Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun

Başbakan Erdoğan: Geçmiş olsun diyorum. Birazdan arayacağım.

Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun
Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun
GİRİŞ 08.04.2014 14:41 GÜNCELLEME 08.04.2014 17:00
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırıya ilişkin "Demokratik parlamenter sistem içerisinde bu yollar hiçbir zaman tevessül edilecek yollar değildir. Bunları tasvip etmek kesinlikle mümkün değildir. Şiddetle, biz bu girişimleri kınıyoruz. Ben bunun için de Sayın Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun diyorum. Ayrıca kendisini de arayıp söyleyeceğim." dedi.

BAŞBAKAN'DAN GEÇMİŞ OLSUN TELEFONU

Başbakan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu telefonla arayarak, geçmiş olun dileklerini iletti. Erdoğan, saldırıdan dolayı büyük üzüntü duyduğunu, olayı şiddetle kınadığını ve bu tür bir hadisenin asla tasvip edilemeyeceğini söyledi.

YORUMLAR 10
  • kuzey güney 10 yıl önce Şikayet Et
    yumruk atmayaymış iyiymiş. yumurta atmanın demokratik tepki olduğu, monotof atmanın o daha daha demokratik olduğu(gezi eylemlerinden öğrendik), bilye atmanın demokrasiyi temel hak ve özgürlükleri tavan yaptırdığı bir ülkede yumruk atması hiç hoş olmamış.. ayıp emiş.
    Cevapla
  • Yasin G 10 yıl önce Şikayet Et
    Her gıcık olduğumuza saldırırsak. Ortalıkta saldırılmadık adam kalmaz. İstemiyorsan çık onun yerine geçmeye çalış. Yapabilirsen tabi ki.
    Cevapla
  • ege kıyısından 10 yıl önce Şikayet Et
    adanalı. bir parti başkanına veya bir kişiye yapılan saldırıyı kınıyoruz sn kılıçdarogluna geçmiş olsun diliyoruz
    Cevapla
  • NurYolu 10 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle kınıyorum . kemal kılıcdaroğlu ülkemizin sey yada sevme ana muhalafet lideridir ona yapılan saldırı ülkemize bize yapılmış bir saldırırıdır bu saldırıyı yapan kişiyi şitdetle kınıyorum
    Cevapla
  • Vatan Sever 10 yıl önce Şikayet Et
    Takke Düştü, İnsanlık hep baş Tacı. Sayın Kılıçdaroğlunun gözlüğü düştü bu sayede belki bazı şeyleri daha iyi görür. Her fırsatta kendisine ağıza alınmayacak sözler söylerdi, ama işte büyüklük. Sayın Başbakanımız helal olsun size.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!