Bakanlık atamaları Resmi Gazete'de

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlıkları bünyesinde yapılan atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bakanlık atamaları Resmi Gazete'de
Bakanlık atamaları Resmi Gazete'de
GİRİŞ 14.05.2014 07:35 GÜNCELLEME 14.05.2014 07:48

Buna göre; Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bakanlık Müşavirliği'ne Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Muhammet Aydın, Dışişleri Bakanlığı Andlaşmalar Genel Müdür Yardımcılığı'na Erkan Özoral getirilirken, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Kıyı Emniyeti Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı Salih Orakçı ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Osman Çakır başka görevlere atanmak üzere görevlerinden alındı.

İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişliği'ne ise Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürü Ramazan Yiğit getirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakanlık Müşavirliklerine Müsteşar Yardımcısı Aslan Karanfil, Eğitim, Kültür ve Araştırma Genel Müdürü Abdulkadir Mahmutoğlu, Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğüne Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Bıçkıcı, Eğitim Kültür ve Araştırma Genel Müdürlüğüne Harun Sönmez atanırken, Bakanlık Müşaviri Oğuzhan Atilla İlhan başka bir göreve atanmak üzere görevden alındı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakanlık Müşavirliği'ne Cihan Aydın getirilirken, Müfettiş Yardımcıları Muhammet Fatih Uslu ve Utkan Yiğitoğlu atandı. Giresun İl Kültür ve Turizm Müdürü Emin Yılmaz ise başka bir göreve atanmak üzere görevden alındı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum