Çağlayan ve Güler TBMM'de konuşacak

Eski bakanlar Zafer Çağlayan ve Muammer Güler, TBMM Genel Kurulu'nda soruşturma önergeleri üzerinde konuşacaklarını söyledi.

Çağlayan ve Güler TBMM'de konuşacak
Çağlayan ve Güler TBMM'de konuşacak
GİRİŞ 22.04.2014 15:47 GÜNCELLEME 23.04.2014 12:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, eski AB Bakanı Egemen Bağış, eski İçişleri Bakanı Muammer Güler ile eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar hakkındaki CHP'nin verdiği 4, AK Parti'nin verdiği tek olmak üzere 5 soruşturma önergesi, 24 Nisan Perşembe günü Genel Kurul'da görüşülecekti. Ancak TBMM Danışma Kurulu'nda yapılan toplantının ardından, soruşturmalara ilişkin görüşmelerin haftaya bırakılmasına karar verildi.

Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti Mardin Milletvekili Muammer Güler, AA muhabirine, önergeler üzerinde bakanlara 10'ar dakika konuşma süresi tanındığını hatırlatarak, kendisinin bu hakkını kullanacağını, Genel Kurul'a gelerek konuşacağını söyledi.

Eski Ekonomi Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Zafer Çağlayan da soruşturma önergesi üzerinde konuşma hakkını kullanacağını ifade etti.

YORUMLAR 1
  • muharrem tosun 9 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. bu iddialarda sonunda aklansalarda aklanmasalada bir kesim asla menmun olmuyacagı . amaç gaye mnemun olmak gercek ortaya cıkması degil ikdidarın yıpratılması . amaç fitne ise gercekleri duymaya kulakları kapalı cahiler toplulugu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?
BBC, Rusya'nın Ukrayna'daki kayıplarının 50 bini aştığını tespit etti