Yavaş: O görüşme yanlış olmuştur

Ankara'da seçimin yenilenmesi için Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) başvurduklarını belirten Mansur Yavaş, Haşim Kılıç'ı eleştirdi.

Yavaş: O görüşme yanlış olmuştur
Yavaş: O görüşme yanlış olmuştur
GİRİŞ 08.04.2014 11:00 GÜNCELLEME 08.04.2014 11:00
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yavaş, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'ın, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'le görüşmesiniyse eleştirdi.

Yavaş, “Son derece yanlış bir görüşme olmuştur. Sayın Kılıç, neden Melih Gökçek'le görüşüyorsun? Bu konuda dosya geleceği aşikârken, görüşülür mü? Bu konuyla ilgili dosya gittiğinde Haşim Bey'in o toplantıya girmemesi lazım” dedi.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 2
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    MHP deyken 3 kuruşluk kıymetin vardı, CHP ile fış !. kendi kendine Çamura atladın !
    Cevapla
  • NAİL ERDOĞAN 9 yıl önce Şikayet Et
    MADEM YÜZME BİLMİYON NİYE ÇIKTIN KAVAĞA. Mansur Yavaş seçim gecesi hızlı gitti .cha nın rakamlarına kanıp henüz 100 de 15 i açılan sandığa göre kendi zaferini ilan edip kutlama yaptı. Sandıkların tamamı açılmadan insanlrı fitne fesatla sokağa döktü.Melin bey demişti bunlar itiraz edip sokağa dökülecekler diye o marjinal gezici grup şimdi YSK nun önünü işgal edip çalışmalara fitne karıştırmaya çalışıyorlar ıslak imzalı tutanaklar var her şey şeffaf .Yenilince fitne çıkarıp ortalığı karıştıracaklar. Mevlam doğrudan yanadır.Bu chp hiç doğru olmadıki.hep yanlıştan yana fitne fesatla siyaset yaptı. AKP İcraat yaptı.bunlar suyu bulandırdı. Ağaç mış çevreciymiş, ekmek almaya gitmiş, ayakkabı kutusu.şantaj montaj duplaj kamuflaj sabotaj hepsi chp nin kirli oyunları bu yüzden iktidara seçimle gelemiyor.Hani o çevreciler kaç ağaç dikti.Sıfır .Dikmek yerine olanı söktüler yakıp yıktılar.Şehit kanıyla boyanmış bu güzelim kutsal vatanımız üzerinde hiç bir kanı bozuk kirli oyunlar oynayamaz Yüreğimizde bu vatan sevgisi olduğu sürece.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!