Başbakan Erdoğan'dan sosyal medya talimatı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bazı gazete ve televizyonların genel yayın yönetmenleri ile İstanbul'da yaptığı özel toplantıda gündemi sıkça meşkul eden sosyal medya hakkında açıklamalarda bulundu.

Başbakan Erdoğan'dan sosyal medya talimatı
Başbakan Erdoğan'dan sosyal medya talimatı
GİRİŞ 08.04.2014 02:58 GÜNCELLEME 08.04.2014 04:25
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Başbakan Erdoğan, ''Twitter konusunda maalesef kendi arkadaşlarımla bile aynı çizgide olamadık. 'Özgürlük' diyorlar. Değil, ticaret. Çünkü hepsi ticari şirket, hepsi ürünlerini pazarlıyorlar. Anayasa Mahkemesi verdiği kararla yasaları ters-yüz etti. İnsan 'Anayasa Mahkemesi'nde de mi Paralel Yapı var' diye düşünüyor. ABD de onların avukatlığına soyundu.

Twitter, Facebook, YouTube... Bunların hepsi ayrıca vergi hırsızı. Ama peşlerini bırakmayacağız. Hepsinin Türkiye'de vergi ödemeleri gerekiyor." dedi.

VERGİ VERECEKLER

Erdoğan bu açıklamalarından sonra Facebook, Twitter ve Youtube'nin vergi ödememesiyle ilgili Maliye'ye talimat verdiğini ve bu şirketlerin vergi kaçırmasını önlemek için de gerekli çalışmaların yapıldığını belirtti.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 3
  • fatih karakaya 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu isin cok basit cozumu var. Bu sirketler reklamlar gelirlerindne vergi vermiyorsa o sirketlere reklam verenlerden vergi alinabilir! ya da oralara reklam verenler bunu gider olarak gostermeleri yasaklanir olur biter
    Cevapla
  • Yusuf Çınar 10 yıl önce Şikayet Et
    Acaba diyorum:. Anayasa mahkemesi üyelerinin özel hallerindeki görüntüler ve dinleme kayıtları bu mecralarda yayınlansa da aynı kararı alırlar mıydı?
    Cevapla
  • gerçekmi 10 yıl önce Şikayet Et
    bazı konularda katılmasamda. bu konuda sonuna kadar katılıyorum keşke tüm türkiye tek yürek olsada arkanda olsa malesef seni yanlız bıraktılar yine.ben bu mahkemelerede bu anayasayada inanmıyorum bunlar beni koruyamaz....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'