık iş varsa, tehdit ve şantaj yaşanmışsa, arkasında bu yapının olduğu anlaşılmıştır. Artık karşımızda cemaat değil bir çete var. Devleti ele geçirmeye çalışan bir örgütle karşı karşıyayız. MGK da bu yapıyı tehdit olarak görmeye başladı. Bu çete Türkiye Cumhuriyeti'nin istiklal ve milletimizin beka sorunu haline gelmiştir" ifadelerini kullanmıştı. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 4
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. devletin tüm kurumları bu ihanet cete örgüt artık adından ziyade yaptıkları önemki olan bu yapı milli güvenliğimizi ve devlet yapıtehdit ettiği ve tüm kurumlar bu yapı imha etmek için calışma başlatmış . başbakanımız bu örgütü sokmadıgı delik söz kalmamış . başbakanımıza dava acamazlar güçleri yetez ardında millit iradesi var bakanımıza saldırmaları sahipsizmi sanıyor bu densizler. asıl amaç niyet militanlarına mj niteliği dışında başka bir şey degildir. toplum olarak gereki cvp sandıkda verdik . BAKANIMIZI BU İHANET HAREKETİ SARFETTİĞİ SÖZLERDEN DOLAYI DESTEKLİYORUM TEBRİK EDERİM
    Cevapla
  • Milli Irade 10 yıl önce Şikayet Et
    sayin Başbakanımız Recep Tayyib Erdogan'a. Turkiye'nin basina ne geliyorsa tahakkumden geliyor. Dini ve fikri hurriyetler oldukca genisletilmeli. insanlar ana kaynaktan dinini ogrenmeli. Bu insanlarin kotu niyetliler tarafindan kullanilmasi engellenmeli. Her onune gelen seyh mehdi vs olmamali.Icazet makami tekrar getirilmeli. Bu kurul araciligi ile yapilmali. Okullarda fikir hurriyeti asilanmali.Ozel okullara universiteye mili egitimden mutlaka gorevli olmali. MIT ne yapiyor Allah askina. Bu sozde imam grubu kimlerdir neden yakalanmiyorlar?
    Cevapla
  • ferhad dag 10 yıl önce Şikayet Et
    Çok müthiş bir mahkeme olurdu...sonucu ne olursa olsun. Tüm Türkiye'nin ve de mahkeme heyetinin gözleri önünde bir hesaplaşma olurdu. Ta Benisilinya' dan Türkiye Devlet ve hükümetine, Türkiye halkına posta koyan bu namı diğer zatmı, yoksa milleti 90 yıllık (ne 90'ı pardon, 200 yıllık) esaretten kurtarmaya çalışan bir kadro ve hükümetmi bu topraklar için daha pozitif, onu görürdük. CIAMAAT ve Türkiye arasında bir hesaplaşma...
    Cevapla
  • tamer musaoğlu 10 yıl önce Şikayet Et
    Aklıma gelen. Pensilvanyadaki zatın bir sohbetinde söylediği sözler geliyor hemen aklıma;''Davanızı savunmak için hakim kiralayacaksınız,savcı kiralayacaksınız,10 liralık tazminat kazanmak için 100 bin liralık masraf yapacaksınız.maksat karşı tarafı mahkum ettirmek!'' dediği konuşması.Kendinden başka herkese hoşgörülü,iş müslümanlara gelince öfke dolu olan bu hareket,psikolojik ve hukuksal üstünlüğü ele geçirmek için hertürlü yolu deniyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi