Suriyeli minik çocuktan duygulandıran hareket

Başbakan Erdoğan, Türkiye'ye gelen yabancı çocukları kabulünde konuştu. Daha sonra çocuklara hediye dağıtan Erdoğan'a Suriyeli çocuğun söyledikleri duygulandırdı.

GİRİŞ 17.04.2014 11:23 GÜNCELLEME 17.04.2014 11:53
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Çocuk Bayramı etkinliğinde yabancı ülkelerden gelen çocuklara kısa bir konuşma yaparak hediye dağıttı.

İnşallah çocuklarımız çok daha güvenli, barış ve sevgi içinde yaşarlar.

Hepimize yetecek kadar mutluluk var.

23 Nisan Çocuk Bayramınızı şimdiden kutluyorum.

Kısa bir konuşma yapan Başbakan Erdoğan daha sonra yabancı ülkelerden gelen çocuklara hediyeler dağıttı.

Sıra Suiyeli minik çocuğa geldiğinde ise Erdoğan'ın kulağına bir şeyler fısıldadı. Herkes bir anda pür dikkat kesildiği konuşma sonrası Suriyeli çocuk İstiklal Marşını ezbere okudu. Suriyeli küçük çocuğun İstiklal Marşı'nı okumasının ardından Erdoğan ve misafirler çocuğu alkışa boğdu.

YORUMLAR 19
  • ahmet 10 yıl önce Şikayet Et
    sayın başbakanım çok duygusal bir kişiliğiniz var. bu bizide etkiliyor.ammaaa .emeklilikte yaşa takılan, işsiz olan, sosyal yardımı kendine ters bulan, vatana hayırlı olması için, helal lokmayla okutmaya çalıştığım, çocuklarımın hali sizi nekadar duygulandırır..biz vazifemizi sanırım layıkı ile yapıp hainlere fırsat vermedik..açmezatta kalsak önce vatan dedik .sıra bize geldimi?asgari ücretli,emekli,emeklilik bekleyen mağdurlara ,duygulanıp.hakaettikleri yaşam şartlarına kavuşacakmı??size hep güvendik.ama takatımız kalmadı.KALMADI
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim . ülkemizde milliyetçi vatansevdalı oldugunu söyleyipde ortlıgı yakıp yıkan lar kaç tanesi istiklal marşı biliyor demeden edemiyorum kendimi . ordu belediye başkanı suriyelileri ordu sınırına sokmuyacagını tahut ederken açaba istiklal marşını biliyormu merak etmeden edemedim . artık bilmeyenler utanıp ezberler belki
    Cevapla
  • Asabi Adam 10 yıl önce Şikayet Et
    mhplilere kapak olsun.. . suriyelilere neden bakıyoruz, kovun ülkeden diyorlar.. ülkemizdeki fakirlere bakalım vs diyor başka bir nane bilmezler.. ümmet kardeşliği nedir bilmezler..
    Cevapla
  • Alper Sunguroğlu 10 yıl önce Şikayet Et
    Allah ömrünü uzun etsin Yiğit Adam!. Allah cc ömrünü uzun etsin. İslam yüceltmek uğrunda attığın adımlarını kolaylaştırsın Sen hak etmesekte bize Allah'ın bir lutfusun. Suriyeli kardeşimiz İstiklal marşını okumakta CHP yöneticilerine taş çıkarır MaşAllah :)
    Cevapla
  • cevdet göncü 10 yıl önce Şikayet Et
    Diktatör.... Allah böyle diktatörü başımızdan eksik etmez inşallah.Darısı diğer ülkelerin başına.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız