AK Partili isme skandal tuzağı anlattı

Melih Gökçek katıldığı canlı yayın programında paralel yapının AK Partili bir vekile kurduğu skandal tuzağı anlattı.

AK Partili isme skandal tuzağı anlattı
AK Partili isme skandal tuzağı anlattı
GİRİŞ 11.04.2014 00:17 GÜNCELLEME 11.04.2014 08:12
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Paralel yapıya yıllarca "hizmet hareketi diye" destek olduğunu, yardımlar yaptığını anlatan Melih Gökçek, son dönemde kendisine yapılanlara isyan etti.

Önceleri kendisin övgüler yağdıran paralel örgütün, 17 Aralık'tan sonra tam tersi bir tavır takınarak hakaret, iftira ve karalama kampanyası yoluna başvurduğunu söyleyen Gökçek, eşinin bir okula isminin verilmesiyle ilgili de konuştu.

Eşinin o okuldan ismini sildirmek için müracaat ettiğini belirten Melih Gökçek, paralel örgütün okullarında eğitim gören torunlarını da bu okullardan aldığını ifade etti.

AK PARTİLİ VEKİLİ O OTEL HER DEFASINDA AYNI ODAYA VERDİ, TESADÜF MÜ?

Mesela AK Partili, lider konumundaki arkadaşlarımızdan bir tanesini 4-5 sefer gittiği otelde, her gidişinde kendisini aynı odaya veriyorlar. Aklımıza neler geliyor neler. Ayrı ayrı zamanlarda 4-5 defa aynı odaya verilmesi tesadüf mü? Koca otel, yüzlerce oda var. Bunlar tesadüf mü? Bana göre değil. Bunu anlayabilmek mümkün değil.

O insan yüzde yüz suçlu bir insan olsa dahi, alnı secdede bir insansa, sen kalkıp bunu yapıyorsan, olmaz bu iş. Vicdan değil bu, merhamet değil.

4 AYRI KASETLE AK PARTİLİ VEKİLİ İSTİFA ETTİRDİLER

Herkesin özel hayatı kendisine ait. Sen kalkıp şantaj malzemesi olarak bunları niye biriktiriyorsun.

Milletvekillerinden bazıları istifa etti. İsmini vermeyeyim. Ama eskiden bayağı önemli mevki ve makamda olan bir kişiye, ben biliyorum, kaç tane hususu dile getirmişler. Bana geldi bilgisi. Şantajla istifa ettirdiler partiden. Şantajla. Kaset şantajıyla.

Rivayet odur ki, dört tane kaset sunmuşlar önüne. Hadi istifa etme de görelim. Adam istifa etti gitti. Ne şimdi bu Allah aşkına? Ne bu.

Ankara Büyükşehir Beledyiye Başkanı Melih Gökçek, bu açıklamaları A Haber'de katıldığı Gündem Özel programında yaptı.

KAYNAK: STAR
YORUMLAR 2
  • Sahin SAH 9 yıl önce Şikayet Et
    aklıma gelen isim.... İ.N.Ş olabilir mi acaba?
    Cevapla
  • Murat BÖÇKÜN 9 yıl önce Şikayet Et
    O ismi açıklasana Başkanım. Yada savcılara Melih GÖKÇEK ten o isme ilgili bilgileri almasını istiyorum.. Paralel yapı ne yapmak istiyorsa, herşey açığa çıksın..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi