Başbakan Erdoğan'ı hayret ettiren olay!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde bazı gazete ve televizyonların genel yayın yönetmenleriyle İstanbul'da yaptığı özel toplantıda önemli açıklamalarda bulundu.

Başbakan Erdoğan'ı hayret ettiren olay!
Başbakan Erdoğan'ı hayret ettiren olay!
GİRİŞ 08.04.2014 06:36 GÜNCELLEME 08.04.2014 14:28
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Toplantıda çok önemli açıklamalarda bulunan Başbakan Erdoğan'ın şaşırtan olayı Akşam'dan Murat Kelkitlioğlu köşesine taşıdı. 

İşte Başbakan'ı hayret ettiren olayın ayrıntısı: 

"Seçimlerde özellikle Güneydoğu illerindeki bazı sandıklardan çıkan sonuçlar oldukça ilginç. Bu illerde askerin ve polisin oy kullandığı sandıkların birçoğundan BDP birinci parti çıkmış. Kısacası, ‘paralel yapı' buralarda çok iyi çalışmış. AK Parti'nin buralarda tek rakibinin BDP olduğunu gören bu yapı, ‘AK Parti'den sonra en güçlü hangi partiyse ona oy atın' talimatı vermiş." 

YORUMLAR 8
  • TEVFİK NAZIM ÖZTÜRK 10 yıl önce Şikayet Et
    KEREM ERDEM SEN NEREDE YAŞIYORSUN. Bu ülkede 40 bin can gitti bunların yüzünden sen haala BDP ye niye oy verilmesin diyorsun. Verelim de 40 yerine 400 bin can mı gitsin
    Cevapla
  • Hüseyin Uzun 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu cemaatçi yorumculara;. Kimi kandırdığınızı sanıyorsunuz. Tuskon a bağlı bölge STK larından işadamlarını nasıl kıskaca aldığınızı biliyoruz. Resmen haraca bağlanmış insanlar. Tamamı terkediyor, baskıyı arttırıyorlar ama nafile. Bir de dinden imandan bahsediyorsunuz. Hadiyin ordan. Cemaate yüklenmeyinmiş. İsraille ve CHP+DHKP-C ile işbirliği yapan bir islami cemaat mi olur. Din hariç bunlarda her yol var. Bir çoğuda ıslah edilecek gibi değil çünkü beleşten yaşıyorlar,buralardan nemalanıyorlar.
    Cevapla
  • KEREM ERDEM 10 yıl önce Şikayet Et
    hayret edilecek olan ne anlamadım..... BDP bu ülkenin partisi değil mi.bu partiye oy verenler bu ülkenin evlatları değil mi. cemaat ehli olan neden BDP ye oy vermesin...
    Cevapla
  • Harunca 10 yıl önce Şikayet Et
    Bende inanmıyordum ilk zamanlar. Bana gelmediler ama şirkette çalışan bir bayan arkadaşın annesi anlattı. Teyze bulunduğu ilçede cemaate mensup öğrencileri yemeğe alır, himmet toplar, kurban derisi toplarmış. 17 Aralık olaylarından sonra ilçenin imamının eşi telefon ile arayıp seçimde oyunuzu CHP'ye verin demiş. Kadın yazık çok üzülmüş , siz nasıl böyle bir şey istersiniz diye tepki vermiş. Anlatırken ne kadar üzüldüğünü anlıyorsunuz, ve imamın eşine telefonda şunu demiş , ölsemde CHP ye oy vermem. İlk ağızdan duyana kadar inanmıyordum ama teyze anlatınca nefretim bir kat daha arttı.
    Cevapla
  • Cevat Öner 10 yıl önce Şikayet Et
    dün tabandaki bir cemaatçiyle konuştum. ilçede chp ye ilde mhp ye attığını söyledi. büyülenmiş ve melekeleri devre dışı kalmış. kırmamak için uğraştıysam da bozuk plak gibiydi. konuyu değiştirmeye çalıştıkça o üstüne gitti. acıdım. zehirlenip yolunu şaşırmışlar ve bunu kutsal bir dava sanıyorlar. ve ıslah olacak gibi durmuyorlar. onlardan birinin tavrını yakından görünce başbakanımı daha iyi anladım sevgi ve saygım arttı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü