Bahçeli Sezer ve Demirel'i ziyaret edecek

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarına başlıyor.

Bahçeli Sezer ve Demirel'i ziyaret edecek
Bahçeli Sezer ve Demirel'i ziyaret edecek
GİRİŞ 15.05.2014 13:41 GÜNCELLEME 15.05.2014 15:45
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli' Cumhurbaşkanlığı Seçim Süreci ile ilgili yapacağı ziyaretler ile ilgili olarak yazılı bir açıklama yaptı. Yalçın, " Devlet Bahçeli, 9. Cumhurbaşkanı Sayın Süleyman Demirel ve 10. Cumhurbaşkanı Sayın Ahmet Necdet Sezer'i ziyaret edecektir" dedi.

 

 

YORUMLAR 8
  • keskin söz 9 yıl önce Şikayet Et
    Anlasilan gecmiste yasadiklari yeterli ders olmamis!. Bir daha denesin. Elbette sonuclarini görecektir. bu kez 30 marttan daha beter olma ihtimalide yuksek.
    Cevapla
  • OĞUZHAN 9 yıl önce Şikayet Et
    Çok muhterem Matematik uzmanından(!) Üçgen ve Paralelden sonra Geometri adına yeni katkılar(!) bekliyoruz.... Bence çember adına da bir atılım yapın! Sahi neden gidiyorsun? Çatı fos çıktı galiba. Tabi temel atmadan çatı yaparsan olacağı bu! Chp nin kuyruğuna takılmayı bırakın da ülkeye bir katkınız olsun! Geometi sana ağır gelir, 4 işlem yapıp 40 bulmaya benzemez çakarsın haberin olsun...
    Cevapla
  • Doğan DOĞACAK 9 yıl önce Şikayet Et
    MHP'yi yakma. Sayın bahçeli sen oyu kimden alacaksın chp den mi, kimden akp'nin oylarını alacaksın o halde ne işin var senin sezerde, demirelde kendini yakıyorsun bari MHP'yi yakma
    Cevapla
  • ramazan kerkez 9 yıl önce Şikayet Et
    MESELE ANLAŞILDI... çatıda bişey bulamadı. gidip ikisinden bir aday yapabilirmiyim diye yalvaracak, ah bahçeci ah, soyadın gibi git bahçecilik yap. eskiye ragbet olsa bit pazarına nur yağardı derler bilmezmisin. onların ikisinden değil, yirmi iki sindende birleştirip bir aday yapsanız, alacagınız oyu sizde bal gibi biliyorsunuz.
    Cevapla
  • marem er 9 yıl önce Şikayet Et
    sılayı rahim iyidir. garibanları 10 yıldır ziyaret eden yok sevinsinler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi