Sarıgül'den Muharrem İnce'ye gönderme

Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, 3 Mayıs Cumartesi günü, CHP Belediye Başkan Adayı Vefa Salman'a destek vermek için Yalova'ya geldi.

Sarıgül'den Muharrem İnce'ye gönderme
Sarıgül'den Muharrem İnce'ye gönderme
GİRİŞ 05.05.2014 02:09 GÜNCELLEME 05.05.2014 02:09
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

CHP Grup Başkan Vekili Muharrem İnce, CHP Yalova Belediye Başkan Adayı Vefa Salman, CHP İl Başkanı Özcan Özel ve partililer, Yalova Cumhuriyet Meydanı'nda, davul ve zurnalar eşliğinde Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ü karşıladılar.

Sarıgül burada yanında Muharrem İnce olduğu halde anlamlı bir konuşma yaptı.

Milletvekili Muharrem İnce'den sonra konuşan CHP'den Mustafa Sarıgül, Muharrem İnce'yle olan bir anısını anlattı:

"ŞİŞLİ BELEDİYESİ'NE BİR ÖĞRETMEN OLARAK GELMİŞTİNİZ.." 

"1994'te seçime girmiştim. Milletvekiliydim. Rahmetli Özal Başbakanım, İnönü de Genel Başkanım'dı. Ön seçimi kazandım. Ne demek olduğunu Muharrem İnce bilir. Şişli Belediyesi'ne geldiğiniz günü, bir öğretmen olarak arka odada konuştuğumuzu hatırlıyorsunuz. Aday olduğunuz günü hatırlıyorsunuz. Ben de size siga siga, incet incet, lasav laksav demiştim. O işte bir hayır vardır. O günler olmasa bugünler olmazdı."

"SAYIN İNCE, SARIGÜL OLMADAN CHP'NİN TARİHİNİ KONUŞAMAZSINIZ" 

1977'den bu yana CHP'nin içinde olduğunu hatıralarıyla kısaca anlattıktan sonra Muharrem İnce'ye dönen Sarıgül, "Sayın Grup Başkanvekilim Muharrem İnce, Cumhuriyet Halk Partisi'nin tarihi konuşulacaksa, Sarıgül olmadan o tarihi konuşamazsın" diyerek alkış topladı.


YORUMLAR 1
  • adamadam 9 yıl önce Şikayet Et
    adam. Bencede sen olmadan destan yazılmaz. Ya şu Korkmaz Yiğit ile çaldığın 4 milyon doları ne zaman ödeyecen, tarih yazdıktan sonra mı? Hem senin projelerin de çok mühteşem , öğretmenlere yarı fiyatına ulaşım, öğrenciye bedava ulaşım. Vay be müthiş proje bunlar ya.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu