Emrullah İşler: Boşuna heveslenmesinler

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, "Boşuna heveslenmesinler. Cübbe ile siyaset yapılmaz, siyaset heveslisi olan cübbeliler derhal görevlerinden istifa edip, cübbelerini çıkartıp siyasete girmeliler." dedi.

Emrullah İşler: Boşuna heveslenmesinler
Emrullah İşler: Boşuna heveslenmesinler
GİRİŞ 11.05.2014 12:09 GÜNCELLEME 11.05.2014 12:09
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu'nun Danıştay'daki konuşmasının protokol, edeb ve nezaket kurallarına aykırı, siyasi içerikli bir konuşma olduğunu söyledi. İşler, konuyla ilgili Twitter hesabındaki değerlendirmesinde, Başbakan'ın tepkisi, muhalefet sözcüsü gibi konuşan, cübbesinin arkasına saklanan kişiye yönelik millet adına verilmiş haklı bir tepki olduğunu düşüncesini aktardı. İşler, “Son zamanlarda cübbenin arkasına saklanarak siyasi şov yapma ve siyasete ayar verme gibi kötü bir modanın başladığı anlaşılıyor. Bazı törenleri fırsat bilerek cübbenin arkasına sığınıp siyasileri eleştirmek en hafif tabiriyle nezaketsizliktir. Bu durumun sürekli tekerrür etmesi beklenemez. Kameralar karşısında işlenen bu nezaketsizlik hakettiği cevabı almıştır.” dedi.

"CÜBBE İLE SİYASET YAPILMAZ"

Millet tarafından seçileceği için, bürokratların ve yargı mensuplarının cumhurbaşkanı olma dönemlerinin kapandığına işaret eden İşler, "Boşuna heveslenmesinler. Cübbe ile siyaset yapılmaz, siyaset heveslisi olan cübbeliler derhal görevlerinden istifa edip, cübbelerini çıkartıp siyasete girmeliler.” görüşünü dile getirdi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 1
  • nurettin gül 9 yıl önce Şikayet Et
    Söylenmedi denilmesin... Maalesef ..Adalet duygusunu,Adaletin en başında olan zevatın hayal kırıklığı ile başlayıp böyle kendini bilmezlerin tiyatrosu haline geldiğini görmekteyiz.. Bu milletin iradesine yapılmış en büyük haksızlıktır.İnanın bu malum adamın konuşması ve alaylı hali sayın Haşim kılıçın yapmış olduğu konuşmayla paralellik arz etmesi daha da çok nefrete vesile oldu...Sayın Kılıça sormak istiyorum...Bir ömür boyu bu yükün altında nasıl kalacaksın...Gelecek nesiller nasıl bir hal ile yad edecekler...Çok üzüldüm doğrusu...Fakat Son bir fırsat...O kurumun başında iken telafisi mümkün olabilir...Nasıl? benden çok daha fazlasıyla bilgiye sahipsin...Söyle ve içinden çık...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor