Cuma çıkışı Başbakan'la selfie pozu!

Başbakan Erdoğan, cuma namazını Dolmabahçe Camii'nde kıldı. Erdoğan, cami çıkışında sanatçı Alişan ve turistlerle sohbet etti.

Cuma çıkışı Başbakan'la selfie pozu!
Cuma çıkışı Başbakan'la selfie pozu!
GİRİŞ 11.04.2014 14:53 GÜNCELLEME 11.04.2014 15:40
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Başbakan Erdoğan, öğle saatlerinde Üsküdar Kısıklı'daki konutundan ayrılarak Dolmabahçe Camii'ne geldi. Erdoğan'ın gelişi nedeniyle cami ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da Erdoğan'a eşlik etti. Erdoğan cuma namazının ardından cami çıkışında vatandaşlar ve turistlerle sohbet etti.

Aynı camide namaz kılan sanatçı Alişan da cami önünde bir süre Erdoğan'ı bekledi. Başbakan Erdoğan Alişan'la da bir süre sohbet etti.

Bu da Başbakan'lı selfie

Başbakan Erdoğan, cuma namazını Dolmabahçe Camii'nde kıldı. Erdoğan'ın yanına gelen bir genç, kendisiyle selfie çekti.

Başbakan Erdoğan, cuma namazını Dolmabahçe Camii'nde kıldı. Cuma sonrası Erdoğan'ın cami önünde turistlerle sohbeti sırasında yanına gelen bir genç, elindeki telefonla ‘selfie' çekti. Erdoğan, cuma namazının ardından çalışma ofisine geçti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • cihank_37 9 yıl önce Şikayet Et
    Başbakan Cuma da Paraleller Amerika da. Başbakan Cuma namazı kılmıyor diye iftira eden hain paralellere ne oldu. Şimdi de kendi ni kopyaladı kopyasını Cuma ya gönderdi mi diyecekler? Oysa kendileri ABD, İngiltere gibi dış mihraklarda iş tutup bol bol Türkiye yi şikayet edip karalamaya devam etmekteler. Bolca mektup mail trafiği dönmekte karalama kampanyalarında. İşte bu durumda herkes kendine soruyor kim Milli kim Gayrı Milli tabii aklını paralellere kiraya veren hatta tümden satanlar hariç. Onlar hiçbir şey sorgulamadan denileni yapıyor iftira yalan fitne duvarına taş koymanın derdiyle yanıyorlar. Eyyy Hizmete gönül vermiş ülkesini seven Milli Manevi Değerlerine önem veren kardeşlerim tövbe edin ve fitneden uzaklaşın. Çok geç olmadan uzaklaşın. Mübarek Cuma hürmetine Rabbim hepimize hidayet etsin merhamet etsin akıl fikir versin hep beraber Ümmet-i Muhammed ruhuyla kaynaşalım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!