Başbakan Erdoğan: Sen kimsin, haddini bil!

Erdoğan 'MHP sadece milliyetçilik yapıyor. Binlerce Uygur Türkü'ne vatandaşlık vererek idamdan kurtarmış bir hükümetiz' dedi.

Başbakan Erdoğan: Sen kimsin, haddini bil!
Başbakan Erdoğan: Sen kimsin, haddini bil!
GİRİŞ 18.04.2014 11:40 GÜNCELLEME 18.04.2014 11:53
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Şu anda oturdukları koltukları bırakması gerekenler CHP ve MHP Genel Başkanları'dır." diye açıklama yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye sert mesajlar gönderdi. 

Başbakan Erdoğan "3 milyar dolara yakın Suriyelilere yardım yaptık. Çok üzüldüm geçen bir akşam televizyon programında diyor ki Başbakan'ın İslam dünyasına karşı ilgisini takdirle karşılıyorum ama Uygur Türklerini unuttu diyor. Oradaki MHP'li zat da evet biz kurtardık onları diyor. Sen kimsin onları kurtaracaksın, haddini bil. Bu MHP'liler oralara kaç kere gitti? Ey doktora yapan genç, ey aldatılan gençlerim bu oyunlara gelmeyin. Binlerce Uygur Türkü'ne vatandaşlık vererek 200 Uygur Türk'ünü idamdan kurtardık. Uygur Türklerinden ülkemize sığınanları biz bağrımıza bastık. MHP sadece milliyetçilik yapıyor. " ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR 6
  • mehmet akif 10 yıl önce Şikayet Et
    DOĞU TÜRKİSTAN TÜRKİYE NİN ve İSLAM aleminin KANAYAN BİR YARASIDIR.. bu konu için BDP de destek vermelidir.... dedidoku bir tarafa bu kanayan yara yanlız HÜKÜMET te ki AKP nin değil CHP , MHP , hatta BDP nin de destek vermesi gereken bir konudur. BDP diyorum çünkü oradaki türk kardeşleri dini İSLAM olduğu için KATLEDİLİYORLAR.. buradan BDP ye de sesleniyorum .. O SENİN de KARDEŞİN .......
    Cevapla
  • ÖMER HÜSEYİNOĞLU 10 yıl önce Şikayet Et
    MHP'MİZ KOALİSYONDAYKEN ELİNDEN GELENİ YAPMIŞTI. Müslüman Uygur Türklerine soykırım sürerken Türkiyeye gelen Çin Devlet Başkanı Xeming Xianga idamları soran bir ülkücüyü MHP'li gençler doğduğuna pişman ederek elinden geleni yapmıştı.
    Cevapla
  • ÖMER HÜSEYİNOĞLU 10 yıl önce Şikayet Et
    18 KİŞİYİ BİLMEM DE. Doğu Türkistan Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Seyit Tümtürk beyefendi Çin zulmünü protesto etmeye kalkınca MHP'li ulusalcılar tarafından derdest edilerek 2.bir zulüm yaptıktan sonra,Sayın Başbakanın bu mazlum Müslüman Türkleri idamdan kurtarması olayına içerleyip gensoru vermezler inşallah.
    Cevapla
  • ÖMER HÜSEYİNOĞLU 10 yıl önce Şikayet Et
    AMAN FAZLA BİR ŞEY İSTEMİYORUM. Ultra mega milliyetçi vatanseverler kalkıp "Diren Çin,Tayyip Erdoğanın himaye ettiği Uygurlara karşı senin yanındayız" demesinler de ondan iyisi can sağlığı.
    Cevapla
  • cengiz han 10 yıl önce Şikayet Et
    BAŞBAKANİMİZ REALITEYİ SÖYLUYOR. Ülkü ocaklarının Kazakistan, kırgıztan,özbekistan.türkmenistan da açmış oldukları şubeler iltifat görmedi,Türki devletlerindeki soydaşlarımız MHP ye hiç ama hiç yakın degillerMHP nin koalısyon devrinde çeçenler ve dagıstanlılar en zor dönemini yaşadılar.bu yazılanlar yerlerinde tesbit edilen Realıtelerdir.Çin dışında yaşayan UYGURLAR,DUNGANLAR Sn ERDÖGAN ı çok seviyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!