'Yumruk için Melih Gökçek'in ifadesi alınsın'

CHP Adana Milletvekili Ali Demirçalı, CHP Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na TBMM'de düzenlenen saldırı ile ilgili Melih Gökçek'in ifadesinin alınmasını istedi, gerekçe olarak da seçimler öncesi sosyal medyadaki ve televizyon kanallarındaki açıklamalarını gösterdi.

'Yumruk için Melih Gökçek'in ifadesi alınsın'
'Yumruk için Melih Gökçek'in ifadesi alınsın'
GİRİŞ 09.04.2014 11:38 GÜNCELLEME 09.04.2014 11:38
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

CHP Adana Milletvekili Ali Demirçalı sosyal medyadaki hesabından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na düzenlenen yumruklu saldırı ile ilgili savcıları göreve çağırdı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in ifadesinin alınmasını istedi.

Adana Milletvekili Ali Demirçalı, TBMM'de Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırı sonrası sosyal medyadan Melih Gökçek'in ifadesinin alınmasını istedi. Demirçalı bu konuda şöyle dedi: "30 Mart Yerel seçimleri öncesinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in katıldığı TV programlarında CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik suikast ve saldırı yapılacağı iddialarında bulundu. Meclis Grup Toplantısı öncesi Genel Başkanınıza yönelik alçakça bir saldırı gerçekleştirilmiştir.Ankara Büyükşehir Belediye başkanının bu bilgilere nereden ulaştığını ve devletin polisinden,savcısından,istihbarat servislerinden önce kimler tarafından bilgilendirildiğinin açıklığa kavuşturulması aynı zamanda meclis grubu öncesi saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişiler hakkında bilgisi olup olmadığının öğrenilmesi açısından ifadesine başvurulması gerektiğine inanıyoruz."

İŞTE DEMİRÇALI'NIN O TWEETLERİ

"@06melihgokcek seçim öncesi @kilicdarogluk 'na yönelik saldırı olacağı iddiasında bulunmuştu.İfadesine başvurulması gerektiğine inanıyorum. Genel Başkanımız @kilicdarogluk 'na suikast ve saldırı olacak şeklinde açıklamaları olan @06melihgokcek 'in acilen ifadesi alınması gerekir"

(DHA)

YORUMLAR 9
  • mehmet cemal 10 yıl önce Şikayet Et
    vatansever. yok ya başka. sahi bizim burada bir hüsa ağa var hatta onunda ifadesini alsınlar
    Cevapla
  • ömer celal 10 yıl önce Şikayet Et
    hoca nasratdin. Bu haber bana bir fırkayı hatırlattı malumunuz hoca üstüne oturduğu halı kesiyormuş hoca üstüne oturduğun dalı kesme düşersin demiş aldırmamış kesmiş vede tabiki düşmüş hatta melih bey öllürsün deseydi ne olurdu bilmiyorum..
    Cevapla
  • Az Konuşurum 10 yıl önce Şikayet Et
    bu işin içinde. bu işin içinde bir iş var gibi geliyor. sanırım kemal bey koltuğa karşı bir gözlük ve biraz acıyı göze aldı. çünkü sarıgül'ün yakın zamanda açacağı isyan bayrağına karşı elinde hiçbir şey yok. birazdan bu taraftan bakmalı ...
    Cevapla
  • cengizhan fırtına 10 yıl önce Şikayet Et
    Seviyesizliğin de bir seviyesi olmalı.. Seviyesizliğinde bir seviyesi olmalı ya.Bende iddia ediyorumki bu işi kendiniz tezgahladınız bahane edip sağa sola saldırmak için her zaman olduğu gibi.Siz niye melih beye soruyosunuz size ses kayıtları verenler,tape leri verenler,görüntülü montajları,şantajları verenler onlara sorun yiğidim kulaklarınız çok büyük sizin.Dıi işleri bakanlığındaki konuşmlar piyasaya sürülmeden önce müdürünüz duyumlarım var diyordu bak bu işleri siz iyi bilirsiniz.
    Cevapla
  • cengiz han 10 yıl önce Şikayet Et
    kırıcı zan. Muhalefetin En buyuk hünerleri toplumu kışkırtmak,komu oyunu etkilemek ve kütlesel gösterilere dönük eylemleri düzenlemektir .Sn GÖKÇEK Basiretli ve ferasetli bir kişiliktirve genellikle kaygılarını dile getirir,hukuk dişı uslupun herkese zararı olacağını düşünür.CHP nin seçimi kaybetmesinin sonucu tahribata devam atağı dır bu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!