CHP'den Beşir Atalay'a yumruk attıran soru

TBMM Genel Kurulu'nda MİT kanunu hakkında bilgi verirken CHP'li Atilla Kart'ın 'taşeron bakan' diye hitap ettiği Beşir Atalay yumruğunu kürsüye vurarak "12 yıldır alnım ak başım dik buradayız. Biz öyle kimsenin taşeronluğunu yapmayız" dedi.

CHP'den Beşir Atalay'a yumruk attıran soru
CHP'den Beşir Atalay'a yumruk attıran soru
GİRİŞ 18.04.2014 06:27 GÜNCELLEME 18.04.2014 06:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Genel Kurul'da söz alan CHP Konya Milletvekili Atilla Kart, MİT kanun teklifini eleştirdi ve Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay'a 'Taşeron Bakan' diye hitap etti. Atalay ise bu söze tepki gösterdi.

Yumruğunu kürsüye vurarak, kimsenin taşeronluğunu yapmadıklarını belirten Atalay şunları söyledi:

Biz Türkiye Cumhuriyeti'nin onurlu şerefli 12 yıldır, hiçbir bakana nasip olmamıştır; 12 yıldır alnım ak başım dik buradayız. Biz öyle kimsenin taşeronluğunu yapmayız. AK Parti hükümeti Türkiye Cumhuriyeti'ni büyütmekle meşgul. Vatandaşlarımızın hakkını hukukunu korumakla meşgul. Türkiye'yi demokratik bir ülke haline getirmekle meşgul. Tutanaklar açılsın bakılsın. Sayın milletvekilinin o şekilde naklettiği şey tamamen yalandır. O günkü Meclis tutanakları getirilsin bakılsın. Benim söyleyeceğim budur.

YORUMLAR 1
  • Trapezus61 10 yıl önce Şikayet Et
    Demekki taşeronların alnı ak degil. biz taşeron işçisiyiz bizim alnımız ak degil demek ki bizim alnımızın akını verip bizi kadroya alın biz bu devlete millete hizmet ediyoruz biz bu devletin evladiyiz bizi kölellikten kurtarin o halde kamuda devlet hastanelerinde çalışan taşeronların günahi nedir devletin parasimi yokta bizi devlet alamıyor kimden korkuyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler